yine enişte,yine işkillenmeyen bir adet bacı.

bence de doktora gitmelisiniz. eski konularinizi hatirliyorum. kardesinizin yerinde olsam sizle gorusmezdim. kiskaniyorsunuz bana kalirsa. ama diger tum konularinizdan ruh halinizin iyi olmadigi belli. lütfen gidin destek alin. ve somut seyler olmadan kardesinizin yuvasiyla oynamayin.

Ne çirkin evhamlar bunlar benim eşimde bende bazen güzel sözler paylaşırız illa birine özlem mi duymamız anlamına gelir. Bence siz kardeşinizden uzak durun.çünkü siz enistenize aşıksiniz gibi geldi. Şunu unutmayın yuva yıkanın yuvası olmaz.
Durduk yere kurulmuş yuvayı yikmaya çalışmayın ..Utanin ya kanınız sizin..Yapıcı değil yıkıcı olmaya ķast etmişsiniz gibi......

Bence de paranoyaksınız. Kız kardeşin için endişelenmen normalde, bi sosyal medya da paylaşılan söze bakılıp yuva dağıtılmaz , gözle görülür elle tutulur bi harekette direk davranılabilir ama saçma şuan

belki de içten içe boşanmalarını istiyorum.çünkü bu adamdan nefret ediyorum ki o da beni sevmediğini açıkça söylemiş kızkardeşime.umarım biri vardır ve umarım defolup ona gider..

Tövbe Yarabbim. Sırf adam seni sevmiyor diye kızkardeşine beddua ediyor şuan farkında mısın ??

Farketmez aynı şey

İşsizlik belirtisi sizinki. Sizden bir kaç tane ile aile, onlarcasıyla mahalle, daha fazlasıyla toplum baskısı meydana geliyor. Sanane adamın paylaştığından. Kardeşinin evliliğine hangi sıfatla müdahale edersin?

siz niye eniştenizi bu kadar takip ediyosunuz.sizi hiç ilgilendirmez.boşu boşuna kışkırtmaya çalışıyosun

Hadi eniştenizi araştırdınız,taa eski sevgilisini niye araştırıyosunuz. Evli değilsiniz sanırım. Tedavi görmeden de evlenmeyin lütfen. Yoksa hem siz,hemde eşinizin hayatı perişan olun

bende evliyim bende melankoli paylaşımlar yaparım kocamı mı boynuzluyorum saçmalıyorsun..daha da kurcalarsan ablanın yapmadığını inatla sen üstlenmeye çalışmaya devam edersen ben olsam çüş dur orda hayırdır ne ayaksın derim niye eniştenle bu kadar ilgileniyorsun derim ,anlatabildim mi o yüzden az geri dur.

Amanın yani ben şimdi hoşuma giden ayrılık, aşk , hayatla alakalı sözler paylaşınca nolmuş oluyor, başkasına mı aşık oluyorum çok çok abartmışsın, adamın adını aldatıyora çıkar bari bir söz yüzünden. rahat bırakın kardeşinizi de eniştenizi de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…