yine enişte,yine işkillenmeyen bir adet bacı.

1-) Kesinlikle haksızsın
2-) Eniştenin genetik rahatsızlığınız ile ilgili sözlerinde ben yanlış bir şey görmedim.Kimse doğacak çocuğunun genetik bir hastalık taşıyacağını riskini düşünmek istemez. Endişelerini de eşiyle paylaşmış haklı olarak. Açıkçası eşimin veya yakınlarının genetik bir hastalığa sahip olduklarını bilsem evlenmezdim,gayet net...Eniştenizden bu sebeple nefret ediyor olmanız çok yanlış.
3-) Allah sizin gibi ablayı düşmanımın başına vermesin.
4-) Ve evet, kafayı yemişsiniz tedavi olun veya birini bulup evlenin.

Buradan bakınca o kadar acınası duruyorsunuz ki.
Kuyruk acınızla hareket edip, kardeşinizin eşini boşaması için yollar arıyorsunuz. Üstelik ortada bir çocuk varken.

Her şeyi geçtim kendi gareziniz yüzünden öz yeğeninizin anne babasını ayırmak nasıl bir psikolojidir anlamıyorum.

hastalığının tedavisi var. işi gücü de var ama bence evlenemediği için kardeşinin yuvasını kıskanacak kadar bozulmuş psikolojisi. bu yüzden eski sevgilisini bulacak kadar takmış enişteye.
konu sahibi psikolojik destek almalısın.

ilaçlarını baya ihmal etmiş konu sahibi bipolar,etkisi var mıdır ben saldırgan tutumlarını bilirdim bu değişik bir şey çıkmış

bence sen ablanı kıskanıyorsun. Ama ablan sana hop sana ne oluyor demiyor ki. Herkez haddini bilmeli sen eniştene ne hakla karışıyorsun. Bence ablan seninle görüşmeyi kesmeli evliliği için.

şu kronoloji bile gerçekten tedavi görmeni gerektiriyor.hayal leminde yaşamalar,başlıklar içerikler sonra enişteye sarmalar

pısırık erkek arkadaşı nasıl defetsem?

geçen hafta bir komşum , ailesinin ve komşuların toplandığı bir davet verdi. pilav yapımını o üstlendi.kendisi yemek bilir.aşçılık ta yapmış bir...
Konuyu açan: lilith2013, 1 Kasım 2015, Mesaj sayısı 53, Görüntüleme : 3.169, Paylaşıldığı Yer: Bir derdim var : (

sevdigim nisanlanmis,keder icindeyim.
Her gün resmine bakiyordum.keşke bugün bakmasaydim,yaninda bir kadinla gülümseyen resimlerini atmis face profiline.kilitlendim,nefes...
Konuyu açan: lilith2013, 6 Aralık 2015, Mesaj sayısı 54, Görüntüleme : 2.578, Paylaşıldığı Yer: Bir derdim var : (

ailem özelde calisan erkek arkadasimi istemiyor.
Onu seviyorum,o da beni seviyor.dürüst biri.ben öğretmenim,erkek arkadasim da özel sektörde. Ayni maasini aliyoruz.ama onun yarin obur gün boşta...
Konuyu açan: lilith2013, 11 Ocak 2016, Mesaj sayısı 114, Görüntüleme : 5.344, Paylaşıldığı Yer: Bir derdim var : (

sevdiğim kişi evlenmiş.
tesadüfen gördüm fotoğrafını.aniden ortak bir tanıdığın face sayfasında karşıma çıktı.kanım çekilmiş gibi hissediyorum.hayatımın büyük bir parçası...
Konuyu açan: lilith2013, 7 Ağustos 2016, Mesaj sayısı 38, Görüntüleme : 1.745, Paylaşıldığı Yer: Bir derdim var : (,

eniştem kızkardeşimi sahiplenmiyor mu?
Eniştem evlilik öncesinde de tanış oldugumuz biri.normalde cok sosyal olmasına ragmen sosyal medyada hep tek basına cekilmiş fotolarını...
Konuyu açan: lilith2013, 12 Ağustos 2016, Mesaj sayısı 80, Görüntüleme : 4.159, Paylaşıldığı Yer: Bir derdim var : (

yine enişte,yine işkillenmeyen bir adet bacı.
daha önce de konu açmıştım.belki evham yapıyoyorsun ,sanane diyenleriniz olacaktır ki,kızkardeşim bile sanane demeye getiriyor.ama inanın...
Konuyu açan: lilith2013, Dün 20:23, Mesaj sayısı 145, Görüntüleme : 5.743, Paylaşıldığı Yer: Bir derdim var : (

Yaşlı buldu
Arkadast aracılığıyla biriyle tanıştık. Ben 35 o 39 yasinda.bosanmis eşinden.gun sonunda yasin büyük diyip bitirdi.
Konuyu açan: lilith2013, 19 Ağustos 2016, Mesaj sayısı 132, Görüntüleme : 7.375, Paylaşıldığı Yer: Bir derdim var : (

bence kuruntu yapıyorsunuz hem sıze ne ...

kusura bakma kısa ve öz cevap vereceğim: sana ne...
sardıracak adam arıyorsan kendine sevgili yap ona hafiyelik yaparsın. ablanı işkillendirerek evliliği sıkıntıya mı girsin istiyorsun. ablanın aklı var fikri var belli ki o da görüyor paylaşımları sıkıntısı varsa kendi çözer yaşı da senden büyük bırak kendi evliliklerini kendileri yaşasınlar..

üstünüze vazife olmayana seylere ka-rış-ma-yın . . . kardeşinizin aklınıda bulandırmayın eniştenizide sürekli didiklemeyin.

eniştenizi ve sosyal medyada paylaşımlarını rahat bırakın, herkes herşeyi paylaşıyor her şeye anlam yüklersek ooo oo

adam belki şiir seviyor sanat seviyor.

Sanırım fazla boş vaktiniz var. Enişteyi bu kadar takip etmek neden? Kocanız yok mu onu takip edin.

Enistenizi sosyal medyadan silin ve iliskilerine karismayin. Kardeşinizin eşiyle bu kadar ilgileniyorsanız kendi eşiniz olunca adamı kıskançlıktan bogarsiniz heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…