• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yine eş yine hüzün..

muzdaripgelin

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2016
710
382
103
günaydın arkadaşlar..

benim eşim online bi oyun oynuyor. skype ta oynadığı kişilerle falan görüşüyor. oyunda bir tane kız olduğunu biliyodum rehberinde denk gelince oyundan bi kız konuşmayız etmeyiz demişti e bende inandım. 1 yıldır tanışıyoruz 3 aydır evliyiz ve ben bu süre içinde bi konuşma yakalamadım. neyse dün telefonu elimdeyken kızdan mesaj geldi. eşim demiş oyundan düşmüşsünüz diye kızda eve geç gidecem sen gir oyna gibi bişeyler demiş. hanımefendinin sınavı varmış eşim başarılar umarım iyi geçer demiş. arkasından havalar nasıl orda diye sormuş eşim ben soğuğu hiç sevmiyorum demiş kız hava durumu raporu vermiş falan konuşma bu şekilde. ben delirdim tabi. baya kavga ettik bende aynısını yapacam bu yaşadığımı sende yaşayacaksın falan dedim. yaklaşık 1 saat dil döktü ama neye yarar? bence aldatmak sadece cinsel birleşme değildir. sen birisine soğuk havaları sevmiyorum diyebiliyosan kafanda sohbet etme düşüncesi vardır.

nedir bu durum?

Esiniz nefes de mi almasin? Yani su devirde insanin arkadasi olamaz mi ben sasiriyorum bu dusuncelere. Benim de erkek arkadaslarim var esimin de kiz arkadaslari var, medeni insanlariz biz. Konusma iceriginde anormal bir sey yoksa nedir bu ofke esas ben size sorayim. Bogmayin insanlari

günaydın arkadaşlar..

benim eşim online bi oyun oynuyor. skype ta oynadığı kişilerle falan görüşüyor. oyunda bir tane kız olduğunu biliyodum rehberinde denk gelince oyundan bi kız konuşmayız etmeyiz demişti e bende inandım. 1 yıldır tanışıyoruz 3 aydır evliyiz ve ben bu süre içinde bi konuşma yakalamadım. neyse dün telefonu elimdeyken kızdan mesaj geldi. eşim demiş oyundan düşmüşsünüz diye kızda eve geç gidecem sen gir oyna gibi bişeyler demiş. hanımefendinin sınavı varmış eşim başarılar umarım iyi geçer demiş. arkasından havalar nasıl orda diye sormuş eşim ben soğuğu hiç sevmiyorum demiş kız hava durumu raporu vermiş falan konuşma bu şekilde. ben delirdim tabi. baya kavga ettik bende aynısını yapacam bu yaşadığımı sende yaşayacaksın falan dedim. yaklaşık 1 saat dil döktü ama neye yarar? bence aldatmak sadece cinsel birleşme değildir. sen birisine soğuk havaları sevmiyorum diyebiliyosan kafanda sohbet etme düşüncesi vardır.

nedir bu durum?

eşin ergenlikten çıkamamış bence o da bi önceki neslin ergenliği, şimdiki ergenler bunları yapmıyor artık, oyun ve oyundakilerle skypedan konuşma konusunu diyorum yani
kız konusuna gelince ben buna pek aldatma diyemicem, öyle bi konuşma yok

Esiniz nefes de mi almasin? Yani su devirde insanin arkadasi olamaz mi ben sasiriyorum bu dusuncelere. Benim de erkek arkadaslarim var esimin de kiz arkadaslari var, medeni insanlariz biz. Konusma iceriginde anormal bir sey yoksa nedir bu ofke esas ben size sorayim. Bogmayin insanlari
dark tanıdıgı kız chat aleminden, aşırı gereksiz

ben normal erkek arkadaş kız arkadaşa karşı değilim. gelirler otururuz konuşuruz kalkarız bunlar zaten bizim de hayatımız da var tepkim ona değil. ben en başından beri soruyorum bu kız rehberde denk geldiğinde yok konuşmayız der. ama ben hiç tanımadığım bi insanla o şekilde konuşmam. veya evli bi ekekle bayanın başkalarıyla bu şekilde konuşmasını hoş karşılayamam. evliysen evliliğin farkında olması taraftarıyım

dark tanıdıgı kız chat aleminden, aşırı gereksiz
Tamam da konusma iceriginde bir sey yok ki. Ben de tanisiyorum birileriyle merhabalasiyorum. Kadin olmus erkek olmus bir fark yok ki. Uzerinde durmaya bile degmez. Ha konusma icerigi farklidir tepki gosterirsin ona tamam

Her şey böyle başlıyor zaten.
Önce arkadaş olunur sonra hissiyatlar alır basını gider bir bakarsın atı alan Üsküdar'ı geçmiş.
Eşinle konuş, bu yaptığı hoş degil.
Huyunu suyunu bilmedigi bir kızla oyunda tanışıp neden yazışır bir insan ?
Aynı şeyi siz yapsanız demediği kalmazdı.
Reel hayatlarda ki arkaşlar elbette erkekli kızlı olabilir sorun yok lakin oyun sitelerinden arkadaşlık bana aşırı gereksiz geliyor.

Tamam da konusma iceriginde bir sey yok ki. Ben de tanisiyorum birileriyle merhabalasiyorum. Kadin olmus erkek olmus bir fark yok ki. Uzerinde durmaya bile degmez. Ha konusma icerigi farklidir tepki gosterirsin ona tamam
Dark yine de gereksiz.
Şimdi içerikte bir şey yok ama olmayacagının da kanıtı değil ki.
Üstelik oyun sitesinden tanıyor ve bir bayan.
Otursun arkadaşlarıyla sohbet etsin sanmıyorum ki konu sahibesi o durumda sorun çıkarsın zaten yazmışta bununla alakalı.
Ama chat mevzusu benim de midemi bulandırır

ben normal erkek arkadaş kız arkadaşa karşı değilim. gelirler otururuz konuşuruz kalkarız bunlar zaten bizim de hayatımız da var tepkim ona değil. ben en başından beri soruyorum bu kız rehberde denk geldiğinde yok konuşmayız der. ama ben hiç tanımadığım bi insanla o şekilde konuşmam. veya evli bi ekekle bayanın başkalarıyla bu şekilde konuşmasını hoş karşılayamam. evliysen evliliğin farkında olması taraftarıyım
Size katilmiyorum ve bu dusunce yapisiyla cok yorulacaginizi soyluyorum ben de. Ortalama 70 senelik omrumuz var,gerek sokakta gerek iste gerek internette kac bin kisiyle tanisacagiz ve illa ki bunlarla konusmalarimiz olacak arkadasliklarimiz olacak. Kimse kendini eve kapatamaz. Aldatilmaktan supheliyseniz illa o kisiyi netten bulmaz ki esiniz. Aldatasi varsa en yakin arkadasinizla da aldatabilir,kapi komsunuzla da aldatabilir,akrabanizla da aldatabilir. Adam ahlaksizdir yapar. Netten tanisinca illa ki tehlike anlamina gelmez ki bu

Dark yine de gereksiz.
Şimdi içerikte bir şey yok ama olmayacagının da kanıtı değil ki.
Üstelik oyun sitesinden tanıyor ve bir bayan.
Otursun arkadaşlarıyla sohbet etsin sanmıyorum ki konu sahibesi o durumda sorun çıkarsın zaten yazmışta bununla alakalı.
Ama chat mevzusu benim de midemi bulandırır
Ama hayatim adam ahlaksizsa senin akrabana da sulanabilir Allah korusun. Engelleyebilir misin? İs arkadasina da meyledebilir. Haberin bile olmaz.

Size katilmiyorum ve bu dusunce yapisiyla cok yorulacaginizi soyluyorum ben de. Ortalama 70 senelik omrumuz var,gerek sokakta gerek iste gerek internette kac bin kisiyle tanisacagiz ve illa ki bunlarla konusmalarimiz olacak arkadasliklarimiz olacak. Kimse kendini eve kapatamaz. Aldatilmaktan supheliyseniz illa o kisiyi netten bulmaz ki esiniz. Aldatasi varsa en yakin arkadasinizla da aldatabilir,kapi komsunuzla da aldatabilir,akrabanizla da aldatabilir. Adam ahlaksizdir yapar. Netten tanisinca illa ki tehlike anlamina gelmez ki bu

tabi ki bak sende haklısın düşüncelerine saygı duyuyorum. ama şuan bunu yaptı bunu ben yapmış olsam inan ki demediğini bırakmazdı

Yıllarca tanıdığı ettiği bir kız arkadaş olsa neyse.Ama bu oyunlardan tanımadığı insanlarla yavaş yavaş sohbetlere başlayıp yüz göz olmak normal degil.Önünü kesmek lazım.Çünkü karşıdaki bayan size acımaz.Sıkmayın diyebilirler ama gevşek bırakmak da ayrılığa davetiye çıkarmak olur malesef.

tabi ki bak sende haklısın düşüncelerine saygı duyuyorum. ama şuan bunu yaptı bunu ben yapmış olsam inan ki demediğini bırakmazdı
O hata yapiyor diye siz de hata yapmayin ama. Kizla sohbeti konusunda hissiyatiniza guveniyorsaniz biraz sessiz kalip izleyin.simdi cingar cikararak adami temkinli olmaya itmissiniz. Bekleyin ve izleyin bakin konusma icerigine ne olacak nasil degisecek? Ben internette bir suru adamla konusuyorum,ikinci el
Kitap sitelerinde,acik arttirma antika alimi sitelerinde, hepsi de isle ilgili degil, bazen havadan sudan da konusuyoum.vallahi esim kotu dusunse uzulurum. Ne munasebet yani. Olaya iyi tarafindan bakin.

Ya internette oyun oynadığı kişilerin telini malini falan alıp hadi oyuna diye birbirine haber vermek, biraz işsizlerin işi değilmi? ne ara sizle ilgileniyo?
Aldatma yok ama ortada benim müsade edebiliceğim bişeyde yok şahsen!

Ama hayatim adam ahlaksizsa senin akrabana da sulanabilir Allah korusun. Engelleyebilir misin? İs arkadasina da meyledebilir. Haberin bile olmaz.
Canım ama o ayrı bir durum.
Konu sahibesi de diyor zaten kendisini kısıtlamadıgını ama eşim tutup oyundan bir bayanla sohbete girişse kızarım ben de, ne münasebet canım diyerekten.
Eşimin kız arkadaşını evimde 2 gün misafir etmiş insanım, üstelik kız başka ülkeden Türkiye'ye okumak için gelmişti.
Tanımıyordum bile düşün ama eşim tanıyordu, saygı duydum
Diğer durumda benim de uni. arkadaşlarımla görüşmemden dolayı asla bir sıkıntım olmadı, erkek arkadaşlarım çoktu zamanla gerçi eledim bir çoğunu ama hala varlar yine de temkinli oluyoruz o durumlarda bile.

Öncelikle sizin eşinize güveniniz yok. Böyle bir mesajlaşmayla paniklediyseniz bunun başka açıklaması olamaz.
Eşinize güveniniz yoksa üzgünüm ama internet olsada olmasa da aldatacaksa aldatır.

Bu dediğiniz başka online oyunda tanışılan dıdısının dıdısı kadına telefon verip yazışmak başka ama.

Adam eşinden önceki arkadaşlarını elbet silemez silmemeli de ama evliyken de dikkat etmeli.

Yıllarca tanıdığı ettiği bir kız arkadaş olsa neyse.Ama bu oyunlardan tanımadığı insanlarla yavaş yavaş sohbetlere başlayıp yüz göz olmak normal degil.Önünü kesmek lazım.Çünkü karşıdaki bayan size acımaz.Sıkmayın diyebilirler ama gevşek bırakmak da ayrılığa davetiye çıkarmak olur malesef.

Bunu demek istiyorum işte teşekkürler. Ne alaka yani telefon vermek ? O kız mı kaldı dünyada bir tek sogbet edilecek ?

Ya internette oyun oynadığı kişilerin telini malini falan alıp hadi oyuna diye birbirine haber vermek, biraz işsizlerin işi değilmi? ne ara sizle ilgileniyo?
Aldatma yok ama ortada benim müsade edebiliceğim bişeyde yok şahsen!

valla gün içinde yoğun çalışıyor. bende çalışıyorum gün içinde yorulunca aksam 11 gibi uyuyorum eşim uyumuyo oyuna geçiyo

Kız sormuş eşi yok demiş öyle bir şey ama ortaya çıkınca durum kadın haklı olarak tepkisini koymuş.
Madem kızacagımı biliyorsa eşim ona göre hareket etsin derim ben de.
Yalan söylüyor ve ardından gerçek ortaya çıkıyorsa iyi niyet pek aranmıyor bu durumlarda.

Back
X