• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yine eş yine hüzün..

Cnm senin tüm dediklerine harfiyen katılıyorum .benimde eşim gta online oynuyor.bi baktım mesaj gelmiş açtım ağzımı yumdum gozumi ama telefona değil televizyon a meaj görüyorum .eşim numarası yok kızda kızında .oyun oynayan lar yazabilir numara olmasına gerek yok .Mesaja baktım bu kız kim dedim bilmiyorum dedi mesaj gelmiş dedim sana acta bakalım bana değil dedi . Öyle bir bağırdım ki bn bile korktum . açtı mesajı eşim nasılsın ne yapıyor Sun demiş .kızda çok sağol sen ne yapıyorsuj demiş .Bu mesajida ben mutfakta iken o arada yazmışsakin bidaha yapma oyunun nda girmez kirrim. Dedim .Sonra baktım jiz yahu diye eşime ha bire yazıyor neredesin yanıma gel oyun a gel falan tabi eşim cvp veremez artık .Bunu arkadaşlıktan engelleyecek sin dedim .ve engelli.Not işten eve gelir tek kelime benle konuşmaz ama maşallah yabancı kızlara gldimi hak hatır sorar yok öle bi dünya hele bi daha yazsın parçaları m valla . Milyonlar ca erkek var onlarla oynasın cnm .bni sus eşyası olarak mı aldı evine demi ama ya :KK49::anneadayı::KK76:
:)))

Haksız mıyım ama ben.yas olmuş 27 bn 23 severek evkednk .kimse gözü kapalı evlenir dır medi bizi.eve gelince iki muhabet yoksa iki tatlı iltifat eve gelir gelmez oyun internet .zaten ne çıkıyor sa sanaldan çıkar .once nasılsın la başlar sonu ise zaten belli aşkım li canım li konuşmalara döner.Asla ama asla bir erkeğe güvenme m ne kadar iyi durust olursa olsun.Genlerinde var zaten kimse yalan la yamaz :kızgın: eşini hep güvenip bre 20 yik aldatmasınamdan boşananlar .Dışarda ne yapar ne esr bilemeyiz ama evdi iken bnm gozumjn önünde mesaj yazan Allah bilir dışarda roman yazıyor dur :duduk:

Haksız mıyım ama ben.yas olmuş 27 bn 23 severek evkednk .kimse gözü kapalı evlenir dır medi bizi.eve gelince iki muhabet yoksa iki tatlı iltifat eve gelir gelmez oyun internet .zaten ne çıkıyor sa sanaldan çıkar .once nasılsın la başlar sonu ise zaten belli aşkım li canım li konuşmalara döner.Asla ama asla bir erkeğe güvenme m ne kadar iyi durust olursa olsun.Genlerinde var zaten kimse yalan la yamaz :kızgın: eşini hep güvenip bre 20 yik aldatmasınamdan boşananlar .Dışarda ne yapar ne esr bilemeyiz ama evdi iken bnm gozumjn önünde mesaj yazan Allah bilir dışarda roman yazıyor dur :duduk:

İnsanın kondurması ne kadar zor

allah karsılastırmasın ne dıyelım

Ben normalde çok rahat bir insanımdır. Sevgilimin bir sürü kız arkadaşı vardır, dışarıda baş başa da buluşur oturur muhabbet ederler. Bunda bir sorun yok, benim de erkek arkadaşlarım var buluşuruz bi şeyler yaparız.

Ama sanal alem çok ucu açık. Ben mesela niye şimdi bi erkekle sanalda tanışıp havan sudan muhabbet etmeye başlıyım? Konular havadan sudan başlar sonra birbirini tanımaya gider sonra hoop nerelere gider. Sanal alem çok pis bi yer. Karşından ne çıkacağını asla bilemezsin. Ben hiç tanımadığın karşı cinsle sanaldan muhabbetin iyi bir yere gideceğine ihtimal vermiyorum.

Sevgilim internetten bi kızla konuşmaya başlasa sen hayırdır derim ne bu kim bu ne oluyor?

Ben normalde çok rahat bir insanımdır. Sevgilimin bir sürü kız arkadaşı vardır, dışarıda baş başa da buluşur oturur muhabbet ederler. Bunda bir sorun yok, benim de erkek arkadaşlarım var buluşuruz bi şeyler yaparız.

Ama sanal alem çok ucu açık. Ben mesela niye şimdi bi erkekle sanalda tanışıp havan sudan muhabbet etmeye başlıyım? Konular havadan sudan başlar sonra birbirini tanımaya gider sonra hoop nerelere gider. Sanal alem çok pis bi yer. Karşından ne çıkacağını asla bilemezsin. Ben hiç tanımadığın karşı cinsle sanaldan muhabbetin iyi bir yere gideceğine ihtimal vermiyorum.

Sevgilim internetten bi kızla konuşmaya başlasa sen hayırdır derim ne bu kim bu ne oluyor?

aaa olur mu oyundan arkadaşı. içinde asla kötü niyet yok. ve beni çok seviyo... ulan zaten bu kötü niyet bi bende var diyorum

Esiniz nefes de mi almasin? Yani su devirde insanin arkadasi olamaz mi ben sasiriyorum bu dusuncelere. Benim de erkek arkadaslarim var esimin de kiz arkadaslari var, medeni insanlariz biz. Konusma iceriginde anormal bir sey yoksa nedir bu ofke esas ben size sorayim. Bogmayin insanlari
Sizin dediginizle bu konu cok farkli adam baya bildigin sohbete girmis tanimadigi biriyle bunu kabul etmek icin xxxxxxl olmak gerek kusura bakmayin

Tabikide doğru bir davranış değil ne gerek var internetten tanıdığı kiza niye oyuna girmiyon hava nasıl soruları sormak ne saçma böyle başlar sonrası gelir insanlar nasıl tanışıp sevgili oluyor ...normal karşılanması çok ilgincime geldi bu birebir tanıdığı sosyal kız arkadaşı degilki normal karşılansin

tehlikeli geldi bana... bunun sonu 'bir gün görüşelim' muhabbetine kadar gider.

Hey gidi günler az mı zaman öldürdük ergen zamanlarimizda oyun salonlarında. Hala dusundukce acirim o vakitlerime. Adeta sığır gibi okey ve tavla odalarında "naber orti" sorusunu hayat gailesi haline getirmiş tipitiplerle ergenligimi yedim bitirdim.

Sorun şu ki ben ergendim. Evli koskoca adamların oyun peşinde "orti" muhabbeti yapması nedir yahu. Ben üzülüyorum böyle şeyler okuyunca. Yaşım otuza dayandığından mıdır nedir yapay olan her kişi ve eyleme harcanan zamana aciyorum. Ben aynı şeyi yasasam kiskanmazdim lakin esime bocekmis gibi davranabilirdim. Muhtemelen o kadar çok dalga geçerdim ki sogurdu yaptığı eylemden.

Edit: oyunun ne olduğu çok da mühim değil. Okey de savaş oyunları da saçma sapan vakit öldüren her oyun aynı benim gözümde. He bunları yapmıyorum da evde karıştırma kasesinde atomu zerrelerine mi ayırıyorum? Hayır. Lakin ogluma kelimeler ogretiyorum.

Eşiniz de karısıyla hava durumunu efendim söyleyeyim balkanlardan gelen soğuk hava dalgasını konuşsa çok daha faydalı olur nazarimda.

Hey gidi günler az mı zaman öldürdük ergen zamanlarimizda oyun salonlarında. Hala dusundukce acirim o vakitlerime. Adeta sığır gibi okey ve tavla odalarında "naber orti" sorusunu hayat gailesi haline getirmiş tipitiplerle ergenligimi yedim bitirdim.

Sorun şu ki ben ergendim. Evli koskoca adamların oyun peşinde "orti" muhabbeti yapması nedir yahu. Ben üzülüyorum böyle şeyler okuyunca. Yaşım otuza dayandığından mıdır nedir yapay olan her kişi ve eyleme harcanan zamana aciyorum. Ben aynı şeyi yasasam kiskanmazdim lakin esime bocekmis gibi davranabilirdim. Muhtemelen o kadar çok dalga geçerdim ki sogurdu yaptığı eylemden.

Edit: oyunun ne olduğu çok da mühim değil. Okey de savaş oyunları da saçma sapan vakit öldüren her oyun aynı benim gözümde. He bunları yapmıyorum da evde karıştırma kasesinde atomu zerrelerine mi ayırıyorum? Hayır. Lakin ogluma kelimeler ogretiyorum.

Eşiniz de karısıyla hava durumunu efendim söyleyeyim balkanlardan gelen soğuk hava dalgasını konuşsa çok daha faydalı olur nazarimda.

çok hoşssunuz :))) ne güzel türk filmi izliyorduk. 'sultan'.. türk filmi gecesiydi dün bizde. zehir etti

Sizin dediginizle bu konu cok farkli adam baya bildigin sohbete girmis tanimadigi biriyle bunu kabul etmek icin xxxxxxl olmak gerek kusura bakmayin
Ben cok genisim o zaman,konusurum cunku netten insanlarla. Bazen fikir alisverisi bazen de sohbet ederim. Her seyin belli sinirlari vardir,nette sizi dusundugunuz gibi degil herkes. Sapigi hirsizi ugursuzu her yerde bulabilirsiniz ki bunlarla da konusmazsiniz,zor bir sey degil.

aaa ne işi var oyunlarda insanlarla tanışıp sohbet ediyor.çok saçma ve gereksiz zaten sanal ortam hiçbir ortak çevreleri bile yok hertürlü yalan döner bu gibi yerlerde.eşinizin yaptığı da çok yalnış elin kızı ile ne alakan olur ya bence elini eteğini çeksin allah bilir kız bunun evli olduğunu bile bilmiyordur.eşinizi ikna edin güveninizi kazanması gerekiyor.

Back
X