• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yine eş yine hüzün..

Sapigi hirsizi ugursuzu her yerde bulabilirsiniz ki bunlarla da konusmazsiniz,zor bir sey degil.

Iste bu canim ya bunun sapik veya baska turden oldugunu nasil anlayacaksiniz?Bu tur hareketler (internet v.s)basbaya aldatmaktir ve örf adetlerimizde yoktur,zaten olanlarda dedigim gibi xxxxxl 'dir.Size ozaman"genis"hayatinizda basarilar!!

Oyun mu kaldı allah aşkına bu devirde.Benim taa 10 yıl önceki gençlik sevgilim oynardı oyun.Enteresan yani.Sorun onun kız arkadaşı olması değil.Sorun hiç görüşmediği biriyle ergenler gibi oyun üzerinden msjlaşması..

Su anki diyaloga aldatma diyemeyiz ama ne alaka yani tanimadigin kadinla ne diye konusmak icin uğraşıyorsun? Onceden tanirsin evlendim diye iletisimi koparacak degilsin tamam da boyle sanaldan iletisim kurmaya calismak sacma. Sana ne havasindan suyundan?
Keske demeyip takip etseydiniz. Gerci sakin kalamaz herkes. Bir şey olacaksa veya olmussa illaki gelir onunuze o zaman düşünürsünüz. Bu diyalog gozardi edilebilir. Devami gelmemesi esas olan.
Bir de su var kendi yaptiginin dogru,masumca olduğunu dusunuyorsa siz yapinca size kukremeyecek. Tepkili olursa kisi kendinden bilir isi hesabi demek ki cok ta iyi niyetli degildir.

Şiddet görüp eşinden ayrılmaya yanaşmayan da var, eşi bir kadınla hava durumu hakkında konuşmuş diye boşanmayı düşünen de.. Çoğu kadın gerçekten anlaşılması zor

Eşinizin karşı cinsten biriyle 2 kelime etmesi geniş mide mi oluyor cidden?
Burada okuduğum konular kadar az şeye şaşırıyorum

ben sıcak bakmıyorum bu tür konuşmalara diğer arkadaşlarında dediği gibi 2 kelimeyle başlar canımla başlayan cümlelere dönüşür bu. size göre basit bişeydir saygı duyarım. ama ben şuan bu kadar üzgünsem demek ki benim kaldırabileceğim bişey değil

Eşinizin karşı cinsten biriyle 2 kelime etmesi geniş mide mi oluyor cidden?
Burada okuduğum konular kadar az şeye şaşırıyorum
Ben de saskinim ya. Ortalama 70 senelik insan hayatinda demek ki sadece akrabalari ve okul is arkadaslariyla takilmali. Hic yeni insan tanimamali

ben sıcak bakmıyorum bu tür konuşmalara diğer arkadaşlarında dediği gibi 2 kelimeyle başlar canımla başlayan cümlelere dönüşür bu. size göre basit bişeydir saygı duyarım. ama ben şuan bu kadar üzgünsem demek ki benim kaldırabileceğim bişey değil
Eşinize bu denli güvensizseniz zaten kaldırmayın. Sadakat duygusu görmüyorsunuz onda demek. Bir kadına canım cicim diyebileceğine bu basit konuşmadan kanaat getirebiliyorsanız ne demeye evlendiniz siz bu adamla ya??? Eğlencesine mi???

ben de sevmem böyle muhabbetleri.
siz de aynısını yaparak intikam alacağım deyince tutuşmuş ama. n

Ben de saskinim ya. Ortalama 70 senelik insan hayatinda demek ki sadece akrabalari ve okul is arkadaslariyla takilmali. Hic yeni insan tanimamali
Haklısınız ya yeni insanlar tanıdıkça aslında ufkumuz genişlemeli ama.. Bu tarz farklı düşünceler her gün aramızda dolaşıyor aslında.. Düşününce çok garip.

Back
X