Yine eşim 🙄

papatyaskk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2020
215
53
48
Kızlar iyi akşamlar ;
Bir önceki konumu bilenler vardır hala eşimle küsüz ailesini affetti ama benimle aynı evin içinde konuşmuyor pişirdiğim yemeği yemiyor kendisi hazırlıyor vs
Olayı annesi çıkardı ihale bana kaldı ve bu çok sinirimi bozuyor Allah aşkına ne zamana kadar böyle gideceğiz bilmiyorum nolur bi akıl verin yA
3 gündür bende hepten sessizim ağzımı açsam ya laf sokuyorum yA da annesine saydırıyorum yAni haklıyken haksız duruma düşüyorum

Kızlar iyi akşamlar ;
Bir önceki konumu bilenler vardır hala eşimle küsüz ailesini affetti ama benimle aynı evin içinde konuşmuyor pişirdiğim yemeği yemiyor kendisi hazırlıyor vs
Olayı annesi çıkardı ihale bana kaldı ve bu çok sinirimi bozuyor Allah aşkına ne zamana kadar böyle gideceğiz bilmiyorum nolur bi akıl verin yA
3 gündür bende hepten sessizim ağzımı açsam ya laf sokuyorum yA da annesine saydırıyorum yAni haklıyken haksız duruma düşüyorum

Eski konunu bilmiyorum. Ama adam sesini çıkarmadan duruyorsa boşver keyfine bak. Her ilişkide kavga olur, küslük olur. Önemli olan saygığo yitirmemek. Bırak yemek yemesin kendi yapsın. Sende kendi keyfine göre az porsiyon yap, sonra evde keyfine bak. Hiç konu açıp tartışma.

Kızlar iyi akşamlar ;
KV değil mi siz işe dönünce bebeğe bakarken sevdiğiniz diye saygısızlıkla suçlayıp giden.
Böyle bir duruma sizi düşüren kişiyi suçlayacağına işi bıraktığınız için sizi mi suçluyor

Ne güzel sussun işte biraz.
Bazisinin kumandasi olsa da sesini kisabilsek keşke.
Ayrıca sende her ağzını açtığında laf sokma madem yahut annesine saydırma.
Bence ikinizden biri sessiz kaldığında ilişkiniz daha sağlıklı.

KV değil mi siz işe dönünce bebeğe bakarken sevdiğiniz diye saygısızlıkla suçlayıp giden.
Böyle bir duruma sizi düşüren kişiyi suçlayacağına işi bıraktığınız için sizi mi suçluyor
Aynen ta kendisiyim hem kendimce işi bıraktım de tavırlı bana hemde ailesiyle görüşmüyorum ya o heralde sebep çok sinirliyim yüzük bile takmıyor 2 hafta olacak

Kızlar iyi akşamlar ;
Gitsin otede kussün. Resti cekin boyle koca da olmaz baba da olmaz

En zoruma giden de suçlu annesi iken onun affedilip benimle konuşulmaması
Anasinin yanina gitsin o zaman. Hasta mi bu adam. Kadin bakmayinca 3 gun ise e bekliyorduki esiniz. Çocugu tek evde birakip ise mi gidecektiniz. zaten o hasta kadina çocuk emanet edilmezmiş. Kocanıza da ayrica sinir oldum. Barissaniz ne olacakki omrunuze yazık

Aman böyle evlilik olur mu ya
Normal düzgün sayılabilecek bir evlilik bile zorluyorken bu türden bir birliktelik hamallık
İnsanlar acıyı seviyor bence

Küsen erkek iticiliği 🥴🤢
Sakın alttan alma. Haklı olduğun halde alttan alırsan bir daha her olayda bunu bekler. Sadece kendine yemek yap. Akşam komedi dizileri filmleri aç gülmekten çatla oda sen mutlusun diye çatlasın. Sadece kendi çamaşırlarını yıka. Madem seni görmezden geliyor alacağı karşılık budur.

Küsen erkek iticiliği 🥴🤢
Sakın alttan alma. Haklı olduğun halde alttan alırsan bir daha her olayda bunu bekler. Sadece kendine yemek yap. Akşam komedi dizileri filmleri aç gülmekten çatla oda sen mutlusun diye çatlasın. Sadece kendi çamaşırlarını yıka. Madem seni görmezden geliyor alacağı karşılık budur.
Buna katılıyorum. Benim eşim de küsen biriydi. Küslük uzadıkça huzursuz olurdum. Zaten aileme uzak bir şehirdeyim, sohbet edip kafamı dağıtacağım candan bir yakınım yok. Adam da evin içinde küsünce hepten yalnız kalıyordum. 2 çocuk, ful stres, yapayalnız. Haklı da olsam gidip barışmak için adım atıyordum. Her defasında bana daha kötü şekilde geri döndü bu kendimi ezdirmelerim. Her defasında küslüğü uzadı, psikolojik şiddeti arttı.

Kızlar iyi akşamlar ;
Annesine neden saydiriyorsunuz anlamadım neden uzatiorsunuz bence mutlu gibi görünün umursamıyor gibi görünün birşeylerin ters gittiğini anlayacaktır oda başka odadayken kahkaha atin mesela güzel giyinip bebeğinizi de alın dışarı çıkın durumlar atın

Kızlar iyi akşamlar ;
Ben olsam boşarım

Konuyu bilmiyorum da karısına küs kalabilen erkek duyunca aklıma onurum diye ağlayan gebe Mükremin geliyor. Adam dediğin konuşur, tartışır bu kadınlar içinde geçerli meseleyi ya halleder ya da halledemez ayrılır. Bu ne böyle yok küstü yok konuşmuyor. Ablacım doğurmadığın bir çocuğa neden annelik yapıyorsun?

Alacaksınız karşınıza; bak beyinsiz, annen gelmiyor, bakıcı da istemiyorsun. Ben işe nasıl gideyim diye soracaksınız. Keşke çocuğu ona bırakıp işe gitseydiniz de o bulsaydı bir çare. Tam boşamalık adam yaa

Back
X