daha önce eşimin oyun bagımlısı ıçonline oynanan bir oyun oynadığını söylemiştim bugün biriyle meajlastıgını gördüm bakacak dedim baktım başka biriyle daha mesajlaşmış ve tatlım demiş ona çok sinirlendim o da bana diyor dedi sonrada yaşlı felan demeye başladı şimdide yemin ederim felan sadece iki kere oyuna alsın diye konuştum diyor çok kötüyüm ne yapcam bilmiyorum
Bu erkekler ne geniş mideli. Ne demek elin kadınına tatlım demek? Bu ne rahatliktir? Oyuna alinmak o kadar mi önemli? Sinir oldum şu an.
Evet derSizede tatlım dermi peki
Çevir kazı yanmasin.Bana oyundaki adının tatlım olduğunu felan söylüyor birde çevirince öyle çıkıyor Muş
Bana oyundaki adının tatlım olduğunu felan söylüyor birde çevirince öyle çıkıyor Muş
Hala haklı mıyım diyorsunuz, müsade etmeyin sizi aptal yerine koymasina, sizle konuşmayıp sürekli oyun oynarsa, bu yazışmaların sonu başka yerlere gidebilir bu çok açık. Bence çok sert tepki gösterin, silsin oyunları, oturup adam akıllı eş olsun.Gerçekten çok üzüldüm evde benle bile konuşmuyor hep oyun oynuyor ilk bi baksam dedim ne yazıyorsun birine Rusları severim yazmış sonra başka kimle mesajlaştım dedim geveledi o kızı aç dedim tatlım yazmış o da bana diyor dedi sonra ben çok sinirlendim yanıma geldi oyundayız adım candy dedi. Zaten kadın yaşlı dedi bunlar iyice şüphe uyandırdı haklı değilmiyim
Tüm oyunları silip bir daha oynamamasını isteyin, Kuran'ı bu saçma seylere alet etmesin.Sizce ne yapmalıyım kurana el basayım getirse aldatmadım seni diyor
Söylesem bile asla silmez zaten şimdi ben ona güvenmiyor oldum evden gitti sen ağlamaya devam et dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?