Yine eşim lütfen akıl verin

Bir kere oyuna geç kalmış da benim yüzümden benle iki gün konuşmadı

Siz mi alttan aldınız, konuşup dil döküp? Sizin ağır tepki göstermeniz gerekiyor ki bu alışkanlığın böyle sürüp gidemeyeceğini anlasın. İki küsmeyle sizi yola getirdiğini gören adam, neden değişim için gayret etsin söyler misiniz bana?

Bir kere oyuna geç kalmış da benim yüzümden benle iki gün konuşmadı
Bu kadar niye taviz veriyorsunuz şu adamlara vallahi pes.. Onun sizinle barışmasını mı beklediniz 2 gün. Şimdi ona güvenmediğiniz diye günlerce küser size, hem suçlu hem güçlü. Ağlamayın, siz konuşmayın asıl esinizle.

Bu sefer kararlıyım konuşmak istemiyorum o kadar üzüldüm ki anlatamam hiç ama hiç bekletmezdim bana aşırı düşkün

Zaten bulunduğum ilde yalnızım hala alışamadım ne iş yerimde nede oturduğum yerde arkadaş edinebildim doğru dürüst konuşacak kimsem Yok

Bu sefer kararlıyım konuşmak istemiyorum o kadar üzüldüm ki anlatamam hiç ama hiç bekletmezdim bana aşırı düşkün
Hem sizinle sohbet etmiyor oyun için hem size aşırı düşkün, nasıl oluyor ikisi ayni anda bilemedim

Konuşmayarak çözebileceğinizi zannetmiyorum; adam, elinde oyuncağı ile oynamaya devam ederken siz köşenizde sıkıntı içinde burnu sürtülecek de dönüp sizin sessizliğinizi görecek diye gün sayacaksınız. Önce onun oyuncağını elinden alın, sonra cinneti patlatın ve ardından ciddi ciddi küsün, köpek edin.

Bilgisayarı al önünde kir tatlım ne demek evli bir erkek diyemez arkadascada diyemez bence o oyuna sende gir kendi bihaltlar yoyorsa sizide kıskanır o cikmadanda sizde cikmayin

O kadar zor birseyki bugün bunu yapan ilerde daha ilerletir bugün yazı yazan yarın telefon numarası nı verir sonra buluşur aklıma böyle seyler geliyor

Bilgisayar kirma, hesabi silme daha da kinlendirir. Ama silmezsen ben yokum artık diye rest cekebilirsin. Gerci oyunu yüklemissin en iyisi de bu olmuş aslında. Empati en güzel yoldur

Oda bana diyor açıklaması da muhteşem...

Hiç ama hiç beklemezdim başkalarıyla öyle konuşacağını nasıl inkar edeceğimi şaşırdı inanamıyorum

Oyun belli saatte edebinle oynadığın zaman makbuldur. Ama eşiniz çok bağımlı. Siz ne yapmayı seversiniz? Dışarıda gezmeyi mi seviyorsunuz? Arayın arkadaşlarınızı ya da arkadaşlarla gezer gibi çıkın. Ona da bişi söylemeyin merak edip sizinle gelecektir. Ya da ne meraklısın gezmeye dicektir. Sen de sana oyunu nasıl savunuyosa gezmeni öyle savun. Bu erkek milleti en güzel kelimeleri anlamazlar. Hareketten anlarlar .

Hiç arkadasım Yok evet avm ye gitmeyi çok seviyorum ama gidemiyorum tek beni götürmiyor gezmeyi severim evleneli iki yol olacak başbaşa gezmemiz bir elin parmaklarını geçmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…