Bir kere oyuna geç kalmış da benim yüzümden benle iki gün konuşmadıSen sil arkadaşım, sen.
Kocan uyurken gir profiline dağıt ortalığı.
Bir kere oyuna geç kalmış da benim yüzümden benle iki gün konuşmadı
Bu kadar niye taviz veriyorsunuz şu adamlara vallahi pes.. Onun sizinle barışmasını mı beklediniz 2 gün. Şimdi ona güvenmediğiniz diye günlerce küser size, hem suçlu hem güçlü. Ağlamayın, siz konuşmayın asıl esinizle.Bir kere oyuna geç kalmış da benim yüzümden benle iki gün konuşmadı
Hem sizinle sohbet etmiyor oyun için hem size aşırı düşkün, nasıl oluyor ikisi ayni anda bilemedimBu sefer kararlıyım konuşmak istemiyorum o kadar üzüldüm ki anlatamam hiç ama hiç bekletmezdim bana aşırı düşkün
Bu sefer kararlıyım konuşmak istemiyorum o kadar üzüldüm ki anlatamam hiç ama hiç bekletmezdim bana aşırı düşkün
Bende oyunu yüklüyorum erkeklerle konuşacak dedimBilgisayarı al önünde kir tatlım ne demek evli bir erkek diyemez arkadascada diyemez bence o oyuna sende gir kendi bihaltlar yoyorsa sizide kıskanır o cikmadanda sizde cikmayin
Oyunu bilmiyorum ama burda çok konuda okudum. Hatta geçen gün eşinin bi kadınla tlf da konuştuklarını yakalamıştı bi kadın.Arkadaşlar PUBG oyunu biliyor musunuz
Oda bana diyor açıklaması da muhteşem...daha önce eşimin oyun bagımlısı ıçonline oynanan bir oyun oynadığını söylemiştim bugün biriyle meajlastıgını gördüm bakacak dedim baktım başka biriyle daha mesajlaşmış ve tatlım demiş ona çok sinirlendim o da bana diyor dedi sonrada yaşlı felan demeye başladı şimdide yemin ederim felan sadece iki kere oyuna alsın diye konuştum diyor çok kötüyüm ne yapcam bilmiyorum
O ne dediBende oyunu yüklüyorum erkeklerle konuşacak dedim
Oyna dedi saçmalama felanO ne dedi
Hiç arkadasım Yok evet avm ye gitmeyi çok seviyorum ama gidemiyorum tek beni götürmiyor gezmeyi severim evleneli iki yol olacak başbaşa gezmemiz bir elin parmaklarını geçmezOyun belli saatte edebinle oynadığın zaman makbuldur. Ama eşiniz çok bağımlı. Siz ne yapmayı seversiniz? Dışarıda gezmeyi mi seviyorsunuz? Arayın arkadaşlarınızı ya da arkadaşlarla gezer gibi çıkın. Ona da bişi söylemeyin merak edip sizinle gelecektir. Ya da ne meraklısın gezmeye dicektir. Sen de sana oyunu nasıl savunuyosa gezmeni öyle savun. Bu erkek milleti en güzel kelimeleri anlamazlar. Hareketten anlarlar .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?