- 23 Ocak 2019
- 1.988
- 4.061
- 133
Bak bak,kendisi zevki sefasından ödün vermiyor ama. Dışarı çıkmak istediğinizi söylediniz miHiç arkadasım Yok evet avm ye gitmeyi çok seviyorum ama gidemiyorum tek beni götürmiyor gezmeyi severim evleneli iki yol olacak başbaşa gezmemiz bir elin parmaklarını geçmez
Hep söylerim ama gitmez gite bile hep kavga edip getirir bir neden bılurBak bak,kendisi zevki sefasından ödün vermiyor ama. Dışarı çıkmak istediğinizi söylediniz mi
Hayatım evlilik terapisti falan çevrenizde var mı bilmiyorum ama gidin bence. Ya da siz onun annesi değilsiniz. Kendine bak. Gelmiyorsa çıkın dışarı. Kaybetme korkusu ya da ben sana bağlı değilim mesajını beden diliyle verinHep söylerim ama gitmez gite bile hep kavga edip getirir bir neden bılur
Aldatmak sayılır mi? Bilemem, biraz bakış acisiyla alakalı. Yasamadan ahkam kesmek de istemem. Ama yerinizde olsam kesin tavrimi koyardim, sil o oyunu iliskimize zarar veriyorsun böyle yaparak derdim sanırım. Uzmeyin kendinizi ama net bir adım da atmaniz lazım.Şimdi ben aldatılıyor muyum yanlış anlamış olabilir miyim iki kere konuştum diyor yaşımı bile biliyor kadının
Aldatmak sayılır mi? Bilemem, biraz bakış acisiyla alakalı. Yasamadan ahkam kesmek de istemem. Ama yerinizde olsam kesin tavrimi koyardim, sil o oyunu iliskimize zarar veriyorsun böyle yaparak derdim sanırım. Uzmeyin kendinizi ama net bir adım da atmaniz lazım.
Şimdi ben aldatılıyor muyum yanlış anlamış olabilir miyim iki kere konuştum diyor yaşımı bile biliyor kadının
Dediğim gibi, ağlayarak değil de sakın ve kararli, mantıklı bir konuşma yaparsaniz anlar eşiniz.Evet kesinlikle söylemem lazım çünkü tahammül edemem
Cocuk mu kandırıyormuş? Su oyunları hayatını paylastıkları insanlardan degerli gören tiplere ayrı bir gıcık oluyorum.Bana oyundaki adının tatlım olduğunu felan söylüyor birde çevirince öyle çıkıyor Muş
Ters tepmesin bu kez de?Arkadaşlar oyunu bende yükledim hatta açık açık söyledim bende birini bulacak diye hiç birşey demedi sinir oldum çünkü o kadar güven vermişim kı düşünün aöa oyunu oynuyorum hatta diyorum bana hoş gelenlere yazışacam diye
Evet bende nefret ediyorum bakalım aynı şey kendisine olunca ne hissedecekyık ortalığı bacım görsün ebesinin tatlısını. online oyunlarda en tiksindiğim şey aç aç ürüyen erkekler. çoğu da evli ve eşlerine etmedikleri iltifatı hiç tanımadıkları kadınlara ederek mutlu oluyorlar. reziller.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?