Yine eşim ve ailem :(

dsuzun

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2015
312
115
103
Arkadaşlar mrb daha önce yazmıştım eşim ve ailem arasındakileri
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/evliligim.934309/

Bayramda gittim ben annemlerdeysim birinci gün sabah gittim üçüncü gün geldim eşim burda kaldı geleli daha bir hafta olmadan başladılar nezaman geleceksin demeye gelicem tamam diyorum yok hadi gel ne işin varki orda kocam var desem gör kaç gün konuşmıcak annem kocan koca olsa vs. Kardeşim üni. Sınavına girdi bu yıl açıklanmış tercih zamanı akşam yine msj atmış sen nezaman geleceksin bilmiyorum dedi Ağustosun 5inde de arkadaşımın düğünü var ozaman giderim demiştim niye sordun dedim kardeşime tercih yapalım beraber çzel okulları falan arayalım senle dedi tamam dedim cumartesi benim sınavım vardı diyoki kardeşm senin Cts.den sonra işin yok gel hem haftaya senle tatile gidelim onlata göre yok işim.. Haftaya gitsem mesela Ağustosa kadar kalamam sonuçta eşimde işw gidiyor hem de nezaman istesem gönderiyor ama üç gece kal fazla kalma gene gidersin diyor şimdi kardeşimle teecih yapmaya yardımcı olmaya gitcem desem git der ama tatilde ne işin var der yani ikiniz gitmeyin der nihayetinde evliyim ben ne var ailece gitcek olsalar annem babam falan gene gönderir ama bunu kardeşime söylesem iyi tamam ben zaten hep yalnızım dicek durcak annem başlıcak evlendinde bizi ezdin de bütün gece uyumadım şimdide yattım dönüp duruyorum başım çatladı resmen...

Ben mi kıtım acaba kim kime ne demiş anlamak için 2 kere okudum.
Bence küssün, evlenmişsiniz artık gitmek istemiyorsanız mecbur değilsiniz. Böyle alıştırırsanız da hep böyle gider o yüzden bir yerde mesajı vermeniz lazım.

Ailem gereksiz sebeplerden karşı çıktı evlenmeme çok üstüme geldi annem bşzde gittik nikah yaptık aonra barıştılar düğün yapılcal niye burda cumartesi anneölerin orda cuma olcak diye annem kıyamet. kopardı yapmadılar orda düğün buraya da gelmediler görüşmedik bikaç ay aonra tekrar barıştık eşimlede görüşüyorşardı annem dediki bir yıl sonra hadi burda da düğün yapalım eşim kabul etmedi aonra ailemde sen gel git bize o gelmesin dediler eşim kabul etti nezaman istesem beni gönderiyor ama ailem istiyorki bekarmışım gibi her istediğimde gideyim onlarla gezelim tozalım hadi kardeşim için tercihlerine fikir vermeye gidicem ama tatile gitmek ne bi de sormuyorlar bile haftaya senle tatile gideriz nasılsa cts sınavdan sonra senin orda işin yok gel diyolar eşim bunları duysa hiç gçndermeZ zaten

Uzun uzun yazıyorum kusura bakmayın deerleşcek anlatcak kimsem yok kendi kendimi yedim durdum (

Lutfen ailenizi olaya bukadar mudahil etmeyin. Esinizin ailesi esinize boyle yapsa ne kadar kizarsiniz dimi? O yuzden kendi kararlarinizi esinizle verin ve aranizin bozulmasina izin vermeyin. Ailenizede kararlariniza saygi duymak duser.

Bende pek anlayamadım ama
Eşinle iyi değil ailen
Sürekli kendilerine çağırıyorlar anladığım kadarıyla
Bu evliliğini kötü etkiler
Bence bir dur demelisin ailene

Annenizde bi tuhafmış vasıflı kaynana.
"Evli" olduğunu her istediklerinde gidemeyeceğin mesajını ver bence yoksa çok çekersin eşinle aran açılır ilerde.
annemle aynı şehirde 15dklık bir mesafede olmamıza rağmen haftada bir giderim. onlarda karışmaz eşimde...

tam anlayamadım ama annenler evliliğini kabullenememişler galiba
artık evlisin her istediklerinde çıkıp onlara gidemeyeceğini anlatmalısın
her işlerinde seni mi arıyorlar

Vallahi sizde ki koca da sabır taşıymış size bir şey söyleyeyim ben sizin evliliğinizi uzun görmüyorum sen hala diyorsun ki ailem ailem azıcık kocam de yok tatil felan bence bu adam yakındır seni boşar.

sen en iyisi bir kere de. ben evliyim ve eşimle birbirimize karşı sorumluklarımız var. müsait olunca gelirim zaten ısrar etmeyin. küserlerse küssünler. zaten saçmalıyorlar baksana

Evlenmemi istememe sebepleride saçmaydı bana deselediki bu çocuk şöyleymiş bu çocuğın şu kötü huyu varmış tamam ama annesi şalvarlı dediler babası güzel konuşmuyo dediler iki yıllık okumuş dediler bide tel. De de aürekli hakaret bana eşimde yanımdaylen tabi bizde evlendik çok şükürki eşim utandırmadı beni ama annemleride idare edeyiö diyorum da sürekli boşanöamdan yana annem mutluyum diyorum arabanız ile yok diyo :) valla uyuyamdım çıktım dışarıyürüyüşe

kusura bakmayın da siz bizim sürekli eleştirdiğimiz damatlar gibi davranıyorsunuz. siz kocanızla bir ailesiniz artık aileniz bunu kabul ettirecek olan da sizsiniz. bunu bir erkek yapsa boşa onu ne çekiyorsun diyoruz.

noktalama işaretleri yok pek bir şey anlayamadım yazdıklarınızdan. yorumlara baktığımda genel itibariyle (anlayan yorumlayan arkadaşlar sağolsun) aileniz sizin evli olduğunuzun mu farkında değil acaba? Aileniz hayatınıza bukadar müdahale ederse ve siz göz yumarsanız, bir taraftan vazgeçmeniz gerekecek gibi geldi bana.

Kardeşin tercihini senle yapmak istemiş,ailen senle olmak istemiş.Gidemiyorsan hayır şu an şu sebepten gelemem.Şu zaman geleceğim dersin olur biter.Hayatı dengede tutmakta zorlanmayın herşeyi büyütmeyin.

Uzun uzun yazıyorum kusura bakmayın deerleşcek anlatcak kimsem yok kendi kendimi yedim durdum (
Ya uzun yazmana birşey diyen yok da... Allah aşkına noktalama işaretleri kullanmak bu kadar mı zor? İnsanlar bu yüzden anlayamıyor. Üniversite mezunu olmaya gerek yok yani. Biraz daha düzgün yazabilirsiniz.

Acik acik konus, ben evli bir insanim, kafama göre hareket edemem diye. Benim kv bi kere esime demisti karinla görüsmek istemiyourm diye, orda bitirdi esim. Evlilikde olmasi gerekende bu. Senin ailen ilk olarak esin, daha sonra annen baban kardesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…