Yine eşim ve ailem :(

Ailenize fazla taviz veriyorsunuz. Sizin evli bir kadın, bir aile sahibi olduğunuzu anlamaları gerek.

Ailem gereksiz sebeplerden karşı çıktı evlenmeme çok üstüme geldi annem bşzde gittik nikah yaptık aonra barıştılar düğün yapılcal niye burda cumartesi anneölerin orda cuma olcak diye annem kıyamet. kopardı yapmadılar orda düğün buraya da gelmediler görüşmedik bikaç ay aonra tekrar barıştık eşimlede görüşüyorşardı annem dediki bir yıl sonra hadi burda da düğün yapalım eşim kabul etmedi aonra ailemde sen gel git bize o gelmesin dediler eşim kabul etti nezaman istesem beni gönderiyor ama ailem istiyorki bekarmışım gibi her istediğimde gideyim onlarla gezelim tozalım hadi kardeşim için tercihlerine fikir vermeye gidicem ama tatile gitmek ne bi de sormuyorlar bile haftaya senle tatile gideriz nasılsa cts sınavdan sonra senin orda işin yok gel diyolar eşim bunları duysa hiç gçndermeZ zaten
canım önce bi mesafeyi koy öle ha diyince gelemem sonuçta evliyim ben diyebil önce aile ailede eşin ve sen annen baban ayrı

Evlenmemi istememe sebepleride saçmaydı bana deselediki bu çocuk şöyleymiş bu çocuğın şu kötü huyu varmış tamam ama annesi şalvarlı dediler babası güzel konuşmuyo dediler iki yıllık okumuş dediler bide tel. De de aürekli hakaret bana eşimde yanımdaylen tabi bizde evlendik çok şükürki eşim utandırmadı beni ama annemleride idare edeyiö diyorum da sürekli boşanöamdan yana annem mutluyum diyorum arabanız ile yok diyo :) valla uyuyamdım çıktım dışarıyürüyüşe
canım asla lafın altında kalma aramabamız yoksada ağzımızın tadı var de öle diyince karun kadar zengin olsan hayatı sana zindan etse daha mı iyiymiş ne tuhaf insanlar var eşinle aranıza kimseyi sokma önceleri babamda derdi yok eşin çok balığa gidiyo bende derdim ne güzel işte doğal balık yediriyo diye:KK76: asla ezdirmedim ailemin karşısında eşimi tavır yaparlarsada yapsınlar

Annendir babandir tamam ama oyle ailem olsa yuzune bakmam. Kim ister kizinin yuvasinin yikilmasini anlamiyorum. Benim annem de surekli ogretmen bir damat isterdi (ben de ogretmenim). Esim gayet ortaokul mezunu bir futbolcu :) Esimle evlenirken burun kivirmisti. Esimin ailesi biz evlenirken maddi tek kurus destek olmadilar benim ailem biraz da bu yuzden olumsuzlardi. Dugunumde surat asip oturmustu annem. Her insanin en mutlu oldugu gun benim icin iskenceydi. Su an 2 yillik evliyim esimle cok mutluyuz ve bebek bekliyoruz. Ailem de esimi cok seviyor artik kendi ogullari gibi davraniyolar. Aileni artik alistirman gerekiyor, istedikleri kadar konussunlar surekli de gelemem evim burasi benim diyebilmen lazim.

Kızlar sabah mahmurluğuyla noktaşama işareti falan görmemiş gözüm gerçi gram uyumadım ya neyse... Bana değer veriyor eşim anne düşündüğün gibi değil diyorum asla istemiyorum onu baban belki yumuşar ama ben istemiyorum diyor. Bugün aradım annemi mesela sabah açmadı kardeşimle konuştum sonra işi varmış ondan açamamış abla haftasonu sınav iptal olmuş yarın gel diyor kardeşim hala. Ona da kızmıyorum aslında annemle birbirlerini dolduruyorlar heralde... Ben gitmicem yine konuşmıcaklar ama napayım ki. Cumartesi arkadaşımız gelicek mesela annem duysa diyeceği senin kocanın arkadaşı aynı onun gibidir.. Onun gibidir dediği iki yıllık artı açıköğretimdir eğitim durumu. Ben üni. Mezunuyum mesela ama atanamadım işte işsizim :) eşimin 8-5 çalıştığı düzenli bi işi var ama arabamız yok ama ev aldık çok şükür... Of of ne diyeyimki özel ders veriyorum derse gitmiştim şimdi eve gidiyorum. Gitcem sarılcam eşime enazından o yormuyor beni ama eminim içten içe hissediyor ben yansıtmasamda

Back
X