Yine eşim ve facebook

sevdasinemalarda

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2012
6.157
2.857
Merhaba arkadaşlar daha önce eşimin facebook arama geçmişinde bir kızı arattigini görmüştüm ve eşime soylememistim

Dün akşam baktım eşim bir bayan eklemiş facesine kim dedim çocukken oturduğumuz siteden çocukluk arkadaşım bir ablamiz dedi kadın bir yaş büyük :KK57:

Bende çocukluk arkadaşlarımı ekleyeyim ben sen sorun edersin diye yıllardır aile dışı erkek arkadaş eklemedim dedim

Oda o benim ablam dedi ne ablası bir yaş var dedim hem kocası ne der sen istek yollamissin dedim
eşinden ayrıldı dedi :KK20:

Bende napcan oyunmu oynucan çocukluk bitti dedim

Şimdide karismakla hatami ettim diye içim içimi yiyor:KK61:

Otorite kur canım, çok biliyoruz abla kardeş hikayelerini... Sana gelince yasak ona gelince mübah oldu cicim...
Evli, nişanlı, sözlü kişilere tavsiyem hiçbir hesap adresiniz olmasın , olmadığında birşey eksik olmuyor. Ayrılık sebeplerinin artık %60ı neredeyse sosyal medya yüzünden

Otorite kur canım, çok biliyoruz abla kardeş hikayelerini... Sana gelince yasak ona gelince mübah oldu cicim...
Evli, nişanlı, sözlü kişilere tavsiyem hiçbir hesap adresiniz olmasın , olmadığında birşey eksik olmuyor. Ayrılık sebeplerinin artık %60ı neredeyse sosyal medya yüzünden

Cnm biliyordum böyle olacağını açmasını istemedim ama hem benim face olduğu için hemde gizli face açar diye bişi diyemedim

Başlarda eşimi bu yönden çok eleştirirdim... 2006 da tanıştık o günden bu yana hiç sosyal medyada hiçbir yerde ne hesabı ne bi ortamı olmuştur... Bir tek hotmail hesabı var o kadar.. Ondan da haberi bile yok açmaz etmez... Şimdi şimdi çok iyi anlıyorum onu.. İyi ki hiç meraklı değilmş böyle şeylere.. Bana da asla izin vermez kendisi de kulanmaz... Gerçekten insanın kafası müthiş rahat oluyor.. Ben de o da aşırı kıskancız. Muhakkak bir tartışma vs. Çıkardı her seferinde... Yeterince sıkıntı dert oluyor bir de başkaları yüzünden tartışmaya değmez.. Gerçekten bu hesaplarla sosyal medyada ortamla cool olunmuyor... Bu devirde kullanmamak cool oldu bence artık

Ne hatası ya tabiki sorgulucaksın neler okuduk neler duyduk burda da gercek hayatımızda da...sildir gitsin bide kendisi eklemis durup dururken..

Aynen bende ona kızdım bir erkek arkadaşını bulmuş bu kizda onla arkadasmis kendi istek göndermiş elin kızına
neymiş çocukluk arkadasiymis napacaniz oyunmu oynucan iz bu yaşta dedim sohbetmi dedim bana ters dedim

Silme dedim ama tavrimi belli ettim eklerken banami sordun silerken sorcan kalsın dedim

Başlarda eşimi bu yönden çok eleştirirdim... 2006 da tanıştık o günden bu yana hiç sosyal medyada hiçbir yerde ne hesabı ne bi ortamı olmuştur... Bir tek hotmail hesabı var o kadar.. Ondan da haberi bile yok açmaz etmez... Şimdi şimdi çok iyi anlıyorum onu.. İyi ki hiç meraklı değilmş böyle şeylere.. Bana da asla izin vermez kendisi de kulanmaz... Gerçekten insanın kafası müthiş rahat oluyor.. Ben de o da aşırı kıskancız. Muhakkak bir tartışma vs. Çıkardı her seferinde... Yeterince sıkıntı dert oluyor bir de başkaları yüzünden tartışmaya değmez.. Gerçekten bu hesaplarla sosyal medyada ortamla cool olunmuyor... Bu devirde kullanmamak cool oldu bence artık

Aynen öyle, erkek bu yani dürtüyor şeytan illa ki, benim kocam yapmaz diye asla düşünmesin kimse... Herkes tedbirini alsın gerisi onun edebine kalmış.

Ooo sen hala karışmasa mıydım ki diyorsun ama eşin o çocukluk arkadaşı "abla" sının boşandığına kadar biliyor?
Yerinde olsam sakin kalamazdım herhalde. O yüzden ben fazla yorum yapmayım en iyisi :)

ne ablası ya?!
şimdiye kadar ablası niye ekli değilmişte şimdi birden kıymete binmiş.Bi de eşinden ayrılmışmış,onu da takip etmiş.Sizde silme kalsın demeyin,bu kadarda saf olmayın.

Silme dedim ne deyim ayıp olur hem istek gönderip silmek kızla iletişime geçer bu sefer kesin eşim kıskanç kusura bakma fln derse
ha kızı söyle buldu eski Mah den bir arkadaşını bulmuş bu kizda onla arkadasmis görmüş istek yollamış hemen

Cnm biliyordum böyle olacağını açmasını istemedim ama hem benim face olduğu için hemde gizli face açar diye bişi diyemedim

Kısasa kısas bacım, diceksinki gizli açarsan bende açarım gelmiş geçmiş tüm erkek arkadaşlarımı eklerim gerrisini sen düşün, huzurumuz kaçmasını istemiyorsan yapamıycaksın bende yapmıcam diceksin. Gizli açarsada yakalardın cezasını keserdin ama bazı şeylere göz yumdunmu bak emin ol gerisi geliyor...
Hele bi aldat seninle barışırım bende seni aldatır aynı duyguyu yaşatır sonra boşarım diceksin, yada donuna kadar alacağını her seferinde belirteceksin, ince ince işliyceksinki yapçağı varsa bile tedirgin olsun

Aynen öyle, erkek bu yani dürtüyor şeytan illa ki, benim kocam yapmaz diye asla düşünmesin kimse... Herkes tedbirini alsın gerisi onun edebine kalmış.

Şeytan bir insanın içine girmeye görsün kadını erkeği farketmiyor dürttüm mü gözünde o güzel huzurlu hayatını bile bi anlık zevke kurban edebiliyorsun.. O yüzden bu riski bile oluşturmamak en iyisi..

Kısasa kısas bacım, diceksinki gizli açarsan bende açarım gelmiş geçmiş tüm erkek arkadaşlarımı eklerim gerrisini sen düşün, huzurumuz kaçmasını istemiyorsan yapamıycaksın bende yapmıcam diceksin. Gizli açarsada yakalardın cezasını keserdin ama bazı şeylere göz yumdunmu bak emin ol gerisi geliyor...
Hele bi aldat seninle barışırım bende seni aldatır aynı duyguyu yaşatır sonra boşarım diceksin, yada donuna kadar alacağını her seferinde belirteceksin, ince ince işliyceksinki yapçağı varsa bile tedirgin olsun

Birde dıyorkı ben senin facesine bakıyor muyum bende rahatsizmi oldun dedim olursam söylerim diyo

Dedim bunun yanlış olmadığını dusunmusun yapmışsın demekki bende yapabilirim dedim

İnsanım hata yapabilirim dedi internetten hatayı affetmem dedim
zaten yanlış bişi görsem seninle bu konuşmayı yapmazdim dedim

Ama silme dedim yinede

Şeytan bir insanın içine girmeye görsün kadını erkeği farketmiyor dürttüm mü gözünde o güzel huzurlu hayatını bile bi anlık zevke kurban edebiliyorsun.. O yüzden bu riski bile oluşturmamak en iyisi..

Ne yapilirki gecen bir kızı aratmis şimdide bu
ne yapacak yani ekleyince ne oluyor ona kızdım ne gerek

X