- 26 Kasım 2012
- 6.157
- 2.858
- 198
- Konu Sahibi sevdasinemalarda
-
Yaptığınız şey eşiniz için de oğlunuz içinde tehlikeli eşinizin orada uzandığını bile bile hem de salonun baş köşesine o koyulur mu yani çocuk bu tabii ki ne kadar isabet ettirebilir yani eşinize geleceği çok malum olan birşey. Sizin düşünmeniz lazımdı oraya asmamanız gerekirdi. Tamam çocuğa fırlatması hoş değil ama dikkatli olmak lazım ya gözüne girseydi esasen ben evde bu tür oyunlar bulundurmaktan yana değilim ama odasına asılır böyle şeyler.
birincisi biz onu aldığımız gün oynamak için astık oraya geçici olarak dolaysıyla üçümüz oynadığımız için orda oturan yoktu
ikincisi sivri yeri fln kesinlikle yok manyetik bir ok
üçüncüsü konularıma bakmak istemiyorsanız neden gelip yorum yaptınızokumayınız efendim
kızlar merhaba. daha önceki konumu bilenler bilir. (eşimde şiddet eğilimi var adlı )
bu olaydan sonra konuşmuştu eşim dr a gitmişti ve bir daha dikkat edeceğini söylemişti ve ben bir daha tekrarı olmasın demiştim. dünkü olay şöyle; oğluma ders notlarından dolayı hediye olarak dart aldık. duvara astık ama eşimin uzandığın koltuğun duvarına
neyse ilk gün hep beraber oynadık eğlendik dedim oğlum baban otururken dikkat et babana gelebilir eşim hiç ses etmedi. dün akşam çocuk sıkıldı biz tv izlerken biraz oynayım dedi. demesiyle ilk attığı ok eşimin gözünün kenarına gelmiş ben arka koltuktaydım göremedim tam nereye geldiğini
sonra eşim tarafından bir bağırtı koptu. düzgün atsaydın gelmezdi diyor başkada bişi demiyor. çocuk baba düzgün attım demesiyle oku alduğu al işte böyle attın diye bir hışımla çocuğa fırlatmazmı
neyse söktürdüm dartı duvardan çocuğu odasına yolladım. başladık tartışmaya. bu durumun diğer tepkileriyle alakası yokmuş. bunda bişi yokmuş. normal bir tepkiymiş
tartıştık ve bana sen hep çocuğu bana karşı koruduğun için ben böyle yapıyorum demezmi
sizce benmi abarttım dünkü meseleyi. korumayımda çocuğuma eziyetmi etsin yani. sen düzgün davransan kendi çocuğunu senden korumak zorunda kalmazdım dedim
Çocuğun yanında babasıyla kavga ederseniz şimdiden babaya nefret biler ve ergenlikte baba ve anne sözü dinlemez olan 2nize olur ve sürekli baba ya karşı cocuğu savunursanız bu çocuk şımarık olur bence 2nizde tutarlı olmanız şart
çocuğun yanında kavga etmedik dartı söküp çocuğu odasına kitap okumaya yolladım
eşin sinirlenmekte haklı öncelikle.ancak alıp atması saçmalık..başladı cnm çok düzenli kullanıyor evet 2 hafta sonra randevusu var yine
Canım eski konunu da biliyorum,
bir kere dartın salonda hem de koltuk bulunan bir duvarda olması hata .
İkincisi de insan kızar eder can havli ile de dartı ufacık çocuğa doğru atmaz .
Eşin tedaviye düzenli olarak devam etmeli .
eşin sinirlenmekte haklı öncelikle.ancak alıp atması saçmalık..
ancak şöyle bir durum var ki,siz önceki yaşadıklarınızdan dolayı bu durumu eski halien dönecek diye korkuyla yorumluyorsunuz.yani devamlı takiptesiniz..ve oğlunuzu korumak istiyorsunuz..haklı olarak aslında yaşadıklarınız sebebiyle..
ama bir şans verin eşinize..ve oğluyla diyaloglarına müdahale etmeyin..oğlunuz da siz de kabul etmek zorundasınız,ne kadar tedavi olsa da asabi bir insan..tabii ki şiddete başvurmayacak tabii ki anında sinirlenip hareketler yapmaycak,ilaç ve terapiyle törpülenecek.ama asla sinirleri alınmış bir insna olmayacak..
böyle bir durumda bir sonraki sefere o oku oğlunuza değil de duvara atacak..
yani asla tepkisiz olamayacak..
size tavsiyem onlara bir şans verin,kendi aralarında çözmeye çalışsınlar..ben de yaptım bu hatayı.bu durum eşinizin dışlanmış hissetmesine yol açıyor.ana oğul onun karşısındasınız diye görüyor..
adam tedavi oluyor çabalıyor..ama ilk zamanları çok zor gerçekten de..destek olun..ve böyle durumlarda tepki vermesine müsade etmeden oğlunuzu uzaklaştırın..
cnm can havliyle tepki verse neyse kızdı bağardı yok öyle atmadın düzgün atmadın (şimdi bizim çocuk direkt onun istediği gibi atmıyordu şekil yaparak fln atıyordu eşimde kızıyordu)
sen öyle şekil yaparak attın dedi ve öyle bir fırlattıki anlatamam
rica ederim,ben de öfke kontrolü yaşayan bir eşe sahiptim..çok şükür tedavi oldu devam da ediyor.çok teşekkür ederim yapıcı ve bilgilendirici yorumundan ötürü aynen eşim anlattığınız gibi hissettiğini söyledi
bende korkuyorum inan o oku fırlattığında kalbimde öyle hızlı çarpıntı hissettimki yüzümü ateş bastı
yaşamayan bilemez gece mahfoldu oturduğum yerde oturamadım kalkıp gittiğim yerde de olmadı çok zor
cnm can havliyle tepki verse neyse kızdı bağardı yok öyle atmadın düzgün atmadın (şimdi bizim çocuk direkt onun istediği gibi atmıyordu şekil yaparak fln atıyordu eşimde kızıyordu)
sen öyle şekil yaparak attın dedi ve öyle bir fırlattıki anlatamam
Umarım baba ve oğul ilişkisi düzelir düzelmezse epey zorluk yaşanacak sonraki yıllarda
allah yardımcın olsun .Başka bir şey diyemiyorum ne yazık ki .Üzüldümkızlar merhaba. daha önceki konumu bilenler bilir. (eşimde şiddet eğilimi var adlı )
bu olaydan sonra konuşmuştu eşim dr a gitmişti ve bir daha dikkat edeceğini söylemişti ve ben bir daha tekrarı olmasın demiştim. dünkü olay şöyle; oğluma ders notlarından dolayı hediye olarak dart aldık. duvara astık ama eşimin uzandığın koltuğun duvarına
neyse ilk gün hep beraber oynadık eğlendik dedim oğlum baban otururken dikkat et babana gelebilir eşim hiç ses etmedi. dün akşam çocuk sıkıldı biz tv izlerken biraz oynayım dedi. demesiyle ilk attığı ok eşimin gözünün kenarına gelmiş ben arka koltuktaydım göremedim tam nereye geldiğini
sonra eşim tarafından bir bağırtı koptu. düzgün atsaydın gelmezdi diyor başkada bişi demiyor. çocuk baba düzgün attım demesiyle oku alduğu al işte böyle attın diye bir hışımla çocuğa fırlatmazmı
neyse söktürdüm dartı duvardan çocuğu odasına yolladım. başladık tartışmaya. bu durumun diğer tepkileriyle alakası yokmuş. bunda bişi yokmuş. normal bir tepkiymiş
tartıştık ve bana sen hep çocuğu bana karşı koruduğun için ben böyle yapıyorum demezmi
sizce benmi abarttım dünkü meseleyi. korumayımda çocuğuma eziyetmi etsin yani. sen düzgün davransan kendi çocuğunu senden korumak zorunda kalmazdım dedim
Eşin tedavisine düzenli devam etmeli buna çok özen gösterin .
Öfkesini kontrol edememiş yine ama bu sefer kızmakta haklı olduğu tarafları var,
sadece yansıtma biçimi ve tepki veriş şekli kötü,çirkin .
Burada sana çok iş düşüyor, eşini tanıyorsun sonuçta
çocuğu yönlendirmen lazımmış aslında, sonuçta dartın bir şekilde eşinin bir tarafına geleceği belliymiş .
Çocuk için eşine tepki verirken ciddi bir şekilde haklı ve hatalı taraflarını belirtmelisin eşine,
başka bir arkadaş yazmış ben de hak verdim okuyunca,
eşin için çok itici bir durum olabilir o yüzden .
Ama tabi bu eşinin sert tepkilerini haklı çıkarmıyor ..
Mutlaka tedavisine önem vermeli, hatalı yönlerini görmeli .
Sen tabi annesin koruma psikolojin çok yüksek ama babasına karşı biraz daha farklı bir
şekilde yaklaşabilirsin.
kızlar merhaba. daha önceki konumu bilenler bilir. (eşimde şiddet eğilimi var adlı )
cnm beni anlamıyor eşim . eşim birşey dediğinde ben baban haklı böyle davranmamalısın derim çocuğuma
ama eşim aşırı tepkiler verdiği için arada kalıyorum çocuğum çok korkuyor ve çok üzgün ve çok kızgın büyüyor müdahale ediyorum belki ama mecbur bırakılıyorum
örneğin her yemekte kavga çıkıyor sebebi çocuğun çok su içmesi bırak içsin su iyidir diyorum yalnız kaldığımızda ama yok yemek saati yine kavga bende huzursuz oluyorum çocuk gibi davranıyor eşim sürekli böyle böyle diken üstündeyim cnm anlatabildimmi kavga ne zaman çıkcak diye
bende olsam sinirlenirdim ya,gözümün kenarına gelse aniden, çocuk bilerek yapmamış ama o anki tepkiyle sinirlenmesi normal gibi geldi
Bir önceki konunuzda yazdığım yorumum hala geçerli.Çocuğumun ruh sağlığı için boşanırdım..
tabiiki normal sinirlenmesi. oku geri fırlatması normalmi sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?