- 26 Kasım 2012
- 6.157
- 2.858
- 198
- Konu Sahibi sevdasinemalarda
-
canım geçmiş olsun
ama sanırım eşindeki travma babasından kaynaklı komaya soktu yazmışşsın
kimse farketmemiş yazdığını
sanırım o zaman ben babama bişey yapmışım ki bana böyle yazmış
psikolojisinde çocuguna da bu yüzden böyle yaklaşım yapıyor
aslında önemsiyor ama bazen düşünceleri kendi babasına kayıyor
çocuklukta yaşanan travmanın etkisi kötü ya
allah yardımcın olsun
oğlun psikologa gidiyormu atlamış olabilirim kusura bakma
çünkü böyle giderse onunda tedaviye ihtiyacı olabilir
babasını şuan oda kötü algılıyor
eşin gibi
peki kendını koruyamıyormu babaya karsı?
çok güzel özetlemişsiniz eşimin olayını
aynen aslında benide çocuğuda önemsiyor düzgün davranmak istiyor ama geçmişinden kaynaklı bazı şeyler
oğlum psikolağa gidiyor cnm. zaten dikkat eksikliği için başlamıştık. ama terapi de alıyor sorunlarını konuşuyorlar
işin enteresan tarafı oğlumda eşimde babaları kötü algılamyıyor. olması gereken buymuş gibi davranıyorlar. mesela kuzenimin eşide böyleymiş çocuklar boşan babamdan nefret ediyoz diyorlarmış
benimki baba hakkında tek kötü laf etmedi ne bana ne başkasına. babası her şeyi söyler oğlum başını eğer susar
eşimde öyleymiş küçükken
umarım tedavileri işe yarar sağlıklı bi hayatınız olur canım
ama dikkatli davranmam canım
yani onların oyun oynaması veya futbol balık gibi aktiviteler yapmaları belki iyi olur kavga etselerde
baba oğullar sonuçta
ama bu durum özgüven sorunu yaratmaz umarım oğlunda
eşinde var çünküü hep baskı kurmak istiyor gbi
Ben daha anne degilim onun icin belki anne baba olanlari anliyamam ama ne olursa olsun cocuga siddette karsiyim. Anne baba olmak hic kolay birsey degil. Eminim cok sabir gerektiriyor. Cocuga tabiki kizilir, yanlislari varsa duzeltilir ama kufurle, cinnet gecirir gibi bagirmakla, esya firlatmakla cocuk egitilmez. Biliyorum simdi cocugun olsun senide gorucez diyenler olucak. Bende babamdan cok baski gordum. Dovmezdi ama bir bagirdimi ne yapacagimi bilemezdim. Ve bu hala boyle. Benim uzerimde cok buyuk etki birakti. Belki cok duygusal oldugum icindir ama ben hala kavgadan tartismadan cok ama cok korkarm.
cnm yaaaabir gün dünyanın en sabırlı ve anlayışlı annesi olucaksın inşallah
Sagol canim insallahbazen cok korkuyorum. Acaba iyi anne baba olabilecekmiyiz. Uzun zamandir istiyoruz rabbimin takdiri hala olmadi. Rabbim tum isteyenlere ve banada insallah nasip eder bu duygulari isteyenlerde yasar. Bana guc verdin cok sagol. Allahima emanet ol.
bak sana şu kadarcık söyleyim. çok sevdiğim bir çift vardı. karı koca ikiside arkadaşım . bir kez çocuğu karnında öldü sonra tedavi fl oldu ama çocuğu olmadı
her konuşmamızda olacak dua et diyordum ve oldubir ay sonra bebek doğacak. Allah sanada nasip eder inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?