- Konu Sahibi sevdasinemalarda
-
Çok iyi anlıyorum ben seni ..
Takıntılı bir ruh hali var eşinin ..
Ama kendinde bir sorun görüp tedavi olmayı seçmesi bile büyük bir adımdır .
Sen çok çok haklısın ..
Ben evlat sahibi değilim ama şimdi bile düşününce çok zor bir durum .
Eşinin tedavisi sonuç verene kadar aradaki dengeyi bir şekilde kurman lazım .
Eşinin kızacağı şeyleri az çok biliyorsundur,
Önceden önlemini alacaksın mecbur,
Eşinde tedavi sonucunda yavaş, yavaş bırakacak bu huylarını .
ama eşinde oğlunda diyalog kurmaya çalışıyor sen araya giriyorsun çocuk sırf seninmiş gibi hareket ediyorsun kocanın gözünde baba ile oğul arasındaki bağı hiçe ediyorsun lütfen biraz daha dikkatli olmaya çalış..çocuğundaki dikkat dağınıklığı ileri boyut bir pozisyonda değildir bırak dersi yarım saat geçe kalsın ama babası ile ortak bir payda bulsun..eşimde aynen sizin söylediğiniz şeyleri söyledi cnm
ama eşim kendini hakim olamayan biri ve bir şey istediğinde ortama bakmayan biri
örneğin tv izliyor ben çocuğa evet zamanın bitti odana gidip ders çalış diyorum
eşim bir iş buyuruyor balıklara yem at su getir telimi şarja tak vs bende o derse gitsin ben yaparım diyip kendim yapıyorum
nedenmi oğlumda dikkat eksikliği var ve biz ona birşeyleri zor yaptırıyoruz . tam çocuk kendini hazırlamış odasına giderken o iş söyleyince en az yarım saat gecikiyor
lakin bize kulak verse dikkat etse ben neden ses çıkarayım. o sadece kendini düşünüyor çocuğun dersini hiç düşünmüyor
Kocanızın tepkisi hiç doğru değil ama kocanız kör olabilirdi. Baba düzgün attım dediğinde, babanın canını ne kadar acıtmışsın çabuk odana git cezalısın diyip eşinizle ilgilenseydiniz keşke, yani eşinizin kızmasına zaman bırakmadan diyecektim ama kocanız koskoca adam yani, çocuk gibi onu da mı idare edeceksiniz?. Ama kısasa kısas kendi çocuğuna çocuk gibi karşılık vermek bence hiç normal değil.
Konudan önce şunu söylemek istiyorum. Çocuğunuzun yaşı kaç bilmiyorum ama cidden ok falan çok tehlikeli olabilir. Onların yerine yapışkanlı olanlar cırt cırt toplu. Biz de aldık sayıları öğrenmesi bakımından ama cırt cırtlı aldık. Top ve ok şeklinde ama okun ucunda cırt cırtlarda kullanılan malzeme var ya ondan yapılmış. Frizbilerde oluyor. Tavsiye ederim.kızlar merhaba. daha önceki konumu bilenler bilir. (eşimde şiddet eğilimi var adlı )
bu olaydan sonra konuşmuştu eşim dr a gitmişti ve bir daha dikkat edeceğini söylemişti ve ben bir daha tekrarı olmasın demiştim. dünkü olay şöyle; oğluma ders notlarından dolayı hediye olarak dart aldık. duvara astık ama eşimin uzandığın koltuğun duvarına
neyse ilk gün hep beraber oynadık eğlendik dedim oğlum baban otururken dikkat et babana gelebilir eşim hiç ses etmedi. dün akşam çocuk sıkıldı biz tv izlerken biraz oynayım dedi. demesiyle ilk attığı ok eşimin gözünün kenarına gelmiş ben arka koltuktaydım göremedim tam nereye geldiğini
sonra eşim tarafından bir bağırtı koptu. düzgün atsaydın gelmezdi diyor başkada bişi demiyor. çocuk baba düzgün attım demesiyle oku alduğu al işte böyle attın diye bir hışımla çocuğa fırlatmazmı
neyse söktürdüm dartı duvardan çocuğu odasına yolladım. başladık tartışmaya. bu durumun diğer tepkileriyle alakası yokmuş. bunda bişi yokmuş. normal bir tepkiymiş
tartıştık ve bana sen hep çocuğu bana karşı koruduğun için ben böyle yapıyorum demezmi
sizce benmi abarttım dünkü meseleyi. korumayımda çocuğuma eziyetmi etsin yani. sen düzgün davransan kendi çocuğunu senden korumak zorunda kalmazdım dedim
ama eşinde oğlunda diyalog kurmaya çalışıyor sen araya giriyorsun çocuk sırf seninmiş gibi hareket ediyorsun kocanın gözünde baba ile oğul arasındaki bağı hiçe ediyorsun lütfen biraz daha dikkatli olmaya çalış..çocuğundaki dikkat dağınıklığı ileri boyut bir pozisyonda değildir bırak dersi yarım saat geçe kalsın ama babası ile ortak bir payda bulsun..
Konudan önce şunu söylemek istiyorum. Çocuğunuzun yaşı kaç bilmiyorum ama cidden ok falan çok tehlikeli olabilir. Onların yerine yapışkanlı olanlar cırt cırt toplu. Biz de aldık sayıları öğrenmesi bakımından ama cırt cırtlı aldık. Top ve ok şeklinde ama okun ucunda cırt cırtlarda kullanılan malzeme var ya ondan yapılmış. Frizbilerde oluyor. Tavsiye ederim.
Konuya dönersek eğer eşini bir kenara bıraktım da çocuk nasıl etkileniyordur bu ortamdan Allah bilir. İleriki zamanlarda nasıl çıkar bunun faturası acaba. En azından çocuk uyuduğu zaman paylaşın kozlarınızı. Çünkü senin eşinin yapısı bu zor değişir.
Oglunuzun odasindada beraber oynayabilirdiniz. Keske oraya assaydiniz. Boylece esinize gelmezdi esinizde oglunuza kizmadi. Delik olmasin diye kolaya kacilmis gibi ama sonu husran bence oglunuzun odasina asin
anladım. Madem manyetik eşin amma da abartmış yani. Gözüne değse ne olacak ki.birincisi oklar manyetikkesinlikle zararsız 13 yaşında cnm
ikincisi çok haklısınız ama ben de çok sabırsızım bi dk bile oturamadım yerişmde dikenler vardı sanki koltukr-ta çarpıntı yüzümü ateş bastı bende rahatsızım biliyorsundur moral benim ilacım
çocuğu yolladık odasına tartıştık yoksa eşim tv ye dönüp gülmeye başlamıştı bile
offf yoruldum ipek ve çok üzgünüm çocuk geçen hep sen kavga çıkarıyorsun dedi bana
babasının yaptıklarını kanıksamış susup oturmayı normal görüyor kendide yapmaya başlıcak benim korkum bu
yani özetle erkek bağırır vurur kırar karşısındadi susar
bende aynını soracaktım dartın salonda ne işi var
hata baştan sizde
anladım. Madem manyetik eşin amma da abartmış yani. Gözüne değse ne olacak ki.
Çocuğun sana olan çıkışması babasını bastıramayacağından, gücünün sana yettiğinden kaynaklanma ihtimali çok yüksek.
Bir şekilde detaylara bakılmaksızın çocuk evde huzur istiyor, günah keçisi de sensin.
Bir kere eşini ikna etmelisin danışman için falan gerçi ben çok yardımcı olacağını sanmıyorum. Kendi gayreti çok önemli; sigarayı bırakmaya odaklanması gibi..
Senin yerinde olsam kocam adam olana kadar içime atar çocuğun yanında sorun çıkarmazdım.
he suç bende şu kk de konu açan kişi suçlanmasa şaşarım
yukarıda açıkladım tekrar açıklıyorum. aldığımız gün çocuk heyecanlandı üçümüz oynayalım dedik . odaya dedim yok salona asalımki her zaman oynarız dediler zaten biz salonda oturuyoruz makul geldi
yer baktık yok delik açana kadar resmi kaldırıp astık koltuğun üstüne ama o an orada oturan yoktu üçümüzde
oynadık çünkü. sonra çocuğu uyardım baban burada oturuken dikkat et dedim eşim ses etmedi orada kaldı dart
sonrasında kaldırsam iyi olurdu evet
Neyse uzmeyin kendinizi birde bir sey daha diyecegim esiniz oglunuza kizdigi belkide vurdugu zamanlar hakli oldugu surece bence karismayin. Sonucta babasi herkes ayni yazmis ama dogrusu bu sekilde. Demin bir mesajinizda esim annesine gitmek istedi ben istemedim demissiniz. Sonra kabul etmissiniz. Esinizde oglunuza 2.li davranmis. Bence burda hata sizde eainizin huyunu siz daha iyi bilirsiniz. Madem egilimi var ufak tefek seyler icin esinizi germeyin . Biraz huyuna gitmenizi tavsiye ederim. Genede siz bilirsiniz.çok haklısın cnm o an için delik yoktu asalım dedik ama gerçekten odada oynanmaz ben dar yerlerde duramam
salona asalım dediler bencede mantıklı geldi. böyle olcağını nerden bilebilirdin aklıma geldi ama başımada geldi
delik olmasın diye kaçmadıkta yere karar veremedim salon duvarlarıda bayaaa dolu
Bir önceki konunuzda yazdığım yorumum hala geçerli.
he suç bende şu kk de konu açan kişi suçlanmasa şaşarım
yukarıda açıkladım tekrar açıklıyorum. aldığımız gün çocuk heyecanlandı üçümüz oynayalım dedik . odaya dedim yok salona asalımki her zaman oynarız dediler zaten biz salonda oturuyoruz makul geldi
yer baktık yok delik açana kadar resmi kaldırıp astık koltuğun üstüne ama o an orada oturan yoktu üçümüzde
oynadık çünkü. sonra çocuğu uyardım baban burada oturuken dikkat et dedim eşim ses etmedi orada kaldı dart
sonrasında kaldırsam iyi olurdu evet
canım teşekkür ederim.ipekciğim senin yorumlarına çok değer veririm ama bende bişi var sorunumu o an bastırırsam çok kötü oluyor biriktiriyorum ve hastalanıyorum maalesef
inan susma imkanım yok bu babam annem kardeşim patronum farketmez tepkimi belli ederim sözlü veya tavırla
yoksa duramıyorum hiçbir yere sığamıyorum anlatabildimmi
evet haklısın çocuk huzur istiyor iş bana düşüyor ve tüm olanlara rağmen oğlum beni suçluyor. sinirlendirdiğim için suçluymuşum öyle ded,i bana
eşim tedavi görüyor bu ara da 2 hafta oldu
Bu suçlanmak değil ki. Yani bir konu açıyorsan buraya her türlü eleştiriye açık olmasın hakaret içermeyen tabi ki.
Oğlunuz babası orada yatarken oynamamayı akıl edecek yaşta aslında, 13 yaşındaymış. Oğlunuz babasını göre göre atma konusunda hatalı davranmış, sizler de oğlunuzu uyarmamak konusunda hatalısınız. Ben de eşinizin yerinde olsam sinirlenebilirdim. Eşinizi tepkisinin aşırılığında haksız buluyorum sadece.
kusura bakmayın ama konunuzda belirtmemişsiniz daha sonraki yorumlarda belirtmişsiniz bu 1
2.si her ne sebep ile olursa olsun siz annesiniz ve o dartı asacak başka uygun bir yer mutlaka bulmanız lazımdı
helede eşinizin huyunu şiddete yönelimini bilen biri olarak
tehlikeli oyunlarda baştan tedbir almanız gerekirdi bence evet hatanın en büyüğü sizde
çocukta kabahat yok o adı üstünde çocuk
eşinizde fazla tepki vermiş
ben olsaydım o dartı alır çöpe atardım kesinde çocuğuma atmazdım yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?