- 26 Kasım 2012
- 6.157
- 2.858
- 198
- Konu Sahibi sevdasinemalarda
-
Bildiğimiz sivri uçlu dart okundan mı bahsediyorsunuz mı bahsediyorsunuz?kızlar merhaba. daha önceki konumu bilenler bilir. (eşimde şiddet eğilimi var adlı )
bu olaydan sonra konuşmuştu eşim dr a gitmişti ve bir daha dikkat edeceğini söylemişti ve ben bir daha tekrarı olmasın demiştim. dünkü olay şöyle; oğluma ders notlarından dolayı hediye olarak dart aldık. duvara astık ama eşimin uzandığın koltuğun duvarına
neyse ilk gün hep beraber oynadık eğlendik dedim oğlum baban otururken dikkat et babana gelebilir eşim hiç ses etmedi. dün akşam çocuk sıkıldı biz tv izlerken biraz oynayım dedi. demesiyle ilk attığı ok eşimin gözünün kenarına gelmiş ben arka koltuktaydım göremedim tam nereye geldiğini
sonra eşim tarafından bir bağırtı koptu. düzgün atsaydın gelmezdi diyor başkada bişi demiyor. çocuk baba düzgün attım demesiyle oku alduğu al işte böyle attın diye bir hışımla çocuğa fırlatmazmı
neyse söktürdüm dartı duvardan çocuğu odasına yolladım. başladık tartışmaya. bu durumun diğer tepkileriyle alakası yokmuş. bunda bişi yokmuş. normal bir tepkiymiş
tartıştık ve bana sen hep çocuğu bana karşı koruduğun için ben böyle yapıyorum demezmi
sizce benmi abarttım dünkü meseleyi. korumayımda çocuğuma eziyetmi etsin yani. sen düzgün davransan kendi çocuğunu senden korumak zorunda kalmazdım dedim
dartın salonda ne işi var
Eşinizin sinirlenmesi normal ama tepkisi hiç hoş değil.
Çocuk yahu karşındaki!
Kısasa kısas mı yapmaya çalışmış kendince?
Sizde dartı salona değilde en başta çocuğunuzun odasına assaydınız.
Salonda koltuğun/kanepenin üstünde böyle bir olayın gerçekleşeceğini öngöremediniz mi?
Bildiğimiz sivri uçlu dart okundan mı bahsediyorsunuz mı bahsediyorsunuz?
Eşiniz veya oğlunuz kör olabilirmiş
Ben olsam her ne olursa olsun bu riski göze alamazdım.tabiki öngördüm ve konumda da yazdım okuduysanız ama umursamadılar dediğim gibi bir delik açılana kadar geçici asmıştık oynamak için
Eşinizin sinirlenmesi normal ama tepkisi hiç hoş değil.
Çocuk yahu karşındaki!
Kısasa kısas mı yapmaya çalışmış kendince?
Sizde dartı salona değilde en başta çocuğunuzun odasına assaydınız.
Salonda koltuğun/kanepenin üstünde böyle bir olayın gerçekleşeceğini öngöremediniz mi?
bu arada çocuğunuz için abartılı bir savunma mekanizması geliştirmişsiniz ve bu kocanızı irrite etmiş..yani kocanızın çocuğunuza düşman olmasını bizzat yapan kişi istemediğiniz halde sizsiniz..bırakında birbirlerini keşfetsinler biraz.
Darti asacak başka duvar yok muydu?
Hic korkmaz mi insan ? Ayrıca dart oynanirken önünde altinda yaninda kimse olmamali. Gözünün kenarına değil ya gözüne gelseydi..
Ustune esinizin tavri da hic doğru değil ne demek bile bile kendi evladina atmak hadi sivri yeri batsaydi bir yerine.
Eski konunuzu da biliyorum ve bir daha actgnz konulara bakmayacagm biz ne yazsak bos size. Mutluluklar dilerim
ilaçlara başladı mı eşiniz? terapiye devam ediyor mu?
kızlar merhaba. daha önceki konumu bilenler bilir. (eşimde şiddet eğilimi var adlı )
bu olaydan sonra konuşmuştu eşim dr a gitmişti ve bir daha dikkat edeceğini söylemişti ve ben bir daha tekrarı olmasın demiştim. dünkü olay şöyle; oğluma ders notlarından dolayı hediye olarak dart aldık. duvara astık ama eşimin uzandığın koltuğun duvarına
neyse ilk gün hep beraber oynadık eğlendik dedim oğlum baban otururken dikkat et babana gelebilir eşim hiç ses etmedi. dün akşam çocuk sıkıldı biz tv izlerken biraz oynayım dedi. demesiyle ilk attığı ok eşimin gözünün kenarına gelmiş ben arka koltuktaydım göremedim tam nereye geldiğini
sonra eşim tarafından bir bağırtı koptu. düzgün atsaydın gelmezdi diyor başkada bişi demiyor. çocuk baba düzgün attım demesiyle oku alduğu al işte böyle attın diye bir hışımla çocuğa fırlatmazmı
neyse söktürdüm dartı duvardan çocuğu odasına yolladım. başladık tartışmaya. bu durumun diğer tepkileriyle alakası yokmuş. bunda bişi yokmuş. normal bir tepkiymiş
tartıştık ve bana sen hep çocuğu bana karşı koruduğun için ben böyle yapıyorum demezmi
sizce benmi abarttım dünkü meseleyi. korumayımda çocuğuma eziyetmi etsin yani. sen düzgün davransan kendi çocuğunu senden korumak zorunda kalmazdım dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?