yine eşim ve oğlum :(

Sizi anlıyorum annelik iç güdüsü ama böyle bir adama karşı çocuğu savunmaya kalktığınızda daha da sinirlenip nasıl mı işte böyle diyerek oku fırlatıvermiş anlaşılan o ki o an hiç bişey söylemeden yapmadan uzaklaşıp sonra konuşmak gerek. İnşallah tedavi başarılı olur ve siz de rahat edersiniz böyle hayat geçmez eşinizin konuşmaya ve iyileşmeye açık olması size verdiği önemi değeri gösteriyor bu anlamda sevindin.

Ben çok korkuyorum o boncuk tabancalarından ya,su atanlardan falan alsın bari evde başka kücük çocuk yok degil mi?

e yani dedim dün akşam ne oldu sen ne yapıyon. ya bir yerimize gelirse dedim. birde yerlerde boncuk görürse kavga çıkartıyorsun dedim. küçük çocuk yok ama yeğenlerim var küçük

almayalaım dedim karıştım siz olsanız ne yapardınız bu durumda

[QUOTbendimmm, post: 39039545, member: 429152"]e yani dedim dün akşam ne oldu sen ne yapıyon. ya bir yerimize gelirse dedim. birde yerlerde boncuk görürse kavga çıkartıyorsun dedim. küçük çocuk yok ama yeğenlerim var küçük

almayalaım dedim karıştım siz olsanız ne yapardınız bu durumda[/QUOTE]
Buna ben de karışırdım herhalde ama baba agresifse oğlumla halletmeye çalışırdim oynama diye çocuk ne kadar anlarsa gerçi..Benim yeğenimde vardı kardeşi de var küçücük boncuklar sürekli doldurup doldurup atıyordu,o atıyor biz topluyoruz.Kücük olanın bogazına falan kaçmasın diye,dikkatli olmak lazım.

Eşinizle konuşup beraber karar almaya alışmaya çalışın zamanla oturmaya başlar. Arkadaşların da dediği gibi araya girmeyin her şeyi eşinizle beraber yapmaya çalışın. Tabii sizin durumuzda biraz zor ama çalışmaya başlarsanız zamanla yavaş yavaş da olsa çocuğa karşı birlikte duruş oturur. Anneyi de babayı da sevmeli saymalı çocuk. İşiniz zor ama umarım her şey yoluna girer.

yok cnm öyle olmadı olay . ok eşimin gözünün kenarına geldi kavga etmeye başladılar oğlum düzgün attım dedi eşim düzgün atmadın böyle attın dedi fırlattı oku

sonra ben dahil oldum sakinleştirmek için
dartı söktürüp oğlanı odasına kitap okumaya yolladım yaptığının yanlış olduğu kousunda tartıştık

çok saolun genelde ortak kararlar alırız eşimle ama bazen olmuyor bu sabah baba oğul konuşmuş tabanca almaya karar vermiş

geçen annemde kalmak istedi ben izin verdim eşime dedim ilacını götür. çocuk kulaklığını telinide istemiş eşim sinirlendi neden orda kalıyor diye bağırdı. normalde hep kalsın der napacağıımı şaşırdım

burdan yazıyorum ama önemi yok o boncuk tabancasını aldırma mümkünse bu sefer evde kan çıkar veyahut tabancayı sadece odada oynaması koşuluyla oğlunun eline ver.

bence o eş yine o tabancayı alır gelir iyisi mi eşinin olmadığı senin başında durduğun ayrı bi odada oynasın çocuk.

Kendimi eşinizin yerine koyuyorum karşılığında oku fırlatmak tamamen yanlış fakat bende tepkili bir şekilde davranır uyarırdım çocuğumu,neredeyse yanlışlıkla gözden olunacak durum.
Bence en büyük yanlış aile bireyleri orada tv seyirindeyken hemen yanı başlarında çocuğun dart oynamasına izin verilmesi.

Şu yorumum için senden özür dilerim canım ..amma fıttırdım okurken benim herif yapacak bunu benimde bir oğlum var bizde yemek sırasında ee hadi oğlum eller yıkanacak diye diye her akşam sofraya oturuyoruz yani bizdede oluyor bir kere ama bir kere buna benzer yaptı oğluma oğlumu uyuttuktan sonra aldım bunu karşıma sakın dedim bir daha böyle davranmicaksın o çocuk ve daha 4 yaşında ancak ve ancak ceza verebilirsin işte sana şu yazak şu çizgi filimi izlemiceksin. gibi.. bu konuları bana bırakacaksın dedim.onlar çocuk ve onun oğlu valla sinirlendim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…