- 26 Kasım 2012
- 6.157
- 2.858
- 198
- Konu Sahibi sevdasinemalarda
-
Bence eşin ve oğlunun arasına olabildiğince girmemeye çalış,çocuğun seni iyi babasını daha az iyi görmesin.Onlar baba ogul hallederler.
Ben çok korkuyorum o boncuk tabancalarından ya,su atanlardan falan alsın bari evde başka kücük çocuk yok degil mi?dediğinizi yapmayı deneyeceğim ama nasıl biraz önce aradı çocukla konuşmuş boncuk tabancası alacakmış gelde karışma
Ben çok korkuyorum o boncuk tabancalarından ya,su atanlardan falan alsın bari evde başka kücük çocuk yok degil mi?
Sizi anlıyorum annelik iç güdüsü ama böyle bir adama karşı çocuğu savunmaya kalktığınızda daha da sinirlenip nasıl mı işte böyle diyerek oku fırlatıvermiş anlaşılan o ki o an hiç bişey söylemeden yapmadan uzaklaşıp sonra konuşmak gerek. İnşallah tedavi başarılı olur ve siz de rahat edersiniz böyle hayat geçmez eşinizin konuşmaya ve iyileşmeye açık olması size verdiği önemi değeri gösteriyor bu anlamda sevindin.
Eşinizle konuşup beraber karar almaya alışmaya çalışın zamanla oturmaya başlar. Arkadaşların da dediği gibi araya girmeyin her şeyi eşinizle beraber yapmaya çalışın. Tabii sizin durumuzda biraz zor ama çalışmaya başlarsanız zamanla yavaş yavaş da olsa çocuğa karşı birlikte duruş oturur. Anneyi de babayı da sevmeli saymalı çocuk. İşiniz zor ama umarım her şey yoluna girer.
burdan yazıyorum ama önemi yok o boncuk tabancasını aldırma mümkünse bu sefer evde kan çıkarçok saolungenelde ortak kararlar alırız eşimle ama bazen olmuyor bu sabah baba oğul konuşmuş tabanca almaya karar vermiş
geçen annemde kalmak istedi ben izin verdim eşime dedim ilacını götür. çocuk kulaklığını telinide istemiş eşim sinirlendi neden orda kalıyor diye bağırdı. normalde hep kalsın der napacağıımı şaşırdım
Anam nasıl bişiysin sen bir an seni canlardırdım gözümde .bir kaşın kalkmış konu sahibine bakıp :dartın salonda ne işi var:yahu ciddi bir konuda bile güldürdün beni şu yorumunla.dartın salonda ne işi var
yazarken kaşım kalkıktıAnam nasıl bişiysin sen bir an seni canlardırdım gözümde .bir kaşın kalkmış konu sahibine bakıp :dartın salonda ne işi var:yahu ciddi bir konuda bile güldürdün beni şu yorumunla.
izlemeye alıyorum kız seni te işte aldımm..yazarken kaşım kalkıktı
eyvahhhh uy aha çaliiii zildeizlemeye alıyorum kız seni te işte aldımm..
Şu yorumum için senden özür dilerim canım ..amma fıttırdım okurken benim herif yapacak bunu benimde bir oğlum var bizde yemek sırasında ee hadi oğlum eller yıkanacak diye diye her akşam sofraya oturuyoruz yani bizdede oluyor bir kere ama bir kere buna benzer yaptı oğluma oğlumu uyuttuktan sonra aldım bunu karşıma sakın dedim bir daha böyle davranmicaksın o çocuk ve daha 4 yaşında ancak ve ancak ceza verebilirsin işte sana şu yazak şu çizgi filimi izlemiceksin. gibi.. bu konuları bana bırakacaksın dedim.onlar çocuk ve onun oğlu valla sinirlendim..cnm beni anlamıyor eşim . eşim birşey dediğinde ben baban haklı böyle davranmamalısın derim çocuğuma
ama eşim aşırı tepkiler verdiği için arada kalıyorum çocuğum çok korkuyor ve çok üzgün ve çok kızgın büyüyor müdahale ediyorum belki ama mecbur bırakılıyorum
örneğin her yemekte kavga çıkıyor sebebi çocuğun çok su içmesi bırak içsin su iyidir diyorum yalnız kaldığımızda ama yok yemek saati yine kavga bende huzursuz oluyorum çocuk gibi davranıyor eşim sürekli böyle böyle diken üstündeyim cnm anlatabildimmi kavga ne zaman çıkcak diye
bence o eş yine o tabancayı alır gelir iyisi mi eşinin olmadığı senin başında durduğun ayrı bi odada oynasın çocuk.
çocuktan beter bu kocan ayol onu idare et bunu idare et olduuuu..saolunda annesine gitmedim çocuğa sataşmak doğrumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?