yine eşim ve oğlum :(

normal olmayan ben değilimde neyse boşverin
sizin geçenki konunuzu da bildiğim için diyorum ki ben
yani ben olsaydım benim eşim ile sizinki gibi promlemim olsa idi
ben 2 sefer düşünürdüm daha dikkatli olurdum
siz beni anlamadınız neyse boşverin
eşinizin tepkisi abartılı hatta tepkileri abartılı
onun tedavisi olması gerek kabul eder mi etmemz mi bilemem
ama siz bu süreçte çok daha dikkatli olun olurmu
çocuğunuza o sinirle zarar verse idi eşiniz ne yapacaktınız
daha çok üzülecektiniz
önlem alın
hani bir söz vardır ya sözüm meclisten dışarı kesinlikle size değil baştan belirteyim de
siz eşşeği sağlam kazığa bağlayın takdiri Allaha bırakın diye
işte ben bunu demek istedim
siz önleminizi alın sıkı sıkı

ben uzman gibi konuşmuyorum,başından beri yaşadıklarımdan yola çıkarak ,tecrübelerimi yazıyorum..kimseden iyi bildiği gibi bir iddiam da yok ...
evet ben anlamıyorum,ben doktordan daha iyi bilmiyorum vs vs ..siz bildikleriniz yönünde hareket edin o zaman..ben daha fazla yorum yazmayacağım..iyi akşamlar size..

Sen haklisin, soyleki esinden cocugunu koruma ihtiyaci hissediyorsun.
Ama senin korumacilihin ( bazen asiri olabilir ) babasinin baskinligi ve zaman zaman agresifligi cocugu ordan oraya surukluyordur.
Cocugunuzun 13 yasinda olsugunu bilmiyordum, diyer konuda kucuk 4 yasinda bir bidirik sanmistim.
Bu durumun boyle devam etmesi iyi deyil cidden. Aslinda roller de sizin ailede karismis gibi. Cocuk disiplin yerine agresiflik goruyor babadan, ya da sizden asiri
Musamaha goruyor gibi.

Aslinda terapiye hep birlikte gitseniz, belki terapist sizdeki sorunlari butun olarak gorse size daha cok yardimci olabilir.

Bu yaslar oglunuz icin paha bicilemez yaslar. Ve acikcasi babasi kadar sizin rolunuz de cok onemli. Cok fazla korumacisiniz, be cocugunuzun savasini hep siz veriyorsunuz.

sevgili "evimmm" bir konu açmışsınız ki insanlarla paylaşmayı istemenizin çok doğal olduğu bir konu. Her şeyden önce sorununuzun çözülmesini dilerim. Fakat bir konu açıldığında insanların da olumlu olumsuz fikirlerine açmış oluyorsunuz. O yüzden olumlu yorumlar kadar size saygısızlık yapmaya çalışan veya konunun özünden saparak amacını aşan kötü niyetli abuk subuk yorumlar dışında olumsuz yorumları da kaldırabilmelisiniz. Hem fikir olursunuz ya da olmazsınız. İnsanlar yorum yapsın okuyun geçin. Amaç da fikir paylaşımında bulunmak değil mi. Burada yorum yapanların amacı size yardımcı olmaktır diye düşünüyorum. Herkes kendine göre yorumlar yapar burada bir şey paylaşmanın en güzel yanı çok gerçekçi her yönden bakan yorumlarla karşılabilmemiz. Hassas bir konu kimse anneliği eleştirilsin istemez ki eminim ki çok iyi bir annesiniz. Asıl konunuz da babayla yaşadığınız sorun sizi anlıyorum. Bazı yorumlar da sizi eleştirecek ki durup dönüp bazen de kendimize bakacağız. Hangimiz kusursuzuz ki elimizden gelenin en iyisi olmaya çalışıyoruz.

Bu nasil bi baba be.benim oglum elleriyle babasinin gozunu cikariyodu nerdeyse hic ses etmedi esim oynamaya devam ettiler.oglum bana neler yapiyoda gulup geciyoruz valla.yok oyle bi tepki.cok yanlis yapmis esiniz.

ben olsam ben de çok sinir olurdum ama suç çocukta değil dartın oraya asılmasında. Koltugun orda dart olur mu hiç

konu açana saldırı mı:) sizin saldırı anlayışınız buysa eşinizin tavrı da vahşice o zaman. oldu mu? ya bi konunuzdada farklı fikirleri kabul edin bazı insanlarda sizin gibi düşünmüyor işte. neden hemen savunmaya geçiyosunuz. sizin amacınızda farklı yorumlar duymak değilmi. herkes sizin gibi düşünse ne gibi bi çözüm bulabilirsiniz.

aslında size yorum bile yapmam ama çocuğunuza üzülüyorum

burada ben sadece kendim için söylemedim. konu açan bayanların söylediği bir söze takılıp üstüne gidilme durumları oluyor onu kastettim ben ikincisi herkesin fikrine saygım var ama alıntıladığım bu mesajınızda yazdığınız gibi fikirlerini kabul etmek zorunda değilim. dinlerim içinden seçtiklerimi yapabildiklerimi uygulamaya koyarım. tabiiki savunma yapıcam. bana bişiler soruluyor bazen suçlusun sende şöylesin deniliyor ne yapayım yorumlara mı cevap vermeyim

önceki konununda takipçisiydim
senin eşin tepkileri aşırı bir insan evimmm
sen de çocuğu çok mu koruyorsun ona karşı
hani çocuğun yanında da çocuğu koruyorsan sürekli adam iyice dolup taşmıştır
dart mıknatıslıymış ok tarzı olsa atmaz tabi çocuğuna Allah korusun

bu cocuk 10 yasından buyuk olmalı dartı olduguna göre

soslu-makarna gerçekten aşırı korumacı bir anne değilim. en azından gerektiğinden fazla korumacı değilim.
kurallara uymasını sağlamaya çalışıyorum ama benim çocuğum özel bir çocuk dikkat eksikliği var. gerçekten çok fazla sorunla uğraşıyorum. dersleri yeni yeni düzeliyor.

sana şöyle örnek vereyim. çocuk yazılısını söylücek. babası gene zayıf almışsındır kafan saman dolu diyor. nasıl korumayım hemen eşime bakıyorum ters ters. sonra gülüyor şaka yaptım diyor. yada dikkat eksikliğinden dolayı bişiyi unuyuor yapmayı en az beş kez söylüyoruz. eşim bağrıyor çağırıyor. mecburen müdehale ediyorum

dr un verdiği egzersizleri dinleyerek bişi istiyorum ben oğlumdan.

13 yaşında cnm dartı da mıknatıslı

canım geçmiş olsun
ama sanırım eşindeki travma babasından kaynaklı komaya soktu yazmışşsın
kimse farketmemiş yazdığını
sanırım o zaman ben babama bişey yapmışım ki bana böyle yazmış
psikolojisinde çocuguna da bu yüzden böyle yaklaşım yapıyor
aslında önemsiyor ama bazen düşünceleri kendi babasına kayıyor
çocuklukta yaşanan travmanın etkisi kötü ya
allah yardımcın olsun
oğlun psikologa gidiyormu atlamış olabilirim kusura bakma
çünkü böyle giderse onunda tedaviye ihtiyacı olabilir
babasını şuan oda kötü algılıyor
eşin gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…