- Konu Sahibi sadecemutsuz
-
Her ikiniz de tutarsınız.
Eşinizin huyunu biliyorsunuz.
Üzerine gitmeyeceksiniz.
Alttan alın demiyorum kesinlikle..
Halasının yanında yaptıkları için haklıyken haksız duruma düşmüşsünüz.
Bırakın onu düzeltmeyi.
İnsanlar sizi değil onu ayıplayacaklardı.
Ama nasıl lehine çevirmiş eşiniz..
çocuk yeni ameliyat olmuş, gelen giden çok olur, şimdi oraya gitmenin sırası mı...
keyfi üstelik..gelen misafire de ayıp olur..
eşinin yaptığı yanlış..daha sakin davranabilirdi insanların içinde.... birbirinize kırıcı sözler kullanmışsınız öfke anında..
anlaşılan ikinizinde sinirleri bozulmuş bu aralar..
kendin söylüyosun eşim sinirli biri die.. bu adamın huyu değişmez...
birbiriniz tanıyosunuzdur az çok.. sen onun, o senin huyuna göre hareket ederseniz pek fazla sıkıntı yaşanmaz...
tavrınız da kesinlikle haklısınız diyecek bir şeyim yok lakin 2 çocuk dünyaya getirebilecek kadar zaman geçirdiğinize göre eşinizin nasıl bir karakter yapısında olduğunu bilmeniz lazım.. zamanlama hatası yapmışsınız.. surat asacaksan gitmeyeyim dediğinde evet gitme sonra konuşalım deyip en azından kayın valideniz ve eşinizin halasını buna şahit etmeye bilirdiniz..
onun dışında da en azından yaptığını telafi çabasını görmezden gelmeyin derim ben naçizane.. şöyle ki bir sürü konu açılıyor ve neler neler okuyoruz yaptığının farkında olup da hala dikine dikine gideni mi ararsın? hususi olarak insan yanında rencide etmeye çalışanı mı ararsın??
anlattıklarından yola çıkarak eşin idare edilebilir bir karakter.. evet haklısın kolay değil ama.. ne yazık ki ne bizler değişiyor ne eşlerimiz.. sadece orta yol bularak ilerliyor evliliklerimiz..
Haklısınız ama benim söylediğim sadece benimle sorunun olabilir eve gelen insanların ne suçu var onlarla neden konuşmuyorsun karşılığında bana söylemesi gereken laf bu mu olmalıydı sizce?
Ama eşiniz öfkesini kontrol edemeyen, akıl verilmesinden nefret eden biri benim anladığım.
Sanki biraz bencil, kafasına göre yaşayan.
Tabi uyarılmak da hoşuna gitmiyor. Agresifleşiyor.
Bu yaştan sonra ona nezaket öğretemezsiniz.
Suçlu siz olursunuz.
Nitekim olmuşsunuz işte düşüncelerinizde haklıyken.
Özellikle bold ile işaretlediğim yer bunu söylediğimde evet gitmeni istemiyorum dediğimde zaten senden mi izin alacağım ben deyip telefonu tezgahın üzerine fırlattı.
ya sen konuyu yazdın yaşadıklarını yazdığından yorumlayabiliyoruz.. tavrın doğru ama zamanlaman yanlış bu kadar basit.. agresif olan sinir olduğuna inandığın hiç bir insanla (bak erkeğe demiyorum farkındaysan) ağız dalaşına girmemeliydin.. susup biblo gibi oturmana beklemek saçma ama yalnızken saysaydın şöyle yapıyorsun böyle yapıyorsun diye de insan içinde kötü söz işitmeseydin diyorum Eşin olacak adam ağzına sahip çıkamıyor anladık ama telafi etmek için çabalıyor diyorum anlatamadığım bir şey yok sanıyorum değil mi..?
sadece istediğin cevapları sana yazmam sana fayda sağlamaz.. sağlamayı geçtim haksızlık etmiş olurum sana.. üzgünüm.. hoşuna gitse de gitmese de ne yazık ki durum bu.. dilerim kısa sürede istediğin gibi iletişim kurarsınız.....
Yorumların için teşekkür ederim. Ben zaten istediğim cevapları almak için konu açmadım. Zamanlaman yanlış derken ben de şunu anlatamıyorum halası sigara içmeye gittiğinde odadayken söyledim diyorum gayette kısık bir sesle o ise bağırdı. Zaten ben ilk söylediğim şeyi misafirin yanında söylemedim. O bağırınca bende sinirlendim ve sesimi yükselttim evet misafirlerin yanında olmaması gereken bir şeydi ama inan bana konuyu açarken sadece iki gün önce yaşanan olaydan bahsettim bundan öncesinde de aynı şeyleri yaptı her seferinde ne zaman benimle arası kötü olsu cümle alem anlar neden çünkü her seferinde surat eder kimseyle konuşmaz. Kaç kez evde yalnızkende konuştum ama fayda etmiyor bende bir yerde patlıyorum hepsi bu.
Yorumların için teşekkür ederim. Ben zaten istediğim cevapları almak için konu açmadım. Zamanlaman yanlış derken ben de şunu anlatamıyorum halası sigara içmeye gittiğinde odadayken söyledim diyorum gayette kısık bir sesle o ise bağırdı. Zaten ben ilk söylediğim şeyi misafirin yanında söylemedim. O bağırınca bende sinirlendim ve sesimi yükselttim evet misafirlerin yanında olmaması gereken bir şeydi ama inan bana konuyu açarken sadece iki gün önce yaşanan olaydan bahsettim bundan öncesinde de aynı şeyleri yaptı her seferinde ne zaman benimle arası kötü olsu cümle alem anlar neden çünkü her seferinde surat eder kimseyle konuşmaz. Kaç kez evde yalnızkende konuştum ama fayda etmiyor bende bir yerde patlıyorum hepsi bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?