Yine eşimin ailesi 😬

Melek343

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2015
143
47
98
Merhaba kızlar; bişey danısıcam sizlere..Ben eylul de covıd gecırdim üstelik yedı aylık hamıleydım..hastanede yattım 20 gün cok agır gecırdım ve bebegımi acıl aldılar.suan iyileşme sürecindeyım eve cıktım.bebek hala kuvezde ama durumu ıyı 🙏.eşimin ailesi gelmek istiyormuş ..eşim gidip alsammı dıe gozume bakıyor deliriyorum 😬şuan virüs istanbulda cogaldı bu ınsanlR gelcekler hıcbsye dıkkt etmezler temızlık konusunda :( benm bebegm prematüre ozel bakım ıstıycek hastaneden cıkınca ..ben bile korkuyorum kendımden bebegıme ıyı bakabılcekmıyım ,koruyabılcekmıyım enfeksıyon vs olmaması ıcın diye..üstelik kayınpeder sigara içiyor :(ben öksürüyorum tıkanmalarım oluyo hala iyileşmedim tam ..misafirle ugrasck halim yok :( bu ınsanlar da rahatlar napıcam ya😞gelmelerine nasıl engel olsam esıme ne desem de yanlıs anlamadan çözsem şu durumu

"Ne durumlardan geçtiğimizi hala neler yaşadığımı ve cok acı çektiğimizi biliyorsun, biraz toparlanalim ailen tabiki gelecek ama istanbulda vaka bu kadar artmışken cok korkuyorum aynı seyleri yaşamaktan ayrica tam toparlanamadim biliyorsun, bebeğimizde cok küçük.."
Bence yeterli bunlar. Ama eşinizde ne kadar değişik, bebeği küvezde eşi tam iyilesememis ailem gelsin mi diyor hala yuh.

ay rica ediyorum soyle alttan almali bir sekilde esinizi ikna etmeye calismayin.

cocuk premature,
halen tam iyilesememis,
pandemi almis basini gitmis zaten.

esinize direk diyin ki,
ya sen gerizekali misin, kit misin, akildan yoksun musun,

ya da merhamet falan yok mu sende,
bu cocugun babasi misin, yoksa sam babasi misin.

ay rica ediyorum su adamin bir de gonlunu etmeye calismayin ya, acayip sinirlendim,
ki ben korona doneminde normallesmeyi savunuyorum her konuda,
ama burada daha yenidogan bir bebe var ya,
olacak is mi yani.

evladınıza bir şey olsa?
sizi eşinizi ailesini asla düşünmem beni ilgilendirmez. kendini savunamayan bir bebek nasıl bu kadar rahatça tehlikeye atılabilir anlamıyorum

Eşiniz halden anlayan, düşünceli bir insan olsa şuan bu konuyu dert etmezdiniz.

O yüzden yanlış anlamasin diye eğilip bükülmeyin.

Pandemi süreci, daha iyileşememis olmanız, bebeğinizin durumu hepsi geçerli sebepler.

Siz söyleyin açık açık, o düşünürse düşünsün.

Merhaba kızlar; bişey danısıcam sizlere..Ben eylul de covıd gecırdim üstelik yedı aylık hamıleydım..hastanede yattım 20 gün cok agır gecırdım ve bebegımi acıl aldılar.suan iyileşme sürecindeyım eve cıktım.bebek hala kuvezde ama durumu ıyı 🙏.eşimin ailesi gelmek istiyormuş ..eşim gidip alsammı dıe gozume bakıyor deliriyorum 😬şuan virüs istanbulda cogaldı bu ınsanlR gelcekler hıcbsye dıkkt etmezler temızlık konusunda :KK43: benm bebegm prematüre ozel bakım ıstıycek hastaneden cıkınca ..ben bile korkuyorum kendımden bebegıme ıyı bakabılcekmıyım ,koruyabılcekmıyım enfeksıyon vs olmaması ıcın diye..üstelik kayınpeder sigara içiyor :KK43:ben öksürüyorum tıkanmalarım oluyo hala iyileşmedim tam ..misafirle ugrasck halim yok :KK43: bu ınsanlar da rahatlar napıcam ya😞gelmelerine nasıl engel olsam esıme ne desem de yanlıs anlamadan çözsem şu durumu
Virüs olmasa bile prematüre bir bebeğin yanında o kadar insanın işi yok.
sakın sakın eve almayın. İlla geleceğiz derlerse annenizin evine gidin. Oğlullarıyla başbaşa kalsınlar

Buraya yazdıklarınızın hepsini eşinize siralasaniz, anlayışlı olur insallah

Merhaba kızlar; bişey danısıcam sizlere..Ben eylul de covıd gecırdim üstelik yedı aylık hamıleydım..hastanede yattım 20 gün cok agır gecırdım ve bebegımi acıl aldılar.suan iyileşme sürecindeyım eve cıktım.bebek hala kuvezde ama durumu ıyı 🙏.eşimin ailesi gelmek istiyormuş ..eşim gidip alsammı dıe gozume bakıyor deliriyorum 😬şuan virüs istanbulda cogaldı bu ınsanlR gelcekler hıcbsye dıkkt etmezler temızlık konusunda :KK43: benm bebegm prematüre ozel bakım ıstıycek hastaneden cıkınca ..ben bile korkuyorum kendımden bebegıme ıyı bakabılcekmıyım ,koruyabılcekmıyım enfeksıyon vs olmaması ıcın diye..üstelik kayınpeder sigara içiyor :KK43:ben öksürüyorum tıkanmalarım oluyo hala iyileşmedim tam ..misafirle ugrasck halim yok :KK43: bu ınsanlar da rahatlar napıcam ya😞gelmelerine nasıl engel olsam esıme ne desem de yanlıs anlamadan çözsem şu durumu
Gelmeleleri lazım
Gelmesinler
Gelmelerini istemiyorum
Şuan uygun değiliz.
Eşiniz de tuhaf yani bu kadar olay olmuş ailem de ailem

Bu durumdayken ailesinin gelmesini teklif bile eden eş ne deseniz yanlış anlar zaten. Siz tavrınızı koyun sadece. İstemediğinizi nedeniyle birlikte net söyleyin, gerisini düşünmeyin. Çok geçmiş olsun bebeğinize de size de.

İkizlerim prematüre doğdu üç sene olacak. Doktor sakın kimseyi eve alma üç ay dedi. Tekrar yatırirsam en az bir ay yatar dedi

Sadece kv geldi. Kp gelmek istedi eşim kabul etmedi. Biri kirk gün kaldı kuvezde, biri evdeydi.en son kv öksürmeye başladı. apar topar yolladık. Bronşit olmuş. Allah tan oğlan hep uyududa kucak kucak gezmedi.

Siz ve eşiniz hayır diyeceksiniz. Benimde eşimin ailesi uzakta ama kovitten dolayı gitmiyoruz yada kabul etmiyoruz. Herkes için çok tehlikeli.

Gerçekten bazen ülkemizin bazı geleneklerinden nefret ediyorum. Lohusalık zaten zor bir dönem, yeni bir hayata alışmak, bebeğe alışmak, emzirmek vs. Bunlarla uğraşırken bir de eve insanların doluşması ve her kafadan bir ses çıkması berbat bir durum.hele şu dönemde virüsle hastalıkla uğraşırken insanların bebek görme ısrarlarını hiç anlayamıyorum, 7 aylık hamileyim beni de sardı stres açıkçası. Hastaneden çıkıp evime gelip bebeğimle ilgilenmek tek istediğim şey ama nerdeee.

Öncelikle geçmiş olsun ve gözünüz aydin.
Ben de 30 haftalık doğum yaptım.
Prematüre bebek annesiyim.
Evet yoğun bakım doktoru sizi zaten bilgilendirecektir.
Enfeksiyon riskinden ötürü en az 3 ay hiç misafir kabul etmemeli sonrasında da çok dikkatli olmalısınız.
Daha eşiniz ne cesaretle ailesini istiyor ki?
Bir tane yardımcı lazım size o da öncelikli kendi anneniz olmalı.
Kalanlar lüzumsuz kalabalık ve risk..

Okutun burayı gerekirse.

Lay lay lom zamanı mi gezmeye başka kapı bulsunlar tövbe bismillah!

Eşin de o mercimek beynini alsın gitsin anasında yaşasın
Sende bebeğinle güzelce yaşa evinde
Geçmiş olsun
Eşinin gönlünü yapacak kadar da feda etme şu kocaya kendini
Gerekirse cinnet geçir

Eşinize direk sey diyeceksin.. Hayatım görmuyor musun evet anlıyorum merak ediyorlr görmek istiyorlr resimlerini çekip at .. Durum ortada ben böyleyım bebeğimiz riskli lütfen kimse gelmesin .. Beni geçtim bebeğimiz önemli

Şu derece saçma birseyi eşim soylese anında cikisirdim ne yapmaya calisiyorsun diye, oturup "yanlis anlamadan nasil soylerim" diye dusunmek... 😰😰😰
Sabirli olabilmek cok guzel, ben de bazen istiyorum ama bu kadar da sabir küpü olunur mu?

Back
X