Yine eşimin ailesi

Çook üzgünüm yine ,sürekli eşimin ailesi yüzünden mutsuz oluyorum ağlıyorum korkuyorım bunalima girmekten daha yeni evliyim ama artık bıktım ..eşimle çok iyi anlaşıyoruz çok anlayışlı bir insan ama ailesi beni çok yoruyor sürekli onlar yüzünden ağlıyorum arefe günü beni ağlattılar yine ..biz daha yeni evliyiz hiç böyle hayal ettiğim gibi yaşayamıyoruz hep ailesi yüzünden Herşeyi tasarruflu kullanmaya yapmaya çalışıyoruz biraz para biriktirelim diye tatili bile öyle planlıyoruz ,ama kurbanlarını bile biz ödüyoruz ramazanda fitrelerini biz verdik kurbanlarınıa biz kestik sinirden delircem üstelik eşim bunu bana söylemiyor ben telefonunda kardeşıne resim gönderdiğine gördüm ama bende benim rızam olmadan kabul olurmu sonuçta benimde rıskım yani ben helal etmiyorum çünkü..Onların hali vaktide yerinde yani kesebilecek durumdalar..neyaparım yine nederim bilmiyorum ama beni çok üzüyolar ...
iyide eşin seni sallamıyoki ne eşim kocam cok iyi palavraları atıp kendini kandırıyon adam seni resmen kullanıyo ailesine essek gibi hzimet ettiriyo bide buraya yazıyon sen bu kafadayken oooooooooooo daha cok konu acarsın

İlk kadın akıllılık edip kaçıp kurtulmuş işte. Siz de 10 yılda panik ataklar geçirmişsiniz, bir de konu sahibine boşver idare et diyorsunuz. Kadında mı sizin gibi sinir hastası olsun? Çocuğunuzu bari kendiniz gibi loser yetiştirmeyin.
hakli olabilirsiniz. Esinden ayrilsin o zmaan kadin ailesine yardim ediyor diye degil mi bosanmis bi anne olayim issizim maasim yok cocuklar yanimda nasil olacak bilmiyorum bazen ufkunuz oyle dar oluyor ki klavyeden hersey cok guzel geliyor herseyi kadin başarabiliyor saniyorsunuz. Bu soylediklerinize bakilirsa suan olan kadin cinayetleri falan filan hep kadinlarin loserligi yuzunden degil mi once bi kendinizi sorgulayin. Asagilayici ve itici cumleler kuracaginiza uslubunuzu duzelterek benim soyle bi fikrim var diyebilirsinizm herkesin kendine gore problemleri olabilir sizinki ne bilmiyorum ama bastirilmis duygular burdan patlamis bize dogru. Canim sen evliysen yada bi gun evlenirsen en ufak biseylerde hemen bosa bosver care arama cozum arama

hakli olabilirsiniz. Esinden ayrilsin o zmaan kadin ailesine yardim ediyor diye degil mi bosanmis bi anne olayim issizim maasim yok cocuklar yanimda nasil olacak bilmiyorum bazen ufkunuz oyle dar oluyor ki klavyeden hersey cok guzel geliyor herseyi kadin başarabiliyor saniyorsunuz. Bu soylediklerinize bakilirsa suan olan kadin cinayetleri falan filan hep kadinlarin loserligi yuzunden degil mi once bi kendinizi sorgulayin. Asagilayici ve itici cumleler kuracaginiza uslubunuzu duzelterek benim soyle bi fikrim var diyebilirsinizm herkesin kendine gore problemleri olabilir sizinki ne bilmiyorum ama bastirilmis duygular burdan patlamis bize dogru. Canim sen evliysen yada bi gun evlenirsen en ufak biseylerde hemen bosa bosver care arama cozum arama

Sorun eşinizde onu çözün, onu sevdiğiniz için

sanıyorsunuzki sorun ailede

Karakterli adam ailesiyle hiç yüzgöz etmez

Evlendikten sonra sizi aile bilir maddiyatını size danışarak ayarlar

Eşiniz düzelmezse hiçbirşey çözülmez

Eşlerin ailelerine kalsa

Bizi aynı evde yaşatıp hem hizmetçi edip hem şamar oğlanı ederler

Merak etme panik atak olacağıma boşarım gider zaten ;) Bana değer vermeyen, söz hakkım olmayan, haklı olduğum halde annesine 2 dk tavır yaptım diye ya bana zorla özür dileten ya da boşamakla tehdit eden bir adamı değil huyuna gitmek anında kapının önüne koyarım.
İşe girer çalışır çocuklarıma da bakarım. İşsizlik mazeret mi ? İyi panik atak krizleri geçirmen daha mantıklı yani?
Asıl sen panik atak olduğun halde millete boşver çek diyorsan bu benim değil senin psikolojini ortaya koyuyor. Herkes senin gibi mutsuz olsun istiyorsun sanırım. Yani benim değil de senin psikolijinin dışa yansıması ;)

Son düzenleme:
Yok biz zaten almanyada yaşadığımz için parayı diyanete gönderiyoruz türkiyede kesiliyor bizim adımıza .biz yemiyoruz burada zaten
Siz Almanya dan para gönderiyorsanız 150 euro bile değildir, büyük para da değilmiş. Türkiyede yaşayıp kesse daha çok kızardım. Bilemedim yine de kötü ama kötünün iyisi :)

eşimle çok iyi anlaşıyoruz çok anlayışlı bir insan
üstelik eşim bunu bana söylemiyor ben telefonunda kardeşıne resim gönderdiğine gördüm ama bende benim rızam olmadan kabul olurmu

Bu iki cümle çelişmiyor mu sizce de?
Sizden gizli arkanızdan iş çeviren bir adamla nasıl iyi anlaşabilirsiniz ki?
Siz sessiz kalır, siz alttan alırsanız olabilir. O zaman da bunun adı iyi anlaşmak değil “sorunlar ORTAYA ÇIKMASIN diye fedakarlık yapmak” olur. Sorun var zaten de siz bastırıyorsunuz üstüne üstüne.

Normal bir evlilikte kocalar eşlerinden gizli iş yapmazlar!!!

Hiçbir şeyden kısmayın kendinize harcayın. Hesap sorarsa da başkası için biriktiremem diyip işin içinden çıkın

Demekki çok tutumlu olmamakla işe başlamalisin. Sen tutum yapiyorken eşinde maaşını hibe ederken ,hanim zaten tutumlu idare ederiz kafasıyla bu işe girişmis.
Tutumlu olmak elbette çok güzel ama eşın senden habersiz harcamalar yapıyorsa sende boşuna çabalamis olursun. Borca girmeden keyfine rahatına bak ,bırak tutumu bi süre . Alıştırma eşini nasılsa hanim idareli olayina. Her erkeğin huyu farklı .. kimiside bilerek eşini taksite borca sokuyor millete yedirmesin diye...

Ben kabul etmiyorum kesilen kurban kabul olur mu ,sizce tutumum nasıl olabilir?
Kesilen kurban allah rızası yolunda dağıtılır ise kabul olur, onun sevabı da sana ve eşine yazılır ailesine değil..
Ama yok kesip yiyeceğim dersen kendine et almış olıyorsun, kurban vermiş olmuyorsun senin eşinde ailesine et almış onlarda afiyet ile yiyecekler..

Konu ile alakası yok ama kurban kestik diyerek hepsini dondurucuya atan var..
Kurban vermenin amacı durumu olmayan insanlarda et yesin diye kurban kesilir dondurucuya atmak için değil..

Back
X