Yine esimin ilgisizligi

Manolya--

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2016
1.627
2.547
133
Iyi akşamlar. Daha önce de buraya yazmıştım. Bebegim var 2.5 aylık. Gunlerim yoğun ve yorucu geçiyor haliyle. Kvalidemdeyiz bir süre daha. Yemek vs yapıyor arada çocuğa bakıyor nispeten daha rahatım. Sorun eşim benimle kesinlikle ilgilenmiyor burada yazmıştınız sen ilgilen veya sorun neyse konuşun diye. Ben yazılı olarak daha iyi kendimi ifade ettiğim için eşime upuzun bir msj yazdım. Benimle ilgilenmediğini gün içinde bi 5dk bile ayırmadığını en son bana ne zmn sarildin öptün ben unuttum artık vs vs dedim.
Bana haklisin dedi. Bikac gün yanıma geliyordu sarılıyor vs. Sonra yine aynı . Yine böyle bir msj yazdım senden bir beklentim yok dedim benim zorlamamla mi sevgi göstereceksin fln yazdım. Zamanla vs dedi.
Günler geçiyor bana bi nasılsın demiyor bi sarılmiyor sabahları yanıma gelir çocuk uyudu mu fln der şunu yapalım bunu yapalım sadece çocuk konuşuruz. Haliyle normal ama ben de insanım. Sen ilgi göster diyeceksiniz gece cocuk uyuyor yanıma gelmiyor bile insan hiç mi eşine sarılmak istemez. Kvalidemde olduğumuz için ayrı koktuk odasında uyuyor bn bebekle yatak odasindayım burda. Akşamları anne babasiyla çay içiyor. Bebegim uyuyor ben de uzanıyorum yanıma uğramıyor. Cinsellik vs beklentim zten yok da bir erkek olarak benimle ilgilenmiyor.
artık böyle bir şeyin imasında bile bulunmayacağım. Hiç bir şekilde eşimden ilgi vs beklentim yok. Benim de tek derdim biraz bbebeğimi büyüyebilmek. Benim için de sadece bebeğim var artık.

Bebeğimiz olmadan önce nasildi derseniz yanı bu kadsr değildi. Artık bebeğimiz var o günlere çocuksuz halimize dönemeyiz. Çocuk oldu diye eş olmaktan vaz mı geçeceğiz. Ben vazgeçtim gerçi eşimin bu tavrından sonra.

Çok mu kilo aldınız fiziksel bi değişim mi var?? Kendinize özeniniz nasıl? Yani bu kadar uzaklaşması hiç normal değil

Bence çocuk doğunca kadınlar kadar erkeklerde depresyona giriyor, neyin havası bu bilmiyorum. Ama geçici bir durum olduğunu düşünüyorum, umarım hasarsız atlatırsınız.

Yani siz de onunla ilgilenmeyin, kendinize ve bebeğe ayırın enerjinizi sadece madem. Hissetsin o da sizin gibi, o zaman anlar belki.

Ben dde kv olduğu için ilgilisini belli edemediğini düşünüyorum ama bir yandan dda odada yalnızSınız istese gelir bir yollunu bulur diyorum sanırım bazı erkekler anne babaa bacı kardeşten başka eşini çocuğunu ailesi olarak görmüyor ta ki kaybetme korkusunu anlayana kadar bu da öyle olabilir.

Çok mu kilo aldınız fiziksel bi değişim mi var?? Kendinize özeniniz nasıl? Yani bu kadar uzaklaşması hiç normal değil
Yeni doğum yapmış lohusa, kilosu olması çok normal
Dünyaya bir can getirdi
Kaldı ki kilo sevgiyi etkileyen birşey olsaydı şimdi ülkenin yüzde 70i bekardı
Türk erkeği eşittir göbek çünkü
Bebeğe gece gündüz bak emzir, erkek karnını doyursun göbeğini sıvazlasın ilgi göstermesin sonra da zamanı var desin
Bu hainlikten başka birşey değil
Allah merhametli eşler nasip etsin, kilo aldık saçımız döküldü, selülitlerimiz arttı ya da yüzümüz kırıştı diye ilgisizleşecekleri de alaskaya direk yapsın

Bacım şu son bölümde artik naz yapmışsın.
Ilgi de bekliyorsun cinsellikte...

Sizin kendi evinize gitme zamanı gelmiş. Rahatim diyorsun cocuga bakiyor kv, yemek yapiyor. Anasının evinde rahat degil belli ki adam.

Siz hem cam kenari hem koridor olsun istiyorsaniz o mümkün değil

Kv demiyor mu neden ayri yatiyorsun diye? Çocuk tek senin mi? Gece uyandiginda bir kere de o beşik sallamamali mi? Anladigim kadariyla ne sizle ne bebekle bir alakasi yok. Daha akli buyumeden evlenmiş. O yuzden ne evlilik ne de çocuk zorluguna katlanamiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…