• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yine eşimin telefonu

Aaa konu ilerlemiş. Eşinizi takip etmeye başlamışsınız. Halbuki burdan çoğunluk yok bişey anlattıklarınız abartı diyordu. Tabi sizin evliliğiniz siz bilirsiniz.
Diyelimki bişey çıkmadı eşinizdeki şüpheler boşa çıktı. Eee eşinize ne diyeceksiniz. Benim eşim bana böyle bişey yapsa asla affetmezdim. Evliliğiniz bundan sonra nasıl ilerleyecek. Yani nasıl olacak bu kadar güvensizlik

Kayınvalideden bahsetmiyorum hanım efendi
Ben burda eşimle huzursuzluğum var diyorum
Siz takmışınız kayınvalideye
Siz taktığınız için kayınvalideden bahsediyorum. Genel anlamda gereksiz takıntılısınız eşinize ve kv

Aaa konu ilerlemiş. Eşinizi takip etmeye başlamışsınız. Halbuki burdan çoğunluk yok bişey anlattıklarınız abartı diyordu. Tabi sizin evliliğiniz siz bilirsiniz.
Diyelimki bişey çıkmadı eşinizdeki şüpheler boşa çıktı. Eee eşinize ne diyeceksiniz. Benim eşim bana böyle bişey yapsa asla affetmezdim. Evliliğiniz bundan sonra nasıl ilerleyecek. Yani nasıl olacak bu kadar güvensizlik
Bulamıyorum zaten
Hat dökümüne baktım
Şu an WhatsApp web takip ediyorum
Birşey bulamadım

Eşimin haberi yoK ki takip ettiğimden

Siz taktığınız için kayınvalideden bahsediyorum. Genel anlamda gereksiz takıntılısınız eşinize ve kv
Şu an kayınvalide aklıma bile gelmiyor
Evimin huzurunu düşünüyorum kaç gündür

Bulamıyorum zaten
Hat dökümüne baktım
Şu an WhatsApp web takip ediyorum
Birşey bulamadım

Eşimin haberi yoK ki takip ettiğimden
Takip etmeyi bırakın o zaman aldatacak olsa konuşurdu değil mi birşey çıkardı,ayrıca hat dökümüne bakınca eşinin haberi olur,online işlemlere girdiğin an mesaj gider hat dökümünüz incelenmiştir vs diye mesaj gidiyor.Sadece whatsapptan haberi olmaz ama bir şekilde öğrenirse size güveni kalmaz.

Tatlım bak bir şey bulamamışsın.Yok demek ki yanlış bir durum.İçin rahat etsin artık.

Sil whatsapp web'i de.Eşine gizli face hesabı açtı diye güvenin sarsıldı.Ya o öğrense hem casus program yüklediğini hem webden takip ettiğini gizlice?Bu sefer yok yere sen de onun güvenini sarsmış olacaksın.

Hem o hesap olayının üstünden 2 yıl geçmiş.En ufak bir yanlışı yok eşinin.Unut artık.Unutamıyorsan sürdüremezsin evliliğini.İkinize de yazık.Aklını başka şeylere de veremezsin kafan bunlarla doluyken.

Takip etmeyi bırakın o zaman aldatacak olsa konuşurdu değil mi birşey çıkardı,ayrıca hat dökümüne bakınca eşinin haberi olur,online işlemlere girdiğin an mesaj gider hat dökümünüz incelenmiştir vs diye mesaj gidiyor.Sadece whatsapptan haberi olmaz ama bir şekilde öğrenirse size güveni kalmaz.
Hat dökümüne o tuvalette iken bakıyorum
Farketmiyor yani
WhatsApp ı Yen'i başladım takip etmeye
E devletten de adına başka hat var mı diye bakıyorum

Hat dökümüne o tuvalette iken bakıyorum
Farketmiyor yani
WhatsApp ı Yen'i başladım takip etmeye
E devletten de adına başka hat var mı diye bakıyorum
Birşey çıkmamış işte benide gece yarısı arayan olur,annemide arayan olur,hatta annemin facesine bile mesaj atan oluyor diğer kutusuna şimdi babam anneme kızıp takibemi alsın hiçbirini tanımıyor bile siliniyor direkt,bence siz de bırakın takibi yoksa sağlığınızdan olacaksınız,şeker,mide rahatsızlıklarında stres çok etkili.

Back
X