yine esimin yazismalari

eşiniz sizin görme ihtimalinizden dolayı siliyor.
kotu niyet değilde daha çok huzursuzluk çıkmasın diye gibi duruyor.
mesajları gayet arkadaşça ama çok sık hale gelirse hiç hoşuma gitmezdi.
hal hatir, eski günleri yad etme, aile fotosu güzel dilekler tamam ışte.
üstüne sürekli günaydın iyi günler muhabbeti girerse sınır koymak lazım.
takip konusuna gelince eşiniz ogrenirse çok tadiniz kaçar gibi sanki bilemedim.
eklemeden geçemeyeceğim aile fotoğrafı isteyip (amaç sizi görmek)
altına güzel aile yazmak çok sinirimi bozardı.
insan bir çok yakismişsiniz felan der.:)

Bence sizin kızacağınızı düşündüğü için siliyor olabilir ama o kadar yıl sonra çok gereksiz konuşmalar geçmiş. Benim eşim ikimizin fotografını başka bir kız arkadaşına atacak alnını karışlarım. O kız kim oluyor da benim ailem hakkında yorum yapıyor. Bence siz bir süre daha takipte kalsanız iyi olur. Ayrıca yazışmalarından konuşmalarından rahatsız olduğunuzu dile getirin.

Direkt aradi tabii esim bilmiyor kim oldugunu. Ilk sordugu unuttun mu beni ve bunu kizgin bi tonla soruyor.
O zamandan beri rahatsizim acikcasi.

Rutine binen konuşmalar özel arkadaşlık ilişkilerinde olur ki o kadar özelse neden yıllardır konuşmuyolardı
Belki adamın eaki sevgilisidir beni unuttun mu filan demiş. Adam yazışmaları silip duruyor kadın işkillenmesin diye.
Hadi bir kere ararsın konuşursun eğer eski arkadaşıysa ne bu böyle yazışıp durmak ben anlamadım.

Sen yasakladıkça tatlı geliyo.
Ve görmemen için siliyo.
Çünkü görsen kavga çıkarcan.
O da gizli yazışıyo.
Şimdilik ileri giden bi durum yok.
Ben olsam takibe devam ederdim.
Kız da iyi yapışıkmış.
Günaydın mesajı vs.
Napcan evli adamın uyuyup uyanmadığnı.
Bence kız çok iyi niyetli değil.
Eşin de kalp kıramaz tiplerden sanırım.
Ve o tipler resmi de davranamaz maalesef.
Allah yardımcın olsun.

Esim once cocuklari atmis.
Bana soyledi bizim resmimizi gormek istiyor diye. Ben attim hatta esime watsaptan onda olmadigi icin.
Bunda bi sakinca gormedim. Face kullanmiyor esim genelde arklarina resin atar.

Kiz yapisik ama esim de sanirim kadinlarla arkadasca bile olsa muhabbet etmek istiyor. Yoksa tek vaka bu olurdu.

bildirim gidiyor pc den girince artık öyle okumuştum haberiniz olsun

Cok rutin degil zaten. Ilk iki gun mesajlastilar. Sonra dun kiz foto atti. Bugun de slm yazdi. Hergun yazismiyorlar. Toplam 20 mesaj atilmistir.
Sorun esimin bunlari silmesi.

Sorun yillaaarrr yilllaarr sonra kizin birden hortlayip naber nasilsindan komikli fotolara hizlica gecis yapmasi.Normal karsiliyorsun bunu ya ilgincsin valla sismaniye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…