- 30 Aralık 2016
- 2.944
- 10.150
- 128
Direkt aradi tabii esim bilmiyor kim oldugunu. Ilk sordugu unuttun mu beni ve bunu kizgin bi tonla soruyor.Bana eşiniz fazla sıcakkanlı biri gibi geldi ama ben sevmem bu durumu, canımlar falan, bence siz kızıyorsunuz diye siliyor ama ben olsam takibe devam ederdim.
Ayrıca muhtemelen ilk konuşmalarından beri evli olduğunu biliyordur diye düşünüyorum, nasıl bir rahatlık evli adama günaydın uyuyor musun yazmak anlayamadım.
Direkt aradi tabii esim bilmiyor kim oldugunu. Ilk sordugu unuttun mu beni ve bunu kizgin bi tonla soruyor.
O zamandan beri rahatsizim acikcasi.
Belki adamın eaki sevgilisidir beni unuttun mu filan demiş. Adam yazışmaları silip duruyor kadın işkillenmesin diye.Rutine binen konuşmalar özel arkadaşlık ilişkilerinde olur ki o kadar özelse neden yıllardır konuşmuyolardı
Bence sizin kızacağınızı düşündüğü için siliyor olabilir ama o kadar yıl sonra çok gereksiz konuşmalar geçmiş. Benim eşim ikimizin fotografını başka bir kız arkadaşına atacak alnını karışlarım. O kız kim oluyor da benim ailem hakkında yorum yapıyor. Bence siz bir süre daha takipte kalsanız iyi olur. Ayrıca yazışmalarından konuşmalarından rahatsız olduğunuzu dile getirin.
eşiniz sizin görme ihtimalinizden dolayı siliyor.
kotu niyet değilde daha çok huzursuzluk çıkmasın diye gibi duruyor.
mesajları gayet arkadaşça ama çok sık hale gelirse hiç hoşuma gitmezdi.
hal hatir, eski günleri yad etme, aile fotosu güzel dilekler tamam ışte.
üstüne sürekli günaydın iyi günler muhabbeti girerse sınır koymak lazım.
takip konusuna gelince eşiniz ogrenirse çok tadiniz kaçar gibi sanki bilemedim.
eklemeden geçemeyeceğim aile fotoğrafı isteyip (amaç sizi görmek)
altına güzel aile yazmak çok sinirimi bozardı.
insan bir çok yakismişsiniz felan der.:)
Esimin watsabinda oglumla resmi var. Bilmemesi mumkun degilGünaydın yazarken bilmiyor muydu evli olduğunu?
Kiz yapisik ama esim de sanirim kadinlarla arkadasca bile olsa muhabbet etmek istiyor. Yoksa tek vaka bu olurdu.Sen yasakladıkça tatlı geliyo.
Ve görmemen için siliyo.
Çünkü görsen kavga çıkarcan.
O da gizli yazışıyo.
Şimdilik ileri giden bi durum yok.
Ben olsam takibe devam ederdim.
Kız da iyi yapışıkmış.
Günaydın mesajı vs.
Napcan evli adamın uyuyup uyanmadığnı.
Bence kız çok iyi niyetli değil.
Eşin de kalp kıramaz tiplerden sanırım.
Ve o tipler resmi de davranamaz maalesef.
Allah yardımcın olsun.
Esimin watsabinda oglumla resmi var. Bilmemesi mumkun degil
Kiz yapisik ama esim de sanirim kadinlarla arkadasca bile olsa muhabbet etmek istiyor. Yoksa tek vaka bu olurdu.
Bilse silip kendini rezil etmezdi sanirimEşiniz onu WhatsApp Web den takip ettiğinizi biliyor ona göre hareket edin bence
ama bildirim gidiyor artık belki de eşiniz siz takip ediyorsunuz diye masum bir konuşma süsü verip sonra Da siliyorBilse silip kendini rezil etmezdi sanirim
Nasil bildirim gidiyor ?ama bildirim gidiyor artık belki de eşiniz siz takip ediyorsunuz diye masum bir konuşma süsü verip sonra Da siliyor
Yok sabah 6da atmis mesaji yaBir daha kız uyuyor musun yazdığında eşinin o an telefon elinde değilse "bu saatte uyumuyorum eşimle özel anlar yaşamak istiyorum müsade edersen" de ve msjı sil
Cok rutin degil zaten. Ilk iki gun mesajlastilar. Sonra dun kiz foto atti. Bugun de slm yazdi. Hergun yazismiyorlar. Toplam 20 mesaj atilmistir.
Sorun esimin bunlari silmesi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?