yine esimin yazismalari

Biz yurtdisincayiz. zaten iletisim o sebeple kopmus.
O minnos minnos yazdikca ben delirdim!
Ha kiskanmaktan degil, adam bana ok tmm grsrz seklinde anca yazar. Kiza tam imla ile yazmis. Canim yazmayi da ihmal etmiyor
Herkese bir canımlı konuşması varsa neyse deyip geçilir , bu kıza karşıysa bile samimiyet dereceleri dosttanedir belki altın da illa bir sebep de yoktur ama yine de kuşku insanı yaşatmaz en güzeli bir kahve olmuyorsa görüntülü konuşun size karşı tavrı hareketi değişiyor mu , itici geliyor mu bir bakarsınız?

Ben sevmem böyle konuşmaları.
Eşinizin tutumunu yanlış buldum.
En son ilişkimde sevgilim normal erkek arkadaşımla gezmeme sert tepki vermişti.
Hiçbir yakınlaşma olmamasına rağmen görüşmemi istememişti ve bir erkek ile bir kadın asla arkadaş olamazlar demişti (grup şeklinde arkadaş görüşmeleri hariç, birebir görüşme anlamında)
Bende bundan 1 hafta sonra o arkadaşımın benden hoşlandığını hissettim artık görüşmüyoruz zaten.
Haklıymış kısacası.
Ya rutin konuşma ya da görüşme anlamında bir kişi diğerinden etkileniyor. Nadiren arkadaşlık oluyordur tabii ama büyük çoğunluğu böyle.

Girdiğiniz ilk an bildirim gider sadece. Iphone'da öyle. İkinci üçüncü kez girildiğinde gitmiyor.

Girdiğiniz ilk an bildirim gider sadece. Iphone'da öyle. İkinci üçüncü kez girildiğinde gitmiyor.
bildirim gitmiyor da, yukarida bildirimlerin oldugu yer asagi cekilince gorunuyor.
muhtemelen ilk gun farketmedi, sonra farkedince de yazismalara dikkat etmis olabilir.
bugun buyuk olasilikla kavga edecegiz.
iyi ki konuyu acmisim salak gibi takip ediyorum sanacaktim.

Bence hiç açma konuyu.
Sonuçta artık takip ettiğini düşünerek kimseye yılışamaz öyle düşün.
Bundan sonrası için Web'i kullanamazsan Ama yine de takip etmek istiyorsan:
Gizlice kızın nosunu uyduruk bi isimle kaydet.
Eşinle ikisinin aynı anda online olduğu zamanları kolla.
Yani kesin sonuç vermeyebilir ama yine de tedbir olur.
Ya da eşin evden çıkmadan Web'i etkinleştir ve bildirim kutusunu kapat.
Ben eşimin gmailini açmıştım.
Açar açmaz gelen bildirim mesajını sildim.
Anlamadı.
O şekilde telİnden Google arama geçmişini stalklamıştım.

Sonradan pişman olmayın şimdiden restinizi çekin ben kesinlikle istemezdim konuşmasını eşime guvensem dahi karşıdakine asla güvenmem . Ya eşinizle konuşun karşıdaki devam ederse onada ağzının payını verin. Bu be rahatlık ya hiç hazetmedim iyi şeyler hissetmedim

Esime soracagim mesajlari neden sildigini watsab webi karistirmayacagim.
O sorarsa soylerim.
Bu aksam kiyamet kopacakk

Esime soracagim mesajlari neden sildigini watsab webi karistirmayacagim.
O sorarsa soylerim.
Bu aksam kiyamet kopacakk

Ama bu şekilde ilerki adımlarını daha da gizler.
Bence biraz daha sükunetini koru.
Ve takip et.
Çünkü o kız sağlam ayakkabı değil gibi.

offf bu sekilde yuzgoz olacagiz simdi.
canim sikildi simdi bu ise
Niye bide cekiniyosun ya.Senin adamın davranışı normal mi?Evli adam niye yazisacak eski arkadaş ayağına. Bu normal değil .Erkek olsa neyse.Erkek olsa bile ne konuşur yıllar sonra bir iki sohbet biter. Canım malim diye günlük konuşma normal mi?

Doğru mudur bilmiyorum ama ben sogukkanliligimi koruyamazdim, stratejik takilamazdim yani. Koca olacak adamla kavga eder o canimlari gülücukleri o sana göstermediği ilgiyi bir sorar, diledigine gidebileceğini söylerdim, sonra da o kadına yazardım. Yazardım valla o evli adama kur yapmaktan utanmıyor da ben mi utanicam. Böyle ilgi arsızı flörtöz kadın bozuntularından nefret ediyorum. Kadının da adamın da iyi niyetli olduğunu asla düşünmüyorum.

Konu sahibi esimle aram bozulacak kavga etcez korkusuyla bişey elde edemezsiniz çok sinirlendim nedense tavrjnizi koyun lütfen bı cekiduzen verin 2 tarafa da sizi saf ayağına alıyorlar

Ne yapayim kitir kitir dograyayim mi
Fisteklemeyin zaten sinirim bozuldu
Adam resmen dalga gecti benle bildigini saklayarak

Ne olmuş ki eski arkadaşlarıyla konuşmuşsa, bir tel ben normal karşılıyorum galiba. Eşinize güvenin bu kadar sık Boğaz etmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…