Ben de konuyu acmamaya karar verdim. Bariz bir sey yok, bos yere gunlerce huzursuzluk olduguyla kalacak.Iyide yazışmalarda bir şey yok ki, sakın konuşmayın , elinize hiçbir şey geçmez.
Gereksiz yüzünüzü eskiteceksiniz.
Silmesinin nedeni yanlış anlayabileceğinizi düşünüyordur..
Yani ilişkiler farklı tabi. Benim için bir bayan arkadaşıyla konuşması problem iken,başkası için yazının içeriği etkili .Ben de konuyu acmamaya karar verdim. Bariz bir sey yok, bos yere gunlerce huzursuzluk olduguyla kalacak.
Oncekilerde de aldatma degildi de samimiyet vardiAma universite arkadasi, yani ne bileyim ben de cok yakinimdir arkadaslarima. Cogunlugu da erkek,hepsiyle de canimli cicimli konusuruz. Esleriyle de tanisirim hatta birbirimizi severiz yani. Bence bos yere kuruntu yapmissiniz bu sefer sismaniye. Eski vukuatlari vardir belki ama bu sefer bir sorun yok bence
Yeri geliyor ben de karsi cinsten arkadasimla mesajlasiyorum. Onemli olan icerik+gizlilik bence.Yani ilişkiler farklı tabi. Benim için bir bayan arkadaşıyla konuşması problem iken,başkası için yazının içeriği etkili .
Çok can sıkıcı.
Anliyorum. Yani simdi ben bazi uni arkadaslarimin izini kaybettim mesela. Bir yerlerde karsilasip da telefonlari alinca yakin zamanda ararim mesaj atarim konusmak bulusmak isterim. Yillar sonra bulmusum arkadasimi. O mantikla baktigim icin garip gelmedi bana. Ama siz rahatsiz oluyorsunuzdur tabii hakkiniz. Sizin hic okuldan erkek arkadasiniz yok mu? Bence olmali ve siz de onunla gorusmelisiniz. Bir deneyin bakin esiniz rahatsiz olacak mi?Oncekilerde de aldatma degildi de samimiyet vardi
3 saatte ikna olup eşini savunmaya geçtinYeri geliyor ben de karsi cinsten arkadasimla mesajlasiyorum. Onemli olan icerik+gizlilik bence.
Ne savunmasi ya. Gizli tutuyor mu tutuyor. Icerige gicik kaptim mi kaptim.3 saatte ikna olup eşini savunmaya geçtin
Konunu kapattır bence.
Senin için rahatsa, gelen olumsuz yorumlar üzer, öfkelendirir
Esim rahatsiz olmaz. Ama olsa konusmam, konusuyorsam da gizlememAnliyorum. Yani simdi ben bazi uni arkadaslarimin izini kaybettim mesela. Bir yerlerde karsilasip da telefonlari alinca yakin zamanda ararim mesaj atarim konusmak bulusmak isterim. Yillar sonra bulmusum arkadasimi. O mantikla baktigim icin garip gelmedi bana. Ama siz rahatsiz oluyorsunuzdur tabii hakkiniz. Sizin hic okuldan erkek arkadasiniz yok mu? Bence olmali ve siz de onunla gorusmelisiniz. Bir deneyin bakin esiniz rahatsiz olacak mi?
Ben de konuyu acmamaya karar verdim. Bariz bir sey yok, bos yere gunlerce huzursuzluk olduguyla kalacak.
Özür dilerimNe savunmasi ya. Gizli tutuyor mu tutuyor. Icerige gicik kaptim mi kaptim.
Ee nesi savunma bunun.
Yeri geliyor ben de karsi cinsten arkadasimla mesajlasiyorum. Onemli olan icerik+gizlilik bence.
Kesin anlamistir ama konuyu konusmamak icin acmiyordur.Yani hiç gerek yok. Tamam takipte kalın bir şey demiyorum ama konuyu açmak şuan için çok anlamsız. Ben bir den göremedim şimdilik.
Bu arada takip edildiğini anlayabilir eşiniz, kolay görünüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?