yine eşinizle mi evlenirdiniz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi hdy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
EVET EVET KESINLIKLE EVET... Bugünkü aklim olsa ve bekar olsam yine esimle evlenirdim...

Kesinlikle evet cunku onu cok seviom asigim ve ondan bi parca icimde ins temmuzda bebegimizi kucagimiza alacaz ve cekirdek aile olcaz :))) o zaman evli mutlu nikimin yaninda cocukluda olacak ..... Canim kocacimmmm seni cok seviorum .........

Kesinlikle evet cunku onu cok seviom asigim ve ondan bi parca icimde ins temmuzda bebegimizi kucagimiza alacaz ve cekirdek aile olcaz :))) o zaman evli mutlu nikimin yaninda cocukluda olacak ..... Canim kocacimmmm seni cok seviorum .........

sanırım tek HAYIR benden gelecek:18: eşimi herşeye rağmen çok seviyorum bu ayrı ama benim aşkım platonik diye düşünüyorum birbirini çok seven romantik iki aşık olalım isterdim :26: eşim bana hakettiğim ilgi ve alakayı göstermiyor çok anlayışsız daha anlayışlı benim peşimden koşan ne desem yapan beni hiç üzmeyen gözlerimin içine bakan sürekli benim için süprizler yapan hergün beni arayan biriyle evlenmek isterdim

as25 dilerim hersey yoluna girer ve sende bizim gibi evet dersin.

Hayatimda basima gelen en güzel sey esimdir, sonrada isimdir :)

Esimi ben cok seviyorum ama istedigim kadar maalesef sevilmiyorum.Bana kalsa ben bir daha asla evlenmezdim.ama kizim her seye deger,o yüzden gene esimle evlenirdim.

bendede kocaman eveeet canlarım ... 2 yıllık evliyim ve eşim tam istediğim gibi biri azcık da süpriz yapmayı becerse süperr olurdu.

canım benim erkekler bizim kadar ince detaylı düşünmüyorlar. bende kocamı çok seviyorum bekar olsam yine onunla evlenirdim ama hani şöyle de olsaydı böyle de yapsaydı dediğim şeylerde var. ben hatta başka bir konu daha açmıştım evlendikten sonra ve çocuk olduktan sonra erkekler neden değişir, eski heyacanları kalmaz vs. diye. Bu bütün evliliklerde oluyor. Evlendikten sonra sevgili olduğun zamanlarda nasılsa öyle olsun istiyorsun ama malesef olmuyor canım.

bazen iyiki evlenmişim diyorum bazen de keşke hiç evlenmeseydim diyorum. ama benimki daha çok evlilikle alakalı. yani ya hiç evlenmezdim, eveneceksem de eşimle evlenirdim.

kesinlikle tekrar eşimle evlenirdim, yalnız 19 yaşında evlendim 25 yaşımda yani bu yaşımda evlenmek isterdim tekrardan evlensem.bizi birbirimizden başkası çekmez

kesinlikle yine eşimle evlenirdim.
yeniden dünyaya gelsem yine eşimi isterdim

kesinnnlikllleeeeeeeee eşimllleee evlenirdim dünyaya bi daaha gelsemmm cnmmm eşimle evlenirdimm..çünkü bn ondan başkaıylaa yapamammmmmm eşimi çok seviyorummm

kesinlikle evet..
onu tanidigimdan beri baska erkek bakmadim bile
askimi cook seviyorum

2.ci radikalde benim heralde
kesinlikle hayır diyorum
benim peşimden
koşup
çocuk olduktan sonra
değişen
eşimi
istemezdim

kesinlikle de evlenmez bekar takılırdım
bune ya
alana kadar pervane
aldıktan sonra
teyyare hahaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…