yine eşinizle mi evlenirdiniz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi hdy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Tarifsiz mutluluklarımın gizemli dokunuşu
Dağların okyanusların; yoklukların yalnızlıkların aşılışı
en çaresiz çöl ardım, ulaşmaya çalışırken en büyük kudret pınarım
Dünde beklenmişim bugün yarında da yine beklenenim, bekleyişlerim
En çok özlenmiş en deli beklenen olmazsa yaşayamazım diğer yarım

Her şeyim Herkesim nefesim
olmazsa olmazım
yokluğu yokoluşum.

(Alıntı)

Dünyaya bir daha gelsem yine eşim derim keşke daha erken bulsaydım eşimi

kesinliklikle evlenmezdim.bekarlik sultanliktir.keyfime bakar gezer tozar dim. esim beni ailesi annesi babasi gelince el gibi görüyo.bugünler de iyice anladim malesefki.el kiziyim.cocuklarim olmasa bir gün bile durmam.cok sogudum.

asla, kata, kesinlikle, hayır, imkansız, olmaz, olamaz, olmamalı, eğer öyle bir şansım olsaydı,aynı şehirde bile yaşamak istemezdim.

................

Son düzenleme:
Eşimi çok seviyorum ama yine aynı ailenin çocuğu olarak karşıma çıkacaksa yine şimdiki gibi sevsem bile asla evlenmezdim...Başka şartlarda kesinlikle EVET...

Evet, evet, evet... Hatta daha önce evlenirdim, 4 sene aynı şehirde yaşayıp da ben nasıl hiç görmemişim bu adamı ya... Daha erken evlenir, çocuk yapmadan önce birlikte daha çok vakit geçirmek isterdim...

Yok evlenmezdim.
Burada bir adam var onunla evlenirdim!
Ne yapam eski kocamı ayol???

bendende bır EVET cunku sevılıyoum sewıyorum kocaman sarılıyor bana hıssedıyorum bazen kızdırsada gönlümü aldıgı ıcın de sevıyorum :)

8 yıl flort ederek ve severek evlendim ama evlendikten sonra bilmedigim degisik huyları ve evlilik ahlakını bozan alıskanlıklarıyla, (hatta bagımlılık boyutuna gelmis alıskanlıklarıyla) karsılastım. flort ederken de bi takım tereddutlerim vardı ama bu boyutta sorunlar yasayacagımı tahmin etmiyodum, ve evlendikten sonra zaten bambaska bi adam oldu en basiti eskiden hataları karsısında ozur diler bunu bi erdem olarak kabul eder ve gonlumu almaya calısırdı ama simdi kendini hatalıda hissetse kuyruk hep dik...tanıyamamısım diyorum. uzulerek soyluyorum: HAYIR EVLENMEZDİM.

Bende eşimle 5 sene flörtten sonra evlendim, o 5 senemiz boşa geçmis...
Sevdiğin adamla uyumak, onunla uyanmak gibisi var mı
yaşanılan onca zorluğa rağmen, EVET yine kocişimle evlenirdim, eminim o da yine benle evlenirdi

Dünyaya birdaaha gelsemm sevgilimm,arar bulurum yine seni severiimmm...

Yine,Yeni,Yeniden kocamla,bitanemle evlenirdim.
Bana benden çok değer veren aşkımdan başkası olamazdı herhalde.
İyiki evlenmişim aşkımla .
şimdi her ne kadar mesafelerle boğuşsakta aşkımız bunun da üstesinden gelecektir eminim.

evet biricik eşimle evlenirdim
o hayatıma girdiğinden beri
güzellik mutluluk geldi hayatıma

Allah basımdan eksik etmesin onu aminn

aslabir aydır hayatımın en berbat günlerini yaşıyorum sayesinde
keşke hiç evlenmeseydim bu acıyı yaşamasaydım

bin defa daha seçme şansım olsaydı hiçççç düşünmeden onu seçerdim ve birin de bile bu kadar beklemezdim onunla evlenmek için.Rabbim böyle sürmesini nasip etsin.yaşam kaynağım benim balııııııııııımmmmmmmmm

Asla ve asla onunla evlenmezdim eğer bugünkü aklım olsaydı.Gözlerime sevgiyle bakan,beni şefkatiyle saran,gerçekten yürekten seven ve hep sevecek olan bir eşim olsun isterdim Allah'tan.Ama malesef koca bir ömür bomboş geçti.Oysa istediğim sadece bir yudum sevgiydi.Geriye dönüp baktığım zaman sadece çocuklarım güzel...

Hayır evlenmezdim. Uzun bir süre beklerdim evlenmez yaşımın gerektirdikleri guzellikleri yaşardim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…