• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

YINE ESKI ES, YINE SORUN, COCUKLARI DOLDURMA.

Tabiki de demedim. Mudurune olanlari anlattim ama bana ne dedi biliyor musunuz? Ama is yerinde sikintisi yokmus. Aldigi onca disiplin cezasi, yedigi surgun bosuna demekki. Diyorum ya arka aldigindan dolayi ortalikta cirit atiyor. Mudur bir polnet e baksa herseyi acik net gorur ama islerine gelmiyor demekki. Bir de bana dedi ki o bagirip hakaret edince sen sakin kal.
Yazıklar olsun. Bunu diyen o müdür bozuntusuna yazıklar olsun. Yuh be.

Hanimefendi siz ne demek istiyorsunuz???? Daha onceki konularimda cocugumun bu tarz davranislari ile bir sikayetim mi oldu? Siz cocugumu ne ile yargiladiginizin farkinda misiniz!!!!
ben çocuğunuza laf etmiyorm siz o kadar dayak yiyorsunuz çocuğunuz görüyor ama babasının dolduruşlarına hemen inanıyor ve size böyle diyebiliyor aynı şekilde bu çocuk belki de babasının lafıyla parayı kaybettiğini söylüyo olabilir mi siz kayınvalidenizle aynı mahallede yaşadığınızı söylemiştiniz hep dışarda karşılaşıyoruz şöyle böyle yapıyorlar diye belki de paranızı almışlardır çocuğun elinden okuduğuma göre böyle yapabilicek tipteler ne bileyim market evin aşşasında ve 200 lira para ustunden bahsediyoruz benim aklıma direk onların aldığı geldi sonra hemen bu konunun onlar tarafından öğrenilmesi hemen lafın sana geri dönmesi

CANINIZI SIKMAYIN DURUŞUNUZUN DOĞRU OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM.

BİRDE BURADA KİŞİNİN SORUNU VE SORUSU YERİNE SAÇMA SAPAN İKİ KELİME YAZIP NE DEDİĞİNİ,NEYİ İMA ETTİĞİNİ BİLE AÇIKLAMA GEREĞİ DUYMADAN YAZAN BAYANLARINDA BEYİN KAPASİTESİ BENİ DÜŞÜNDÜRÜYOR. OKURKEN KONUYLA İLGİSİ OLMAYAN İNSANLARIN BİLE RAHATSIZ OLDUĞUNA EMİNİM. DAYANIŞMA, BİLGİ EDİNME YA DA SADECE NELER OLUP BİTİYOR ZİHNİYETİYLE TAKİP EDİLEN BU PLATFORMDA DAHİ ŞÖYLE GEREKSİZ MAHALLE KADINLARI, ŞU ŞİKAYET EDİLEN DEDİKODUCU, CAN SIKICI ORTA YAŞ BUNALIMLI TİPLER YOK MU CİDDEN TÜKENMELİLER!
Ah arkadasim ahh :) Degil mi?

ben çocuğunuza laf etmiyorm siz o kadar dayak yiyorsunuz çocuğunuz görüyor ama babasının dolduruşlarına hemen inanıyor ve size böyle diyebiliyor aynı şekilde bu çocuk belki de babasının lafıyla parayı kaybettiğini söylüyo olabilir mi siz kayınvalidenizle aynı mahallede yaşadığınızı söylemiştiniz hep dışarda karşılaşıyoruz şöyle böyle yapıyorlar diye belki de paranızı almışlardır çocuğun elinden okuduğuma göre böyle yapabilicek tipteler ne bileyim market evin aşşasında ve 200 lira para ustunden bahsediyoruz benim aklıma direk onların aldığı geldi sonra hemen bu konunun onlar tarafından öğrenilmesi hemen lafın sana geri dönmesi
Arkadasim sen beni kimle karistirdin? Ben kaynanamlarla ayni mahallede oturmuyorum. Onlar baska ildeler. Konularimi karistirdiniz ne oldu? Ben hic oyle bir konu acmadim. Cocugun para kaybettiginde babasi piyasada bile yoktu. Ayrica onlar kim? Bu konudan baba ile benim haberim var sadece. Sehrimde bile olmayan insanlarin gunahini neden alayim. Baskasi ile karistirdiniz

Ah arkadasim ahh :) Degil mi?

Arkadasim sen beni kimle karistirdin? Ben kaynanamlarla ayni mahallede oturmuyorum. Onlar baska ildeler. Konularimi karistirdiniz ne oldu? Ben hic oyle bir konu acmadim. Cocugun para kaybettiginde babasi piyasada bile yoktu. Ayrica onlar kim? Bu konudan baba ile benim haberim var sadece. Sehrimde bile olmayan insanlarin gunahini neden alayim. Baskasi ile karistirdiniz
ayynen şimdi baktım o başka üyeymiş içerikleriniz çok aynı ben sizi aynı sandım onun eşi filan da böyle bulaşık pardon

Tabiki de demedim. Mudurune olanlari anlattim ama bana ne dedi biliyor musunuz? Ama is yerinde sikintisi yokmus. Aldigi onca disiplin cezasi, yedigi surgun bosuna demekki. Diyorum ya arka aldigindan dolayi ortalikta cirit atiyor. Mudur bir polnet e baksa herseyi acik net gorur ama islerine gelmiyor demekki. Bir de bana dedi ki o bagirip hakaret edince sen sakin kal.

Bayan önceki konunuzda başka bir hatun önermişti, siz bir blog yazın ; buraya yazdıklarınızı da, pislik müdürün ve eski eşinizin isimlerini açıkça yazın. Linkini de Müge Anlı'ya, Fatih Portakal'a gönderin. Can güvenliğim yok, adalet de polis teşkilatı da kokuşmuş yazın. Eşinizin tayini Suriye sınırına çıkar umarım.

ben çok iyi anladım.. ama siz anlamıyosunuz..
adam kötü koca olabilir durumu kullanmaya çalışıyor olabilir.
o çocukları bu durum altında ezmeye hakkınız yok..
babaları tabiki ondan isteyecekler isteklerini bazı zamanlarda..
el adamı değil ki babalarıııı...
kendi ihtiyaçlarınız için düşünün bu düşüncelerinizi ama çocuklar için değil..

O zaman çocuğu doldurmadan, zırvalamadan para versin ya da hediye alsın. Adamın derdi çocuk değil, hatuna laf sokuşturmak, psikolojik baskı.

Bayan önceki konunuzda başka bir hatun önermişti, siz bir blog yazın ; buraya yazdıklarınızı da, pislik müdürün ve eski eşinizin isimlerini açıkça yazın. Linkini de Müge Anlı'ya, Fatih Portakal'a gönderin. Can güvenliğim yok, adalet de polis teşkilatı da kokuşmuş yazın. Eşinizin tayini Suriye sınırına çıkar umarım.
Esimin yaptiklarini her sekilde kanitlarim cunku belgeler var ama mudurunki konusmadan ibaret, ispatlayamam. Gecenlerde bir mevzu oldugunda esimin is arkadasi bana "yenge buralar seni kaldirmaz sen Izmir'ine git" dedi.

Kaldirmaz dedigi ben de isim olmadikca evden cikmam, cikip gezecegim arkadaslarim yok, Arada kendi memeleketimden arkadaslarim gelirse veyahut ozel gunlerde 3 bes bira iceriz cozutmadan, dekoltem falan bazen olur ama asiri acik giymem.

Bulnudugum yerde ise kapali kimseyi bulmak cok zor. Bayanlari acik bir o kadarda guzel giyinirler. Bayani, erkegi, genci, ihtiyari icerler ve kimse karismaz.

Bu gibi bir yerde benmisim goze batan (!) Onlara gore sucumda sarisin olmak. Ne yapayim ozumun disina mi cikayim?

Teröre karşıyım ammaaa belki de bu herifin açık adresini PKK/PYD/Işid 3lemesinden birine vermelisiniz. Belki de ufacık bir bombacık hediye etmek isterler. Masum insanların ölmesine karşıyım ama böyle pisliklerin dünya nüfusundan eksilmesine karşı değilim.

Teröre karşıyım ammaaa belki de bu herifin açık adresini PKK/PYD/Işid 3lemesinden birine vermelisiniz. Belki de ufacık bir bombacık hediye etmek isterler. Masum insanların ölmesine karşıyım ama böyle pisliklerin dünya nüfusundan eksilmesine karşı değilim.
O bomba bize duser ama ona bir sey olmaz :)

Allah cocuklarinizi size bagislasin
Oglunuzun eline bu kadar buyuk paralar vermeyin hersey olabilir Allah korusun
Eski esiniz iyice sacmalamis boyle seyler cocuga soylenmemeli bosanmaniz isabet olmus sanirim baba olmanin bazi gerekliliklerinin farkinda degil kendisi

Allah cocuklarinizi size bagislasin
Oglunuzun eline bu kadar buyuk paralar vermeyin hersey olabilir Allah korusun
Eski esiniz iyice sacmalamis boyle seyler cocuga soylenmemeli bosanmaniz isabet olmus sanirim baba olmanin bazi gerekliliklerinin farkinda degil kendisi
Tesekkur ederim.

Keşke bütün 200 TL vermeseydiniz, siz de gitseydiniz ya da bozdurup bir kısmını verseydiniz.Geçmiş olsun.
Ev de o vardi baskada yoktu. O esnada yemekle ugrasiyordum :( tesekkurler

Arkadasim babalarinin ama cocuklari mutlu etmek degil, bakin anneniz yapamiyor ben yaptim demeye getirmek. Baska sekilde bu mevzunun disinda alsin ne aliyorsa ama simdi amaci farkli. Bu cocuklar buna alisirsa yarin obur gun her sikintida beni cigneyip babadan talep edecekler. Ve belkide bu durumu butun hayatlarina yayacaklar. Buna izin veremem ki
Çok haklı ve bilinçlisiniz.

Arkadasim babalarinin ama cocuklari mutlu etmek degil, bakin anneniz yapamiyor ben yaptim demeye getirmek. Baska sekilde bu mevzunun disinda alsin ne aliyorsa ama simdi amaci farkli. Bu cocuklar buna alisirsa yarin obur gun her sikintida beni cigneyip babadan talep edecekler. Ve belkide bu durumu butun hayatlarina yayacaklar. Buna izin veremem ki
Neden bu terbiyesizliği yapiyorki. Çocuğunu mutlu etmek,üzüntüsünü gidermek isteyen adam,alır gelir laf etmeden. Amaç üzüm yemek değil ,bağcıyı dövmek. Yazık olan çocuklara oluyor. Onların üzerinden sizden hırsını alıyor.
Müdürü konusunda da şunu söyleyebilirim, hallettik demenizi haketmiyor kesinlikle.

kardeş senin bu kocanan sağlam bi sopa çektireceksin aklı başına gelsin tek derdin bu yaa bıraksın sizi artık sıkma canını bu adamla konuşulmaz yokmu avukatın seni değil avukatıı arasın

Neden bu terbiyesizliği yapiyorki. Çocuğunu mutlu etmek,üzüntüsünü gidermek isteyen adam,alır gelir laf etmeden. Amaç üzüm yemek değil ,bağcıyı dövmek. Yazık olan çocuklara oluyor. Onların üzerinden sizden hırsını alıyor.
Müdürü konusunda da şunu söyleyebilirim, hallettik demenizi haketmiyor kesinlikle.
Aynen canim

kardeş senin bu kocanan sağlam bi sopa çektireceksin aklı başına gelsin tek derdin bu yaa bıraksın sizi artık sıkma canını bu adamla konuşulmaz yokmu avukatın seni değil avukatıı arasın
canim cocuk olunca avukat hak getire :( Adam takinitili maalesef

Back
X