• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

YINE ESKI ES, YINE SORUN, COCUKLARI DOLDURMA.

Mantıklı seyler demissiniz. Profelde evli yazıo fotoraki sizmisiniz.merak ettim:) müdürü nie arıyacak onu anlamadım.

Izinsiz kayit suc kapsamina giriyor :KK43:
tam emin değilim ama kendi konuşmalarınızı kaydetmek suç değil diye biliyorum. yine de avukatınıza danışın.

şimdi baktım eğer görüşmenin başında artık tüm konuşmalarımı kaydediyorum sizin için sorun olmaz umarım vs. bir şey söylerseniz yani konuşmanın kaydedildiğini açıkça belirtirseniz delil olarak kullanabiliyorsunuz.

Son düzenleme:
Arkadasim babalarinin ama cocuklari mutlu etmek degil, bakin anneniz yapamiyor ben yaptim demeye getirmek. Baska sekilde bu mevzunun disinda alsin ne aliyorsa ama simdi amaci farkli. Bu cocuklar buna alisirsa yarin obur gun her sikintida beni cigneyip babadan talep edecekler. Ve belkide bu durumu butun hayatlarina yayacaklar. Buna izin veremem ki
Ama siz boşanmış olsanız bile onların hala babası ve tabiki ihtiyaçları olduğunda,siz karsilayamadiginizda babalarindan istemeleri en doğal hakları. Siz babaya kiziyorsunuz diye çocuklara bu baskıyı yapamazsınız. Buyuduklerinde size kizabilirler.güç gösterisine dönüştürmek yerine çocuklarınızın mutluluğu için bazı şeylere açık olmak zorundasınız.

Ama siz boşanmış olsanız bile onların hala babası ve tabiki ihtiyaçları olduğunda,siz karsilayamadiginizda babalarindan istemeleri en doğal hakları. Siz babaya kiziyorsunuz diye çocuklara bu baskıyı yapamazsınız. Buyuduklerinde size kizabilirler.güç gösterisine dönüştürmek yerine çocuklarınızın mutluluğu için bazı şeylere açık olmak zorundasınız.
Siz beni anlamadiniz sanirim. Babasi oldugunun bilincindeyim. Bu govde gosterisi degil, babanin durumu kullanmasi

Back
X