Ben daha anlayışlı olmayı deniyorum. Ama gece saat 2de bağırıp kapılar çarpılınca bir de üstüne küsülünce bana, niye uğraşıyorum ki diye düşünüyorum ister istemezBana biraz fazla üstüne gidiyormussun gibi geldi. Bu aralar biraz yalnız kalıp arkadaşlarıyla vakit geçirme ihtiyacı olabilir. eğer güven probleminiz yoksa bir süre hiçbir şekilde karışmamayı dene. Sen surat astikca daha fazla kaçıp, kaçınca dönüş süreleri uzuyor bence yine evde surat asan biri karşılayacak düşüncesiyle. Bir süre böyle dene bence
Haftada 1ya da 2.Bazen benim eşimde arkadaşlarıyla gece 3-4 e kadar oturur okey oynarlar gırgır şamata. Bunu hiç sorun etmedim siz neden ediyorsunuz? Hergün mü geç geliyor?
Geri kalan günler sizleyse sorun etmeyin derim benHaftada 1ya da 2.
Son kavgamızda bekar hayatını devam ettirmek istiyorsa neden evlendiğini sordum. Bekar hayatı bu değilmiş.Eşinize evlilik sorumluluğu ağır gelmiş belli ki. Mutlu çiftler birlikte zaman geçirmekten keyif alır. Ben eşime diyorum mesela ara ara arkadaşlarınla buluş diye, keyif almadığını söylüyor. Yani diyeceğim o ki, ayda 1 kez falan ok ama sürekli arkadaşlarla buluşma, ardından da baskı yapılmakla suçlanma nasıl bir zihniyetin ürünüdür? Hala kendini bekar mı sanıyor? Öyleyse açıkça söylesin derdini.
Gerçekten ben mi baskıcı bir kadınım? Yine ben mi alttan alıp barışmalıyım?Geri kalan günler sizleyse sorun etmeyin derim ben
Bekar hayatı olması İçin illaki Başka kadınlarla seks mi olacakmış yani?Son kavgamızda bekar hayatını devam ettirmek istiyorsa neden evlendiğini sordum. Bekar hayatı bu değilmiş.
Alttan alın, hiç Eve gelmesin. Laf mı yani? Baskıcı değilsiniz, evli ve sorumluluk sahibi biri gibi davranıyorsunuz. Kendinizi ezmeyin rica ederimGerçekten ben mi baskıcı bir kadınım? Yine ben mi alttan alıp barışmalıyım?
Yani buna sizin iki paragraflık yazınızla karar vermek çok zor. Eşiniz sizi ihmal etmiyorsa haftada 1-2 kere arkadaşlarıyla olmasının sakıncası olmamalı bence. Yani bu benim görüşüm, barışma konusunda da eşiniz bağırıp çağırarak ayıp etmiş ama bunalmış olabilir. Ben zaten küs kalamam hemen gülerimGerçekten ben mi baskıcı bir kadınım? Yine ben mi alttan alıp barışmalıyım?
1.30 eve gelmek için erken bir saatmiş. Sabaha karşı dönmemiş ya eve.Bekar hayatı olması İçin illaki Başka kadınlarla seks mi olacakmış yani?
Artık ne yapacağımı şaşırdım. Ama mutsuzum böyle çok mutsuzumAlttan alın, hiç Eve gelmesin. Laf mı yani? Baskıcı değilsiniz, evli ve sorumluluk sahibi biri gibi davranıyorsunuz. Kendinizi ezmeyin rica ederim
Ben gülemiyorum artık. Evet ilgileniyor diğer günler. Ama bağırıp çağırıp kapı çarpmaktansa sakince konuşabilirdi.Yani buna sizin iki paragraflık yazınızla karar vermek çok zor. Eşiniz sizi ihmal etmiyorsa haftada 1-2 kere arkadaşlarıyla olmasının sakıncası olmamalı bence. Yani bu benim görüşüm, barışma konusunda da eşiniz bağırıp çağırarak ayıp etmiş ama bunalmış olabilir. Ben zaten küs kalamam hemen gülerimBence çok şeyapmayın
Evli bir erkek, sık sık erkek arkadaşlarıyla görüşemez. İllaki sınırları olacak ama ayda 1 kez idealdir. Sık sık ok diyenler, burada en çok konu açan kadınlardır. Erkek arkadaşlarıyla salacağınıza birlikte kaliteli vakit geçirmeyi öğrenmelisiniz.1.30 eve gelmek için erken bir saatmiş. Sabaha karşı dönmemiş ya eve.
Sizin nasıl konuştuğunuzada bağlı eşinizin tepkisi. Sizde bağırıp kızdıysanız nerede kaldın diye oda çıkışmış olabilirBen gülemiyorum artık. Evet ilgileniyor diğer günler. Ama bağırıp çağırıp kapı çarpmaktansa sakince konuşabilirdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?