Gece geç gelmediği sürece ben zaten karışmıyorum kaç kere çıktığına. Açıkçası bir güven sorunum da yok. Ama bu konu artık bende travma oldu.Evli bir erkek, sık sık erkek arkadaşlarıyla görüşemez. İllaki sınırları olacak ama ayda 1 kez idealdir. Sık sık ok diyenler, burada en çok konu açan kadınlardır. Erkek arkadaşlarıyla salacağınıza birlikte kaliteli vakit geçirmeyi öğrenmelisiniz.
Evet kızdım açıkçası.Sizin nasıl konuştuğunuzada bağlı eşinizin tepkisi. Sizde bağırıp kızdıysanız nerede kaldın diye oda çıkışmış olabilir
İkinizede haklı demek zor o zaman. İnsanlar be kararları kişiye özel. Bana sorun olarak gelmiyor ama size geliyorsa tekrar konuşmayı deneyin bağırıp çağırmadan sakince devam ederse karar size kalmışEvet kızdım açıkçası.
Ben ayda birin az olduğunu düşünüyorum şu an bende benzer bir konu açtım ama bana baski yapan esim. Tabiyki ben bayan oldugum icin oyle eve gec gelme durumum filan yok. yani insanın eşiyle konuşacağı şeyler başkadır arkadaşıyla başka. Bide erkekler okey 101 gibi oyunlar filan oynadiklari icin genelde oyun bitmeden kalkmıyorlar. Oyun bitmeden hanım kızar kalkayım demekte ağırlarına gidiyor heralde.Evli bir erkek, sık sık erkek arkadaşlarıyla görüşemez. İllaki sınırları olacak ama ayda 1 kez idealdir. Sık sık ok diyenler, burada en çok konu açan kadınlardır. Erkek arkadaşlarıyla salacağınıza birlikte kaliteli vakit geçirmeyi öğrenmelisiniz.
Açıkçası ben evcimen bir insanım. Hiç talebim olmuyor. Ama çıksam destekler çıkmamı karışmaz. Kapıyı kilitlesem de gider ofiste kalır. Gerçekten anlaşamıyoruz bu konuda.Peki siz de gece dışarı çıkabiliyor musunuz? Yani o sizi sıkıp baskı uyguluyor mu?
Ayda yılda bir erkek erkeğe gezilir ama her hafta arkadaşlarla takilacaksa sizle niye evlenmiş?
Evlilik öyle birşey değil!
Belirli bir saati olsun eve giriş çıkışın o saatten sonra kapıyı kilitleyin ve anahtarı üzerinde bırakın istese de giremesin. Ve bunu ona söyleyin. Artık kavga etmek istemiyorum yoruldum ve bu kavgalar beni de etkiliyor, ya saatinde gelirsin ya da dışarda kalırsın diyin. Laftan anlamıyorsa, anladığı dilden konuşun. Devam ederse de bi gece geldiğinde sizi evde bulamasın bakalım.
Aslında bana güzel bir açıklama yapmak yerine bağırığ çağırıp küsmesi sorun.Ben ayda birin az olduğunu düşünüyorum şu an bende benzer bir konu açtım ama bana baski yapan esim. Tabiyki ben bayan oldugum icin oyle eve gec gelme durumum filan yok. yani insanın eşiyle konuşacağı şeyler başkadır arkadaşıyla başka. Bide erkekler okey 101 gibi oyunlar filan oynadiklari icin genelde oyun bitmeden kalkmıyorlar. Oyun bitmeden hanım kızar kalkayım demekte ağırlarına gidiyor heralde.
8aydır sürekli aynı konu tartışma konusu olup bir türlü çözülemeyince gerçekten hassas noktam oldu. Hep ben alttan alıyorum ama artık gerçekten gururum inciniyor. Seninle barışmayı düşünmüyorum diyen biriyle de gidip konuşmak içimden gelmiyor.Herkese değişir bu dışarı çıkma durumları, haftada bir benim esimde dışarı çıkar arkadaşlarıyla, 40 dakika geç gelse problem etmem ben hatta geri dönüşüyle ilgili net bir saat vermez zaten eşim.
Ama sizin ki bir gecelik bı durum değil anladığım kadarıyla süregelen bir sorun olduğu için sizin açınızdan daha hassassınız. Aranızdaki sorun sadece buysa biraz daha toleranslı olabilirsiniz bana kalırsa , tabi eşiniz tarafından suistimal edilip gelme saatleri daha da geç olmayacaksa.
Açıkçası ben evcimen bir insanım. Hiç talebim olmuyor. Ama çıksam destekler çıkmamı karışmaz. Kapıyı kilitlesem de gider ofiste kalır. Gerçekten anlaşamıyoruz bu konuda.
1 gün kalır 2 gün kalır en fazla napcak ofise mi taşınacak. Evlilik karşılıklı isteklere makul oranda karşılık vermektir. Beraber çıkın, birlikte birseyler yapın ve evet madem destekliyor sizi o her dışarı çıktığında eğer devam ederse siz de çıkın. Rahatsız olacaktır mutlaka ama onu rahatsız etmek icin değil de beklemek zorunda olmamak için yapın. Bazen beklemek sıkıcı gelebilir. Buna takmak nasıl birsey biliyorum ben de bir ara takmıştım sürekli oluyordu aştık öyle böyle derken.Açıkçası ben evcimen bir insanım. Hiç talebim olmuyor. Ama çıksam destekler çıkmamı karışmaz. Kapıyı kilitlesem de gider ofiste kalır. Gerçekten anlaşamıyoruz bu konuda.
O konuda haklısınız belkide hatalı olduğu için üste çıkmaya çalıştı. Ama size tavsiyem evinizi bir hapishaneye kendinizi de gardiyana cevirmeyin.Aslında bana güzel bir açıklama yapmak yerine bağırığ çağırıp küsmesi sorun.
Teşekkür ederim. Böyle yapmaya çalışacağım. Peki şimdiki küslük için ne yapmalıyımAma siz evcimensiniz diye o da olamaz değil mi?
Farklılıklar olur, birbirini anlamak önemlidir.
Ya siz de arkadaşlarınızla planlar yapın o geceler için.
Böylece olumsuz etkilenmemiş olursunuz.
Ya da haftada bir günü hoşgörün.
Başka türlü mutlu olmanız çok zor.
Çünkü eşiniz çıkmasa da evde sizinle mutlu olamaz.
Hayatını kısıtlayan biri olursunuz.
Evlilik güzel bir şey değilmiş hissi başlar onun açısından..
Galiba ortak görüş benim hatalı olduğum yönünde. Tabsiyenizi dikkate alacağım. Teşekkür ederimO konuda haklısınız belkide hatalı olduğu için üste çıkmaya çalıştı. Ama size tavsiyem evinizi bir hapishaneye kendinizi de gardiyana cevirmeyin.
Umarım biz de aşabiliriz çok yıpranmadan1 gün kalır 2 gün kalır en fazla napcak ofise mi taşınacak. Evlilik karşılıklı isteklere makul oranda karşılık vermektir. Beraber çıkın, birlikte birseyler yapın ve evet madem destekliyor sizi o her dışarı çıktığında eğer devam ederse siz de çıkın. Rahatsız olacaktır mutlaka ama onu rahatsız etmek icin değil de beklemek zorunda olmamak için yapın. Bazen beklemek sıkıcı gelebilir. Buna takmak nasıl birsey biliyorum ben de bir ara takmıştım sürekli oluyordu aştık öyle böyle derken.
Umarım. Ve gerçekten konuşmak, söylenmek bazen ters tepiyor en iyisi örneklerle anlatmak bence. Icraat lazım.Umarım biz de aşabiliriz çok yıpranmadan
Teşekkür ederim. Böyle yapmaya çalışacağım. Peki şimdiki küslük için ne yapmalıyım
Yok biz haklı yada haksız olduğunuza karar veremeyiz sonuçta burda anlattıklarınız kısıtlı şeyler. Biz sadece sizin yazdıklarınıza göre fikir söylüyoruz. Tabi bu işler bide süreç işi. Belki de biriktirdiniz ve patladiniz. En iyisini siz bilirsiniz genede . Cevrenizde sizi ve esinizi iyi taniyan insanlardan fikir almak en dogrusu belkideGaliba ortak görüş benim hatalı olduğum yönünde. Tabsiyenizi dikkate alacağım. Teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?