Yine eve geç gelme konusu!

Gece geç gelmediği sürece ben zaten karışmıyorum kaç kere çıktığına. Açıkçası bir güven sorunum da yok. Ama bu konu artık bende travma oldu.

Evet kızdım açıkçası.
İkinizede haklı demek zor o zaman. İnsanlar be kararları kişiye özel. Bana sorun olarak gelmiyor ama size geliyorsa tekrar konuşmayı deneyin bağırıp çağırmadan sakince devam ederse karar size kalmış

Haftada 2 çok da 1 olsa bir şey demem.
Bir de 1 gibi gelirim demiş. 1.40 olmuş olabilir.
İnsanlık hali ters durumlar yaşanabilir.
İnsan hesap sorulmasından, anlayışsızlıktan cidden rahatsızlık duyuyor böyle zamanlarda.

Bence evlilik insanı kısıtlamayıp, hayata bir artı olarak eklendiğinde güzel.
Eşinizi anlıyorum bu açıdan.

Siz de arkadaşlarınızla plan yapsanız o geceler.
Sizi alsa ve birlikte dönseniz eve bence çok güzel olur.
İki tarafında mutlu olduğu, keyif aldığı akşamlar yaşanır ve kavgalar son bulur.

Peki siz de gece dışarı çıkabiliyor musunuz? Yani o sizi sıkıp baskı uyguluyor mu?
Ayda yılda bir erkek erkeğe gezilir ama her hafta arkadaşlarla takilacaksa sizle niye evlenmiş?
Evlilik öyle birşey değil!
Belirli bir saati olsun eve giriş çıkışın o saatten sonra kapıyı kilitleyin ve anahtarı üzerinde bırakın istese de giremesin. Ve bunu ona söyleyin. Artık kavga etmek istemiyorum yoruldum ve bu kavgalar beni de etkiliyor, ya saatinde gelirsin ya da dışarda kalırsın diyin. Laftan anlamıyorsa, anladığı dilden konuşun. Devam ederse de bi gece geldiğinde sizi evde bulamasın bakalım.

Ben ayda birin az olduğunu düşünüyorum şu an bende benzer bir konu açtım ama bana baski yapan esim. Tabiyki ben bayan oldugum icin oyle eve gec gelme durumum filan yok. yani insanın eşiyle konuşacağı şeyler başkadır arkadaşıyla başka. Bide erkekler okey 101 gibi oyunlar filan oynadiklari icin genelde oyun bitmeden kalkmıyorlar. Oyun bitmeden hanım kızar kalkayım demekte ağırlarına gidiyor heralde.

Herkese değişir bu dışarı çıkma durumları, haftada bir benim esimde dışarı çıkar arkadaşlarıyla, 40 dakika geç gelse problem etmem ben hatta geri dönüşüyle ilgili net bir saat vermez zaten eşim.

Ama sizin ki bir gecelik bı durum değil anladığım kadarıyla süregelen bir sorun olduğu için sizin açınızdan daha hassassınız. Aranızdaki sorun sadece buysa biraz daha toleranslı olabilirsiniz bana kalırsa , tabi eşiniz tarafından suistimal edilip gelme saatleri daha da geç olmayacaksa.

Açıkçası ben evcimen bir insanım. Hiç talebim olmuyor. Ama çıksam destekler çıkmamı karışmaz. Kapıyı kilitlesem de gider ofiste kalır. Gerçekten anlaşamıyoruz bu konuda.

Aslında bana güzel bir açıklama yapmak yerine bağırığ çağırıp küsmesi sorun.

8aydır sürekli aynı konu tartışma konusu olup bir türlü çözülemeyince gerçekten hassas noktam oldu. Hep ben alttan alıyorum ama artık gerçekten gururum inciniyor. Seninle barışmayı düşünmüyorum diyen biriyle de gidip konuşmak içimden gelmiyor.

Açıkçası ben evcimen bir insanım. Hiç talebim olmuyor. Ama çıksam destekler çıkmamı karışmaz. Kapıyı kilitlesem de gider ofiste kalır. Gerçekten anlaşamıyoruz bu konuda.

Ama siz evcimensiniz diye o da olamaz değil mi?
Farklılıklar olur, birbirini anlamak önemlidir.

Ya siz de arkadaşlarınızla planlar yapın o geceler için.
Böylece olumsuz etkilenmemiş olursunuz.
Ya da haftada bir günü hoşgörün.

Başka türlü mutlu olmanız çok zor.
Çünkü eşiniz çıkmasa da evde sizinle mutlu olamaz.
Hayatını kısıtlayan biri olursunuz.
Evlilik güzel bir şey değilmiş hissi başlar onun açısından..

1 gün kalır 2 gün kalır en fazla napcak ofise mi taşınacak. Evlilik karşılıklı isteklere makul oranda karşılık vermektir. Beraber çıkın, birlikte birseyler yapın ve evet madem destekliyor sizi o her dışarı çıktığında eğer devam ederse siz de çıkın. Rahatsız olacaktır mutlaka ama onu rahatsız etmek icin değil de beklemek zorunda olmamak için yapın. Bazen beklemek sıkıcı gelebilir. Buna takmak nasıl birsey biliyorum ben de bir ara takmıştım sürekli oluyordu aştık öyle böyle derken.

Teşekkür ederim. Böyle yapmaya çalışacağım. Peki şimdiki küslük için ne yapmalıyım

O konuda haklısınız belkide hatalı olduğu için üste çıkmaya çalıştı. Ama size tavsiyem evinizi bir hapishaneye kendinizi de gardiyana cevirmeyin.
Galiba ortak görüş benim hatalı olduğum yönünde. Tabsiyenizi dikkate alacağım. Teşekkür ederim

Umarım biz de aşabiliriz çok yıpranmadan

Teşekkür ederim. Böyle yapmaya çalışacağım. Peki şimdiki küslük için ne yapmalıyım

Alın karşınıza.
Sakince konuşmak istiyorum deyin.

Haftada sadece 1 gece izin vereceğinizi,
2. bir gece teklifi bile etmesinin gerçekten ayıp olacağını,
evliliğinizi yaralayacağını, döneceği saat konusunda sözüne uygun hareket etmesinin
sizi mutlu edeceğini söyleyin.
Özel bir durum olur, terslik yaşanır gecikilirse de beklediğinizin haklı gibi bağırmak değil de
bir özür, alttan alma olduğunu
açıkça söyleyin.

Galiba ortak görüş benim hatalı olduğum yönünde. Tabsiyenizi dikkate alacağım. Teşekkür ederim
Yok biz haklı yada haksız olduğunuza karar veremeyiz sonuçta burda anlattıklarınız kısıtlı şeyler. Biz sadece sizin yazdıklarınıza göre fikir söylüyoruz. Tabi bu işler bide süreç işi. Belki de biriktirdiniz ve patladiniz. En iyisini siz bilirsiniz genede . Cevrenizde sizi ve esinizi iyi taniyan insanlardan fikir almak en dogrusu belkide

siz üstüne gittikçe daha çok böyle yapası geliyor olabilir. bikaç kez tepki göstermeyin geç gelmesine normal davranın belki düzelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…