Yine eve geç gelme konusu

Eşinizinde sizin gibi sabah erken kalkması gereken bir işi olsa geç saatlere kadar dışarı çıkamazdı.

Kuzenimin arkadaşı evlenmeden önce vardiyalı çalışan nişanlısına ben gece tek kalamam sadece sabah gidebileceğin bir iş olmazsa evlenmem demişti. Adam iş değiştirdi sonra evlendi kız. Sizde evde bi cinnet geçirip iş yerini değiştirtemezmisiniz. Diğer türlü ne yaparsanız yapın yine bi süre düzelip devam eder gece çıkmaya

Ya da eşinizin evli arkadaşlarının hanımlarıyla gizlice konuşun onlarda memnun değillerdir sizin gibi bence. Gece dışarı çıkabileceğim arkadaşlarım yok demişsiniz ama onlarla çıkabilirsiniz bence hemde bol bol eğlenip resimlerde atarsınız adamlara valla çıldırırlar.

Bence deneyin nasılmış görsünler. Haber bile vermeyin sadece onlara açık durum paylaşın öyle haberleri olsun

Ben de eminim nerede olduğuna. Ama işte sinirlerim bozuluyor benim. Rahatsız olduğumu bile bile yapmasından. Bekarken de böyleymiş bence. Ben farkına varamamış ona inanmayı seçmişim.
Eşiniz 35 yaşındaymış belli bir alışkanlık durumu var. Benim eşimi ev odaklı bir hayata mecbur etsem mutsuz olur mesela. Bizimle de çok vakit geçirir ama dışarıda olmayı da seviyor. Farklı arkadaş grupları var ve gidiyor, şehir dışına çıktığı da oluyor. Ama öncelik ailesidir ona ihtiyacımız varsa tüm planlarını iptal eder ben bunları gördüğüm için sıkıntı çıkarmıyorum. Çocuklarla ilgileniyor bende kendi arkadaşlarımla vakit geçiriyorum. Halı hazırda ki düzenimizden memnunum ve mutluyum. Ama siz suan ki hayatınızdan mutlu değilsiniz ve değişir diye de bekleyip zamanınızı heba etmeyin.

Valla cokta guvenme. Birini bulur sen arkadaslariyla sanarsin ama o baskasiyladir. Güveniyorsun diye inanirsin corbacida felan diye ama bilemezsin gerçeği. Bu kavgalarınız hic bitmiyecek esin duzelmedikce. Cocuk yapma madem,cunku bosanma görünüyor sanki ufukta

Yani cok zor.
Benim kardesim de cok evcimendir, esi ise parti adami.
Valla nasil yapiyorlar bilemiyorum ama uzun zamandir evliler, yurutuyorlar bir sekilde.
Ama siz mutlu degilseniz degisir diye omrunuzu feda etmeyin.
Ben beceremedim galiba. Çok üzüleceğim diğer yönlerden ama artık eminim bu konunun düzelmeyeceğimden. Çünkü ona göre bu bir hata değil. Ben herşeyi çok büyütüyorum.

Bu adam değil 35 60 yaşına da gelse değişmez. Benim babam da öyleydi, kardeşim de öyle. Biran önce kararınızı verin harekete geçin. Çünkü değişmez, siz onu dizginleseniz o mutlu olamaz, siz kabul etseniz siz mutlu olamazsınız. Gece yarısı çok gerekliymiş gibi çorba içmeye gitmek çok düşüncesizce. Bu tipler evli olduklarını idrak edemiyorlar maalesef.

Eşiniz 35 yaşındaymış belli bir alışkanlık durumu var. Benim eşimi ev odaklı bir hayata mecbur etsem mutsuz olur mesela. Bizimle de çok vakit geçirir ama dışarıda olmayı da seviyor. Farklı arkadaş grupları var ve gidiyor, şehir dışına çıktığı da oluyor. Ama öncelik ailesidir ona ihtiyacımız varsa tüm planlarını iptal eder ben bunları gördüğüm için sıkıntı çıkarmıyorum. Çocuklarla ilgileniyor bende kendi arkadaşlarımla vakit geçiriyorum. Halı hazırda ki düzenimizden memnunum ve mutluyum. Ama siz suan ki hayatınızdan mutlu değilsiniz ve değişir diye de bekleyip zamanınızı heba etmeyin.
Keşke ben de böyle yapabilsem. Ama nedense yapamadım. Evet öncelik benim ama asla vazgeçmiyor bu dışarı çıkmalardan da. Haksızlık mı yapıyorum diye çok sorguluyorum kendimi. Ama o tavrını bağırışlarını vs hazmedemiyorum.

Selam kızlar. Daha önce de aslında benzer konular açmıştım. Çözüldü zannediyordum ama çözülmemiş. Konu eşimin eve geç gelmeleri, dışarı çıkma aşkı. 1.5 yıllık evliyim. Gece 3e 4e kadar dışarılarda arkadaşlarıyla takılan, gecenin sonunu bi türlü getiremeyen bir eşim var. Konuşarak, kavgayla vs çok uğraştım. O 3 4 1e indi. Ama asla benim eşim rahatsız oluyor deyip bitmedi. Hergün değil haftada 1 2 ama gerçekten çok mutsuzum bu konuda. Son olayda da ben uyuduktan sonra çorba içmeye gitmiş. Bi uyandım yok. 1 saatin sonunda aradım neredesin diye. Çorba içiyorum dedi. Yarım saat sonra geldi. Gelince tabiki kavga kıyamet. Bi de kendi arabasını ihtiyacı olmadığı halde kıyamayıp ablasına verip benim arabamla çıkmıştı. Bıktığımı, bundan sonra ne isterse yapabileceğini, sormayacağımı söyledim ama benim arabamla çıkma insanlar ertesi gün bana arabanız şurdaydı burdaydı demesin dedim. Bu arada gece 2. İlk defa bana bu kadar bağırdı. Apartmana rezil olduk yani. İşte benim arabama bi daha elini sürmezmiş filan. Arabasında benim yedek anahtarım vardı gitti gece gece onu getirdi verdi bana. Ben de sinirlendim giyindim çıktım. Bi de otoparkta bağırdı nereye gidiyorsun filan diye. Neyse ben de biraz dolandım arabayla. Bi sefer arayacağım aç diye mesaj attı açmadım. İşte sana aç dedim gereğini yapacağından şüphem yok yap o zaman yazdı. Ben de peki yazdım. Ertesi gün de seninle yüzyüze gelmek istemiyorum anlayış gösterirsen sevinirim yazdım. Şimdi konuşmuyoruz 2 gündür. Akşam geç gelip salonda yatıyor. Ben de yatmış oluyorum o geldiğinde.Eşimin serseri gibi dışarılarda dolaşmasından çok rahatsızım. Benimle vakit geçirmiyor ilgilenmiyor diyemem ama çok kırgınım. Bana o kadar bağırmasına, gereksiz bir gurur yapıp küsmesine, ayrı yatmasına... Tavrım ne olmalı? Ne yapmalıyım? Boşanmak da dahil olmak üzere tüm önerilere açığım.
o evde durarak istedigini elde edemezsin sana söyliyim araban var calısıyosun bence bir rulet oyna bu sekılde evlilik olmaz de bikac gun arkadasımda kalcam de bakalım napıcak erkeklere hep kaybetme korkusu yasatıcaksın

Bu adam değil 35 60 yaşına da gelse değişmez. Benim babam da öyleydi, kardeşim de öyle. Biran önce kararınızı verin harekete geçin. Çünkü değişmez, siz onu dizginleseniz o mutlu olamaz, siz kabul etseniz siz mutlu olamazsınız. Gece yarısı çok gerekliymiş gibi çorba içmeye gitmek çok düşüncesizce. Bu tipler evli olduklarını idrak edemiyorlar maalesef.
Tam olarak öyle. Artık zaten o değişir mi diye değil ben bunu kaldırabilir miyim diye düşünüyorum. Çok zor.

Keşke ben de böyle yapabilsem. Ama nedense yapamadım. Evet öncelik benim ama asla vazgeçmiyor bu dışarı çıkmalardan da. Haksızlık mı yapıyorum diye çok sorguluyorum kendimi. Ama o tavrını bağırışlarını vs hazmedemiyorum.
Vazgeçmeyecek evet yani eğer devam edecekseniz bunu kabul edip belki haftalık bir sınır koymayı deneyebilirsiniz. Siz eşinizin dışarı çıkma alışkanlığını tolere edeceksiniz eşinizde sizin için bir sınır getirecek buna. Ancak böyle bir yol bulabilirsiniz. Yoksa ayrılmak tek çözüm.

o evde durarak istedigini elde edemezsin sana söyliyim araban var calısıyosun bence bir rulet oyna bu sekılde evlilik olmaz de bikac gun arkadasımda kalcam de bakalım napıcak erkeklere hep kaybetme korkusu yasatıcaksın
O seviyeden sonra boşanırız biliyorum. Ama sonu oraya varacak gibi zaten.

Tam olarak öyle. Artık zaten o değişir mi diye değil ben bunu kaldırabilir miyim diye düşünüyorum. Çok zor.
Ben babamdan biliyorum ben kaldıramazdım, annem gibi olamazdım. Belki babamdan görmesem, bir şekilde idare ederdim ama babam o kadar kötü bir örnekti ki bu konuda, benim hiç sabrım yok. Sizin eşiniz haftada 1 miş, benim babamın akşamları vaktini evde geçirdiği günler sayılıdır. Kardeşim de aynı, (babam kadar olmasa da) sürekli arkadaşları ile dışarıda, evlenirse müstakbel eşine söylemeyi düşünüyorum, kabul ediyorsa çekebilecekse evlensin.

ama o seni yok sayıyo zaten kim ister kocası hafta 2 gun gece sabaha karsı gelsin allah askına normal bisey degil yani ailen biliyormu peki bende hic ,istemem ama yuzlestır ailen arkandaysa desin evlilk bu degil diye
Arkamda olurlar. Zaten kendi ayaklarım üstünde duruyorum çok şükür. Yani öyle bir durumda hayat standardım düşmez biliyorum. Ama işte o kadar ümitlerle yapılan bir evlilik bitmeli mi böyle onu düşünüyorum. Elimden geleni yapmış olmak istiyorum. Emin olmaya çalışıyorum.

Arkamda olurlar. Zaten kendi ayaklarım üstünde duruyorum çok şükür. Yani öyle bir durumda hayat standardım düşmez biliyorum. Ama işte o kadar ümitlerle yapılan bir evlilik bitmeli mi böyle onu düşünüyorum. Elimden geleni yapmış olmak istiyorum. Emin olmaya çalışıyorum.
valla iste kadınlar olarak en cok yaptıgımız hata sana diyim sen böyle sabırla beklerken bigun gelicek sende sabır kalmıcak sen bosanmaya kalıcan bu sefer esin dicek gel barısalım o zaman dicen ki keske daha once bu raddeye gelseydim diye bence bi sansını dene

Selam kızlar. Daha önce de aslında benzer konular açmıştım. Çözüldü zannediyordum ama çözülmemiş. Konu eşimin eve geç gelmeleri, dışarı çıkma aşkı. 1.5 yıllık evliyim. Gece 3e 4e kadar dışarılarda arkadaşlarıyla takılan, gecenin sonunu bi türlü getiremeyen bir eşim var. Konuşarak, kavgayla vs çok uğraştım. O 3 4 1e indi. Ama asla benim eşim rahatsız oluyor deyip bitmedi. Hergün değil haftada 1 2 ama gerçekten çok mutsuzum bu konuda. Son olayda da ben uyuduktan sonra çorba içmeye gitmiş. Bi uyandım yok. 1 saatin sonunda aradım neredesin diye. Çorba içiyorum dedi. Yarım saat sonra geldi. Gelince tabiki kavga kıyamet. Bi de kendi arabasını ihtiyacı olmadığı halde kıyamayıp ablasına verip benim arabamla çıkmıştı. Bıktığımı, bundan sonra ne isterse yapabileceğini, sormayacağımı söyledim ama benim arabamla çıkma insanlar ertesi gün bana arabanız şurdaydı burdaydı demesin dedim. Bu arada gece 2. İlk defa bana bu kadar bağırdı. Apartmana rezil olduk yani. İşte benim arabama bi daha elini sürmezmiş filan. Arabasında benim yedek anahtarım vardı gitti gece gece onu getirdi verdi bana. Ben de sinirlendim giyindim çıktım. Bi de otoparkta bağırdı nereye gidiyorsun filan diye. Neyse ben de biraz dolandım arabayla. Bi sefer arayacağım aç diye mesaj attı açmadım. İşte sana aç dedim gereğini yapacağından şüphem yok yap o zaman yazdı. Ben de peki yazdım. Ertesi gün de seninle yüzyüze gelmek istemiyorum anlayış gösterirsen sevinirim yazdım. Şimdi konuşmuyoruz 2 gündür. Akşam geç gelip salonda yatıyor. Ben de yatmış oluyorum o geldiğinde.Eşimin serseri gibi dışarılarda dolaşmasından çok rahatsızım. Benimle vakit geçirmiyor ilgilenmiyor diyemem ama çok kırgınım. Bana o kadar bağırmasına, gereksiz bir gurur yapıp küsmesine, ayrı yatmasına... Tavrım ne olmalı? Ne yapmalıyım? Boşanmak da dahil olmak üzere tüm önerilere açığım.
Gec gelmesi kotu kim bilir gece ne yapıyor cok gezen tavuk ayagiyla pislik getirir ayrıca sorumsuz bi adamdan ne beklersin

Çok zor. Küserek sonuca ulaşamazsınız.
Kitleyin kapıyı giremesin eve. Büyütün büyütebildiğiniz kadar.
Bugün küs yarın barış tabii ki değişmeyecek. Habersiz gecenin bir yarısı çıkmak n bileyim yaa..
Sizde yapın aynısını

Sirf bu yuzden evleniyorum.
Yasim 28 ama kendimi biliyorum.evlensem hep gözüm dari ambarinda kalacak. Her bilet indiriminde,ekstra bir gunluk tatillerde biryerlere gidesim,yollara cikasim geliyor. Birisine ayak uydurmak -biriyle ortak plan yapmak falan beni cok bayiyor.
O yuzden sevsem de,askimdan ölsem de evlenmeyi düşünmüyorum -tamam ya doydum. Artik ikili yasama mutlu mutlu gecebilirim diyene kadar.
Neden kendimi bildiğim halde mutsuz bir evlilik yapayim ki??
Kocanizin sanirim yasi kucuk. 20li yaslar sokakların guzel oldugu - arkadaslarin eglenceli oldugu yaslardir. Ama boyle bir gun orada bir gun burada serseri hayati cok seviyorduysa neden evlendi? Su hareketleri pekala anne babasının evinde yapabilirdi,sorun da cikmazdi zaten
Öyle düşünmeyin.
Bende gezmeyi çok seven bir insanım. Eşim de öyle.
Her ucuz bilet yakaladığımızda kaçıyoruz bir yerlere. Yemek yemeğe adanaya gidip akşam dönüyoruz mesela
Tamamen ruh eşinizi bulmak ile alakalı

Başka hiçbir sorun yoksa haftada 1 2 gün geç gelmesine müsaade edin bence ama haberdar olun nerede olduğundan, kimle olduğundan. Gece uyanıp sıkılıp çocbacıya gitse bile size en azından haber verseydi, yalnız yaşamıyor o evde. Ama başka hiç şikayetiniz, sorununuz yoksa bir şey demeyin.

Back
X