çekiceksin madem kardeşim boşanmak istemiyorsan . adamı zincire vurucak halin yok ya . adam aranıyor işte ..
haaklısınız kızlar peki adamın dikktını nasıl uzerime cekerim?evet adam aranıyor şuan ama belki elimden bir şey gelir de ben göremıyorum yardımcı olun bana ne olur.adama ıyı davranmam gönlunu hoş etmem çare degıl başka bie şey gerek ama ne ilgisini nasıl uzerıme cekerim?
haaklısınız kızlar peki adamın dikktını nasıl uzerime cekerim?evet adam aranıyor şuan ama belki elimden bir şey gelir de ben göremıyorum yardımcı olun bana ne olur.adama ıyı davranmam gönlunu hoş etmem çare degıl başka bie şey gerek ama ne ilgisini nasıl uzerıme cekerim?
Madem bosanmayacaksin neden kurcalıyorsun ki? kendini kandırma ev için bebek için diye.. Hala bu adamın ilgisini nasıl çekerim diyorsun pes.. Bu şartlarda bu adamları hala nasıl istiyorsunuz seviyorsunuz anlamuyirum gercekten
Pislik herif"(LER). Sen yanlizmisin bunlari ceken? Kesinlikle degilsin. Benim annemde cekiyor.. uvey babam kari kiz pesinde. Annem sabirla kardeslerimin buyumesini bekliyor.. annemin arkadasi var onun kocasida aldatiyor hata dostundan cocugu bile oldu.. baskaa biri daha var oda aldatiyor baskasindan cocugu var.. baska biri daha var ohoooo say say bitmiyor bu erkek denilen pis varliklar.. saydigim aldatilan kadinlar hepsi sabir ediyor.. allaha havale et baska bsy yapma.. 3 sene bekle.. sonra vur tekmeyi.. iki yuzlu ol ona karsi.. yuzune gul, bsy olmamis gibi davran o 3 sene icinde.. bu en buyuk intikamin olur.. ve boyle kendinide yipratma. Bosveeeer .
en buyuk kotulugu o yapmis sana zaten.
Evlenmeye korkuyorum artik yaa. Devir bukadarmi kotulesti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?