- 24 Kasım 2023
- 1.580
- 467
- 43
- Konu Sahibi morciveert
-
Evde olan fare olmuş olabilir mi delikler kapanmadan önce olankızlar deliricem artık ya karnımdaki bebege bir sey olacak diye korkuyorum. 2 hafta önce yapıskanla yakaladık fareyi, dünde banyoda gördüm şimd, nerden geliyorlar tüm delikleri kapatmıştık nasıl bir imtihan böyle bu ya evime giremiyorum ağla ağla öldüm ya..
ay bilmiyorum ama 2 haftadır nerdeydi o zaman zaten dışkısından anlıyorsun gezdiği yerleriEvde olan fare olmuş olabilir mi delikler kapanmadan önce olan
nasıl duruyorsunuz evde ben evde yatamıyorum, düşük tehlikem var progesan kullanıyorum stres yapmamam lazım ama çok fena oluyorum düşündükçe Tamam buda yakalandı diyelim, sonu ne zaman gelecek nerden geliyorlar ya bunları düşünmeden duramıyorum evimden soğudumFare çok illet bişey emin olun bende yaşıyorsun. Bi anneleri var onu bi türlü yakalayamadım nerde saklanıyosa yavruları yakalayıp duruyorum dönem dönem ama yetişkin olanı yakalayamadım bi türlü. Bi ilaçlama firmasıyla görüşebilirsiniz da onlar yardımcı olurlar belki
Bende pek duramıyorum zaten her bahaneyi sonuna kadar kullanıp evden olabildiğince uzak duruyorum. Mutfağa gitmek hiç içimden gelmiyor yemek yapmak asla istemiyorum çünkü bi dönem ocağıma kadar dadanmışlardı. Apartman değil müstakil 3 tarafı yeşillik bi tarafında evden büyük bi ağacın olduğu bi alan hani kapıdan kovsam bacadan girer muhabbeti var ya tam olarak öyle bi durum. Bi de eski bi ev orda burda yerde açıklığı var. Ne zaman eve geldiler ama biliyo musunuz ben 15 günlüğüne memleketime gittim eşimde çalışmaktan eve uğramadı o boşlukta yayılmışlar heralde eve bi geldim süpriz. Son 2-3 aydır evde gezmiyolarlar yakalanmıyolarda seslerde duymuyorum bittiğini düşünüyorum. Ya da en azından gittiler. Bilmiyorum. Ev kira değil, aynı imkanı yakaladığım an bu evden kaçıcam 1 dakika tutamaz kimse beni. Kira olsa çoktan taşınmıştımnasıl duruyorsunuz evde ben evde yatamıyorum, düşük tehlikem var progesan kullanıyorum stres yapmamam lazım ama çok fena oluyorum düşündükçe Tamam buda yakalandı diyelim, sonu ne zaman gelecek nerden geliyorlar ya bunları düşünmeden duramıyorum evimden soğudum
Allah yardımcın olsun çok fena durum en korktuğum daha doğrusu tiksindiğim hayvan gebesinde mutlaka bi ilaçlama şirketi ile görüş çok hızlı üreyen canlılaray bilmiyorum ama 2 haftadır nerdeydi o zaman zaten dışkısından anlıyorsun gezdiği yerleri
Bizim part time kedimiz en son biz bahcede otururken ayaklarimizin dibine canli fare getirip birakti
Kayinvalideniz evin onunde kedi barindirmiyordu yanlış hatirlamiyorsam. Sokak kedilerini kovmamasi icin kayınvalidenizi ikna etmeye calisin.
Bir de apartmanda otururken bizim eve bulaşık makinesinin hortumunu kemirip kolum kadar lağım faresi girmisti. Banyo mutfak giderlerini, makina hortumlarini vs kontrol edin. Iki haftadir evde yoksaniz makina calismadigi icin fark etmemis olabilirsiniz.
Evet. Kayınvalidesi kedilerden nefret ettigi icin barindirmiyormus.Nasıl yani sokaktaki kedilere mi karışıyormuş kayınvalide? Konu sahibi eski konusunda kocasının da kedileri sevmediğini söylemişti diye hatırlıyorum. Doğanın dengesini bozmuşlar maalesef. Müstehak bunlara fare diyecektim ama acıdım konu sahibi onlarla aynı fikirde olmayan iyi biri çünkü
Evet. Kayınvalidesi kedilerden nefret ettigi icin barindirmiyormus.
Olan konu sahibine oluyor maalesef. Ortalikta kedi olmayınca meydan farelere kaliyor.Yaptığı yasadışı ayrıca. Kimse sokaktaki kediye kadar müdahale etme hakkına sahip değil. Doğanın dengesiyle oynamanın sonucu İngiltere'deki gibi fareli binalar işte
Kayınvalide ile kocasını bağlayacak farenin geldiği yere yakalamadan ekmek su yok diyecekEvet. Kayınvalidesi kedilerden nefret ettigi icin barindirmiyormus.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?