- 25 Ağustos 2016
- 2.690
- 3.429
- 53
- Konu Sahibi brenda chenowith
Zaten dört dörtlük bir çift olsanda evlenince sorunlar olabiliyor alışma sürecinde bu oldukça normal bir durum
İşte o evlenmeye karar verdiğin duygunun gücüyle (aşk/sevgi) sabretmen gerekene sabredebiliyorsun adım atman gerekiyorsa atıyorsun
Tabiki bu iki taraflıda yapılıyor yoksa hüsrana uğrarsın
Ben mutlu olacağını düşünüyorum
Seninki normal bir durum
Tamamen mantık desen dur brenda napıyosun derdim
Çünkü o durumda bir sorunla karşılaşınca kimse alttan alayım moduna girmez kaybetme duygusuna sahip olmaz bir nevi iş anlaşması gibidir ve taraflardan birinin istediğini bulamamsı sonucunda herşey biter
Aranızda sevgi saygı karşılıklı sabır fiziksel çekim keyifli zaman geçirmek bunlar zaten var bir eksiklik hissedeceğini düşünmüyorum
Birde senin başta tanımladığın aşk değil bence o takıntı
Aşk öyle 2 saat yaşanan bir duygu değil
Bazen böyle hani alıp içine sokasın gelir kıyamazsın bir bakışı seni göklere çıkarır tek bir sözüyle ağlamanı durdurup gülümsetir sarıldığında dünyada başka kimse yokmuş gibi hissedersin böyle anlardaki yaşadığın hissettiğin duygudur aşk
Çok doğru, aslında başlangıçta aşk veya benzeri bir duyguydu ama sonrasında eziyet halini aldı, onun bana karşı olan duyguları bitmişti ve ben takıntı haline getirdim. 20 yaş civarı için korkunçlu şeylerdi. Uygun birini bulmak için yeterince bekledim, güzel bir ders aldım.
Ama hala sınıftaki bakışmalarımızı özlüyorum o kişiyle bazen, ama güzel hatırlıyorum. Berbat bir insan olmasına rağmen o yalnızca özne, olayın kendisini ve saflığını özlüyorum ben.
Henüz evlenmeye de var bakalım, soğursam moğursam iş oraya gelmeden bitiririm zaten. Ama böyle iyiye doğru giderse problem yok :)