Yine fikir almak istiyorum

Zaten dört dörtlük bir çift olsanda evlenince sorunlar olabiliyor alışma sürecinde bu oldukça normal bir durum
İşte o evlenmeye karar verdiğin duygunun gücüyle (aşk/sevgi) sabretmen gerekene sabredebiliyorsun adım atman gerekiyorsa atıyorsun
Tabiki bu iki taraflıda yapılıyor yoksa hüsrana uğrarsın
Ben mutlu olacağını düşünüyorum
Seninki normal bir durum
Tamamen mantık desen dur brenda napıyosun derdim
Çünkü o durumda bir sorunla karşılaşınca kimse alttan alayım moduna girmez kaybetme duygusuna sahip olmaz bir nevi iş anlaşması gibidir ve taraflardan birinin istediğini bulamamsı sonucunda herşey biter
Aranızda sevgi saygı karşılıklı sabır fiziksel çekim keyifli zaman geçirmek bunlar zaten var bir eksiklik hissedeceğini düşünmüyorum
Birde senin başta tanımladığın aşk değil bence o takıntı
Aşk öyle 2 saat yaşanan bir duygu değil
Bazen böyle hani alıp içine sokasın gelir kıyamazsın bir bakışı seni göklere çıkarır tek bir sözüyle ağlamanı durdurup gülümsetir sarıldığında dünyada başka kimse yokmuş gibi hissedersin böyle anlardaki yaşadığın hissettiğin duygudur aşk

Çok doğru, aslında başlangıçta aşk veya benzeri bir duyguydu ama sonrasında eziyet halini aldı, onun bana karşı olan duyguları bitmişti ve ben takıntı haline getirdim. 20 yaş civarı için korkunçlu şeylerdi. Uygun birini bulmak için yeterince bekledim, güzel bir ders aldım.
Ama hala sınıftaki bakışmalarımızı özlüyorum o kişiyle bazen, ama güzel hatırlıyorum. Berbat bir insan olmasına rağmen o yalnızca özne, olayın kendisini ve saflığını özlüyorum ben.
Henüz evlenmeye de var bakalım, soğursam moğursam iş oraya gelmeden bitiririm zaten. Ama böyle iyiye doğru giderse problem yok :)

Çok doğru, aslında başlangıçta aşk veya benzeri bir duyguydu ama sonrasında eziyet halini aldı, onun bana karşı olan duyguları bitmişti ve ben takıntı haline getirdim. 20 yaş civarı için korkunçlu şeylerdi. Uygun birini bulmak için yeterince bekledim, güzel bir ders aldım.
Ama hala sınıftaki bakışmalarımızı özlüyorum o kişiyle bazen, ama güzel hatırlıyorum. Berbat bir insan olmasına rağmen o yalnızca özne, olayın kendisini ve saflığını özlüyorum ben.
Henüz evlenmeye de var bakalım, soğursam moğursam iş oraya gelmeden bitiririm zaten. Ama böyle iyiye doğru giderse problem yok :)
Acele etme zaten iyi giden bir ilişkin var kendini hazır hissettiğinde gelişir olaylar
Ben eşimle babamın oyununa geldim:KK53:
Gerçi gelmesem hala ya sevgili ya nişanlıydık ömür boyu öyle giderdi herlade:-)

İnsanlar çok aşık olmadığı kişilerle evlenebiliyor,
En çok önemli olan yaşamda uyum sağlamak ve ortak paydada bulaşabilmek,
Ve ten uyumu

Her şey uygun olsa da Ten uyumu olmayınca da yürümüyor.

Acele etme zaten iyi giden bir ilişkin var kendini hazır hissettiğinde gelişir olaylar
Ben eşimle babamın oyununa geldim:KK53:
Gerçi gelmesem hala ya sevgili ya nişanlıydık ömür boyu öyle giderdi herlade:-)

Sevgililik de çok güzel ya, uzağa düştük bu sene. Öyle olmasa bence problem yok sevgililikte :D Benim de annem çok seviyor sevgilimi, olursa bana da annemle oyunlar çevirirler sanıyorum :D

Ya iyi ki bu oyuna kurban gitmişsin :D baban ne güzel bir kız babasıymış :)

İnsanlar çok aşık olmadığı kişilerle evlenebiliyor,
En çok önemli olan yaşamda uyum sağlamak ve ortak paydada bulaşabilmek,
Ve ten uyumu

Her şey uygun olsa da Ten uyumu olmayınca da yürümüyor.

Ke sin lik le.
Kim ne derse desin ilişkilerimizi çoğunlukla hormonlar yürütüyor, memeli canlılarız işte.
Ten uyumsuz olmaz.

vaktinde masal gibi bir aşk yaşadım ama iç huzurum hiç yoktu nedense
büyük aşklar hastalıklı duygularıda beraberinde getiriyor,
yani en azından ben bu şekilde yaşamıştım

Bütünüyle +1 ne diyeyim. Belki de kendi beceriksizliğim herkes her şeyi yapabilecek diye bir şey yok.

İşin gerçeği ben kendime de narsistlik derecesine vuracak kadar çok aşığım. :KK68:
Evde yalnızken benden mutlusunu bulamazsınız mesela.:KK31:
O yüzden evlilik kararı vermek de çok zor oldu.:KK14:
Kocama olan aşkım galip geldi belki de kendi iç dünyamdaki savaşta.:KK22:
Yoksa açık söyleyeyim; yaşım kemale erdiğinde kırmızı ojeli,kırmızı rujlu,kırmızı ipadli emekli bir dul (!) olarak hayatımı idame ettirebilirdim beyaz ve yuvarlak yatağımın üzerinde...:spor:

Aşk olmadan evlilik olmaz bence.Bir süre sonra herşeyi gözüne batar.
Ama aşık olunca mutsuz oluyorum diyen varsa demekki mantıksız bir aşka tutulmuş.

Bilmem...
Ben her aşkın acı olduğuna,her erkeğin potansiyel problem olduğuna inanmıyorum.
Yarınların ne getireceği bilinmez ama mesela ben kocama hala çok aşığım.
Akşam eve giderken uçuşur eteklerim,kapıyı o açacak diye...
Ben aşka çok inanıyorum...
Bu kadar aşık olmasam/olunmas:confused:sürdüremezdim belki de...
Dikkatimi cekmisti sen herkese direk bosan diyodun ya ben senin kocan kusursuz diye dusunmustum:confused:meger cok asikmissin:KK9:

İşin gerçeği ben kendime de narsistlik derecesine vuracak kadar çok aşığım. :KK68:
Evde yalnızken benden mutlusunu bulamazsınız mesela.:KK31:
O yüzden evlilik kararı vermek de çok zor oldu.:KK14:
Kocama olan aşkım galip geldi belki de kendi iç dünyamdaki savaşta.:KK22:
Yoksa açık söyleyeyim; yaşım kemale erdiğinde kırmızı ojeli,kırmızı rujlu,kırmızı ipadli emekli bir dul (!) olarak hayatımı idame ettirebilirdim beyaz ve yuvarlak yatağımın üzerinde...:spor:

Ay bir de kediler olursa muhteşem olur :D
Bakımlı bir yaşlı olacağım ben. Aşkı meşki bir kenara bırakalım kırmızı oje ve ruj çok tatlı göründü gözüme bir an :D

Bütünüyle +1 ne diyeyim. Belki de kendi beceriksizliğim herkes her şeyi yapabilecek diye bir şey yok.

işin b....k tarafı ise, evlendiğim eşime aşık değildim, seviyordum, iyi yanlarını görünce ortak bir hayatı paylaşacağımızı düşündüm, uymayan tarafları gözüme bata bata evlendim, en başindan sorunlar ortaya çıkmasına rağmen
4 yılın sonunda boşandı, anlaşamadık orta yolu bulamadık.

Şimdi yeniden hayata tutunmaya çalışan biriyim.

işin b....k tarafı ise, evlendiğim eşime aşık değildim, seviyordum, iyi yanlarını görünce ortak bir hayatı paylaşacağımızı düşündüm, uymayan tarafları gözüme bata bata evlendim, en başindan sorunlar ortaya çıkmasına rağmen

Hayatın verdiği dersler bitmez işte. Aşk konusunda ayrı, evlilik konusunda ayrı sınanmışsınız.
Olur böyle şeyler, kolay değil ama üstesinden gelebilecek gibi duruyorsunuz.
Siz yaparsınız.

Sevgililik de çok güzel ya, uzağa düştük bu sene. Öyle olmasa bence problem yok sevgililikte :KK70: Benim de annem çok seviyor sevgilimi, olursa bana da annemle oyunlar çevirirler sanıyorum :KK70:

Ya iyi ki bu oyuna kurban gitmişsin :KK70: baban ne güzel bir kız babasıymış :)
Uzaklığında ayrı güzelliği var ya çok uzun sürmediği sürece:KK74:
Ailenin sevmeside çok önemli
Ben iki yıl ha bugün ha yarın diye erteledim durdum en sonunda eşim sen beni oyalıyormusun bu ne böyle moduna girdi babamda niye tanıştırmıyosun diye kızıp duruyordu:confused:
Evlenme teklifi etmişti ben daha cevap vermemiştim sırf zamanı uzatmak için:KK70:
Tamam dedim tanışın ikiside benim olduğum şehre geldi böyle bi hafta falan akşam yemeğe gitmeler kahve içmeler falan baya ben okula gittim onlar takıldılar

Son gün annem aradı ne zaman gelirsin sen erken gel neler hazırlayalım falan
Noluyo dedim:KK57:
Daha ben evlenme taklifine evet dememişim sevgilide kurnaz baktı ben adım atamayacağım babamdan izin istemiş gelelim diye:KK57: oda olur demiş:KK70:
Annem ee haftaya istemeye gelıyolar sen ne zaman geleceksin onu soruyorum dedi:KK57:
Paşa paşa gittim sonrası ışık hızı:confused:

Back
X