Yine fikir almak istiyorum

Hayatın verdiği dersler bitmez işte. Aşk konusunda ayrı, evlilik konusunda ayrı sınanmışsınız.
Olur böyle şeyler, kolay değil ama üstesinden gelebilecek gibi duruyorsunuz.
Siz yaparsınız.

yaş aldıkça güçlü kadını oynamak yormaya başladı :)

boşandığımı duyan herkes şoka girdi, beni çooook mutlu sanıyorlarmış
evliliğimde 1 dediğim 2 olmuyor, el üstünde tutuluyorum sanıyorlarmış
kuyruğu nasıl dik tuttuysam artık,

Uzaklığında ayrı güzelliği var ya çok uzun sürmediği sürece:KK74:
Ailenin sevmeside çok önemli
Ben iki yıl ha bugün ha yarın diye erteledim durdum en sonunda eşi sen beni oyalıyormusun bu ne böyle moduna girdi babamda niye tanıştırmıyosun diye kızıp duruyordu:confused:
Evlenme teklifi etmişti ben daha cevap vermemiştim sırf zamanı uzatmak için:KK70:
Tamam dedim tanışın ikiside benim olduğum şehre geldi böyle bi hafta falan akşam yemeğe gitmeler kahve içmeler falan baya ben okula gittim onlar takıldılar

Son gün annem aradı ne zaman gelirsin sen erken gel neler hazırlayalım falan
Noluyo dedim:KK57:
Daha ben evlenme taklifine evet dememişim sevgilide kurnaz baktı ben adım atamayacağım babamdan izin istemiş gelelim diy:KK57: oda olur demiş:KK70:
Annem ee haftaya istemeye gelıyolar sen ne zaman geleceksin onu soruyorum dedi:KK57:
Paşa paşa gittim sonrası ışık hızı:confused:

Süpermiş :D Mutlu hatunlar okumak ne güzel burada, aslında şu anlaşılıyor ailelerin sevmesinden de ziyade bir kız çocuğunun kaç yaşında olursa olsun ailesiyle olan ilişkisinin kuvveti hayatının her alanında çok önemli.

İşin gerçeği ben kendime de narsistlik derecesine vuracak kadar çok aşığım. :KK68:
Evde yalnızken benden mutlusunu bulamazsınız mesela.:KK31:
O yüzden evlilik kararı vermek de çok zor oldu.:KK14:
Kocama olan aşkım galip geldi belki de kendi iç dünyamdaki savaşta.:KK22:
Yoksa açık söyleyeyim; yaşım kemale erdiğinde kırmızı ojeli,kırmızı rujlu,kırmızı ipadli emekli bir dul (!) olarak hayatımı idame ettirebilirdim beyaz ve yuvarlak yatağımın üzerinde...:spor:

sen böyle yazınca, Aysel Gürel canlandı kafamda, :)
Ama şimdi yaşlanınca omuz omuza verdiğin tatlı sohbetler ettiğin eşin yanında olur inşallah

Ohooooo daha çok oynayacan güçlü kadını şekerim.
Öyle kolay mı yoruldum demek!
Dur bakalım,Rabbim güzel günler göstersin de hayat boyu inşallah.

O kuyruk hep dik olacak, yapacak hiçbir şey yok. Dışarıdaki insanlar anlamaz.
Bazı insanların hayatta bazı rolleri olduğuna inanıyorum. Misal bazıları kırılgandır,insanlar da bir yerden sonra o insana ona göre davranmaya başlar.
Siz de güçlü olmayı seçmişsiniz farkında olmadan, bence zor ama en güzeli. Hayattan ne istiyorsanız alabilirsiniz hala.

Süpermiş :KK70: Mutlu hatunlar okumak ne güzel burada, aslında şu anlaşılıyor ailelerin sevmesinden de ziyade bir kız çocuğunun kaç yaşında olursa olsun ailesiyle olan ilişkisinin kuvveti hayatının her alanında çok önemli.
Kesinlikle öyle arkadaş olmayı başarabilmelisin aileyle tabi onlarda o şekilde yaklaşmalı
Yaptığın en iyi şeyide hayatının hatasınıda bilmeli yanında olmalı

sen böyle yazınca, Aysel Gürel canlandı kafamda, :)
Ama şimdi yaşlanınca omuz omuza verdiğin tatlı sohbetler ettiğin eşin yanında olur inşallah
Heee sen saçlarımdan dedi di mi?
Yesss yine sarışın olucam inşallah...
Amin amin güzelim hepimiz sevdiklerimizle beraber olalım hayat boyu inşallah.

O kuyruk hep dik olacak, yapacak hiçbir şey yok. Dışarıdaki insanlar anlamaz.
Bazı insanların hayatta bazı rolleri olduğuna inanıyorum. Misal bazıları kırılgandır,insanlar da bir yerden sonra o insana ona göre davranmaya başlar.
Siz de güçlü olmayı seçmişsiniz farkında olmadan, bence zor ama en güzeli. Hayattan ne istiyorsanız alabilirsiniz hala.

inşallah mutlu ve sağlıklı olma şansım devam ediyordur,

bunu bende düşündüm hepimizin bir görevi var bu hayatta,

inşallah mutlu ve sağlıklı olma şansım devam ediyordur,

bunu bende düşündüm hepimizin bir görevi var bu hayatta,

Bunu düşünebildiğinize göre bence ediyor, neden etmesin. İnsanlar hak ettikleri hayatı yaşama şansını daha geç bulabiliyorlar. Daha dün bunu irdeledim. Birden fazla okul bitirdim mesela, hak ettiğim yerde miyim hayır.
Ama bu beni yıldıramaz, 35 de olsa yaş 40 da olsa hayattan hak ettiğimi almaya and içtim çok da kararlıyım.
Konular farklı ama hisler aynı, hayattan hakkımızı söke söke alacağız :)

Bunu düşünebildiğinize göre bence ediyor, neden etmesin. İnsanlar hak ettikleri hayatı yaşama şansını daha geç bulabiliyorlar. Daha dün bunu irdeledim. Birden fazla okul bitirdim mesela, hak ettiğim yerde miyim hayır.
Ama bu beni yıldıramaz, 35 de olsa yaş 40 da olsa hayattan hak ettiğimi almaya and içtim çok da kararlıyım.
Konular farklı ama hisler aynı, hayattan hakkımızı söke söke alacağız :)

Amin, alacağız inşallah
Şen dul olarak 31 olacağım :)))

Amin, alacağız inşallah
Şen dul olarak 31 olacağım :)))
Birçok tanıdığım 36-37'den önce evlenmedi bile.
Tur attırmışsınız işte, ohh maşallah deyip omzunuzdan öpün bence :D
Önünüzde çok mutlu günler olduğuna inanıyorum. İnşallah hep çok mutlu olursunuz.

Birçok tanıdığım 36-37'den önce evlenmedi bile.
Tur attırmışsınız işte, ohh maşallah deyip omzunuzdan öpün bence :KK70:
Önünüzde çok mutlu günler olduğuna inanıyorum. İnşallah hep çok mutlu olursunuz.

o mutlu günler geldiğinde buradan paylaşacağım inşallah

sen yeni mezunmuydun

aşktan önce evlılıkte sevgi saygı sadakat ve güven olacak gerisi kendılıgınden gelır zaten..
ben bunu biraz yaş konusuyla bagdaştıyorum 20li yaşlarda ınsan o kalp çarpıntılarını hareketi aksiyonu isterken
30larda huzuru istiyor..
kırkları henüz bilmiyorum:):)
Ben kırklı yaşlardayım :KK53: ve 36 yasımda evlendim, evlilik daha çok huzur sadakat sevgi isteyen bi durum en azından benim için öyle.
1 yıldır eşimle kavga nedeniyle evi ayırdık,
Bu bir yıl içerisinde boşluktan sevgisizlikten flört etme isteğim oldu,
Amaa başkasına değil tabiki eşime karşı,
Böyle ne bilim ergen dizilerine bakmak istememo_O
Yani açıkçası flört etmeyi özlemişim...
Bunun çokda yaşla ilgisi yok hissetmekle ilgili olduğunu düşünüyorum.

Ben kırklı yaşlardayım :KK53: ve 36 yasımda evlendim, evlilik daha çok huzur sadakat sevgi isteyen bi durum en azından benim için öyle.

Evi ayırdıysanız ama resmi olarak boşanmadıysanız, eğer siz de istiyorsanız umarım her şey çözülür ve mutlu olursunuz.

anlıyorum sizi,bende nısanlılık ve evlılık dönemınde okadar cok kavga ettimki eşimle artık aradıgım tek şey huzur sanırım ilişkimde,yada ilişkilerle ılgılı bır yorum yaptıgımda ilk aklıma gelen huzur oluyor:)
gerçi kavga ve didişmelerde ilişkiyi canlı tutuyor biraz abartılmadıgı sürece..
umarım sorunları aşıp tekrar birleşirsiniz eşinizle..

Back
X