valla şimdiki aklım olsa yetimhaneden biri ile evlenirdim kimsesi olmasın die ama eşim bitane nasıl doğmuş bböle bir anneden anlamıorum yaasenağlama
:roflol:
bence onlar için kocanla aranı bozma tabii çocuğunun düzeninide nasıl oluyosa o yokken o varkende aynı olsun çok takmamaya çalış allah kolaylık versin canım guclubacismile
Aman be canım..
Bazen kızıyorum sizin gibi her lafı takan gelinlere..
Bazen hayatı kendi kendimize zehir ediyoruz..
Takmayacaksın şekerim takmayacaksınnnnnnnnnn..
Sen bir düzen kurmuşsun bebeğin bir bakıcısı var..
Kayınvaliden geldiğinde neden bakıcının işine ara veriyorsun ki?
Bunun kararını sen verirsin başkası değil.
Bakıcı gelecek işine devam edecek, bakıcıya da ''işine aynen devam annem yokmuş gibi'' diyeceksin..
Kayınvalidene de ''anne sen yorulma keyifne bak, bebeğin düzeni bozulmasın bakıcısı aynen devam edecek işine'' diyeceksin..
Siz böyle net olamıyorsunuz ki kendi hayatınız hakkında..Ondan sonra kayınvalide onu dedi bunu dedi.
Eşini de ikna edeceksin bu konuda, netttt olacaksın, kesin olacaksınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn..
Desin dursun..
Kilolusun vs. dediğinde de ..''haklısın anne, senin kzınla ben ikimiz böyle toparlak kaldık işte'' deyip gülüp geçicen..
Bebeğin altını değiştirmememişsin gece uykun tatlı vs dediğinde, haklısın uykum çok tatlıdır napayım gençlik işte hehehe ..de geçç..
O diyorsa sen de diyeceksin ve gülüp geçeceksin bu kadar yaaaaaaa....
aslında çözülmeyecek bir mesele göremedim ben.
kayınvaliden biraz tutarsız ve ucundan lafını bilmiyor. yoksa çok da umursanacak biri değil kanımca..
bir kere boş yere inatlaşığ,kendini geriyorsun. bebeğin altını değiştirmekle ilgili bile polemiğe girersen bu kadın daha basit konularda bile laf dalaşına girer senle.. ne gerek var?
1-2 kez gül geç,onu basite al bakalım açacak mı ağzını bir daha?
ayrıca bakıcı konusunu dert etmen bile hata.. hiç alıştırmayacaktın kayınvalideni..
çocuğa bakıcı bakmaya basladıysa öyle gider artık.. bebeğin gelişimi önemli.. soytarılık değil bu. hiç vermeyecektin eline..
sonra yemek bile yapmamış diyorsun,mecbur değil,misafir neticede,her ne kadar zırtbırt gelip misafirlik mertebesinin sınırlarını zorlasa da, ben şahsen bunun için de sinirimi bozmam.. Allah ne verdiyse yapıverin işte.. hatta oğlu da yardım etsin sana bir zahmet..
onu bu kadar umursamaz ve ona eğlence çıkarmazsan belki ayağını keser azıcık hem.. seninle uğraşmaya geliyor gibi o..
Arkadaşım ortadaki bakılan çocuk senin çocuğun. Sen neden bu kadar ikileme düşüyorsun ki bırak eşini, kaynananı bir kenara götür çocuğunu bakıcıya ver bakıcı baksın. Zaten anladığım kadarıyla kaynanan çocuğa bakma konusunda tutarsız ne tam bakacak ne de bakmayacak sende böyle devam edersen bakıcından da olacaksın bu gidişle. Eşin kırılacak diye de kendini bu kadar sıkıntıya sokma derim ben kırılırsa kırılsın koskoca adam kırılacak diye de çocuk günde 1 biberon mamayla bırakılmaz buna anne yüreği elvermez. Ayrıca bebeğin altı günde 1 kere mi değiştirilir yazı pişik olur yaaa. O kadar avrat ki senin kaynanan bunları rahatlıkla yapabiliyor. Eşin senin sinirlendiğini bile bile annesinin gelmesine göz yumabiliyorsa, annesi küser diye ona hiç birşey söyleyemiyorda senin üzülmene razı gelebiliyorsa sen de al bebeğini götür bakıcıya, annesine de bakıcı bakacak bundan sonra deyip restini çek eşinde biraz üzülüversin canım ne olacak yahu koca da olsa el oğlu sonuçta çokta tepene çıkarma bence.
canım benim bend kaynanamı takıorum dmeiorum ben eşimi takıorum öle ne derse desin sen kesin karar ver demekle olmuor ok derim benim bebeğim siz karışmayın eşimlede bikaç gün konuşmam olur biter ama ben bunun olmasını istemiorum anlatabiliomuyum ayrıca bakıcı bana gelse sorun değil ama ben ona götürüordum kaynanamd evde olunca sen bakamıosun ona götürücem dersem eşim üzüleceği için götürmedim ben ona hee gençlik işte uyuya kaldım dersem eger oda ben uyardım dileği artık gecelri bakıo çocuga dicek gitti yerlerde sürekli herkesi ben avrat ettim die övünen bir kadın olarak banada aynı şeyi dicek ben zaten ne derse gülerek cvp veriorumki laf soktugumu anlamsın die şakayla karışık sölüorum
okadar çok basite aldımki ve onub takmadığımı belli ettimki anlatamam ayrıca ben kayınvaldemi nasıl alıştırmış olabilir bu 2 ci gelişi çocuga bakmaya ilkinde nese dediim 2 gün kalıcak özlemiştir torurunu ii niyetle yaklaştım tekrar geldi eline vermemme gibi bi olasılık olamaz yani
yemek yapmama konusunda ben neden yemek yapmamış demiorum yemek bile yapmamaış ama oğlu gelince nazlanıo yoruldum die anlatmaya çalışıorum zaten kocamla beraber yapıorum her işimi zorlanmıorum böle basit bir işi bile yapmamışken neden nazlanıo diorum her geldiğinde bi ton lafı yiyip gidio benimle ugraşmaya gelemez ben hiçbir zman altında kalmadım söledikliernin benim dmek istediğim eşimi kırmaan kaynanamı nasıl defederimdi ama farklı boyutlara vardı olay
bakıcıya vermediğim zamanların parasını kemsiorum ama boşuna para ödüorum diede canım sıkılıo hem gerçekten dediğiniz gibi çocugum bakıcıya alışmıcaz zaten bakamıoda ısrarla nie böle yapıo anlamıorum dün gittiğimde 1.5 biberon mam vermişti çocuga bakıcımzı 4 verio eşimde kırılır bidaha gelmez dio ama bugün sondu dicem kusra bakma artık bakıcıya vericem die
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?