Yine geldi :(

Demek ki neymiş bozuk bir saat de günde 2 defa doğruyu gösterirmiş...
yerimseniben
Allah yardımcı olsun.
YERİNDE OLSAM DUYMAMAZLIKTAN GELİRDİM.
Konuşsun konuşsun dursun.
Böylesine hiç cevap vermezsen susar bir süre sonra.

sonunda dün gitti kaynanam sıra sende diyerek ama çok bekler ben gitmiorumki çok fazla anlasın die ama nalamıo inanın bana öle susup umursamayınca falan anlıcak bi kadın değil ya belki dışardaki kaynanalardan çok çok iidir ama çocugumun benim için hasas bir konu oldugunu bilio nekadar sinirli bir yapıya ship oldugumuda bilior hala karışmaya çalışıo ben laf sokmak istemiorum annemde kaynana olucak gün gelir devran döner misali bende kaynana olucam diorum ama çileden çıakrıo bazan görseniz öle sessiz öle mazlumki biri gelince
hep şey dio bide beddua eder gibi mazlumlar kendini koruyamazmış onları ALLAH korurmuş sankli ben şeytanım töbe töbe neseki kurtuldum çok şükür eşimede dedim birdaha aynı durum olursa hiç kimse kusura bakmasın ben bakıcıya boşuna para ödeyememe o bakıcak dedim önceden bakıcıyı nerden bulucam de düşünüodum şimdi bakıcıya nasıl göndericem die düşünüorum yeter be dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…