Yine görümcem çok sıkı

Anahtarın verilmesi demek “evimin kapıları size açık, buyrun girin istediğiniz zaman demek” bence. Sebep ne olursa olsun anahtar verilmez. Çocuk olunca zaten alacaklar demişsiniz birde. Ne mecbur ediyor bu duruma?

Çanak tuttuğunuz için siteminizde de haksızsınız. Hele ki sofra konusunda. Yardım edilse iyi olur ama edilmediğinde de sitem edilmez. Adı üstünde; misafir.

Tatlım bize anahtarını ver demediler direkt kv anahtarımı çektirip anahtarlığına asmış yani benim anahtarımda kv maalesef var. Bize sorsalar keşkeeeeee.

Bence çok abartılacak bir şey değil de , bundan rahatsız olacaksanız anahtarınızı vermeseydiniz keşke.
Güzellikle anlatın küçükse yaşı bazen aileler anlatmıyorlar doğruyu yanlışı

tamam sende anahtarım kımsede olmamalı bız evde yokken gırılmesını ıstemıyorum dıye durumu anlat al anahtarı cocuk olunca neden olacak evlerınde bakarlar sen cantasını hazırlar bırakırsın tabakları yada vereceklerını ısten gelırken alırsın bırakmasınlar.

Ben mi fazla rahatım bilmiyorum ama kendim verdim kayınvalideme yedek anahtarı. Bir yerde kalmam gerekiyorsa arada evi havalandırır mısın derim. Ne bileyim ufak oğlum var düşüp bayılsam eve girebilsinler isterim. Bunlar olmasa bile evime girmeleri beni rahatsız etmiyor. Evi dağınık bıraktıysam kayınvalidem toplar bazen. Bundan da rahatsız olmam ki kendisi titizdir söylenir :)

Bakın böyle konularda biraz geniş düşünmek lazım. Aile apartmanında oturuyorsunuz. Ben çok fazla zorluğunu da yaşıyorum ama hasta olsam gelip işimi yaparlar. İşim olmasa yemek yapamazsam gider bir kap yemek alırım. Eminim size de faydaları, yardımları dokunuyordur. Evinize girip tabak bırakması bu kadar sorun olmamalı.

He yine de rahatsız oluyorsanız, bunu kendinize dert etmek yerine açıkça söyleyin. Sınırlarınızı belirleyin. Sizi anlıyorum. Ben de aile apartmanına ilk taşındığımızda eşime "asla anahtar vermem" diye rest çekmiştim. Sonra bir gün cenazem oldu gittim günlerce. Oğlumu da eşimin ailesine bıraktım mecbur. Anahtarı verdim oğlumun ihtiyacı olan bir şey olursa alsınlar diye. Benim en acı günlerimde oğluma bakan insanlara niye evime girdiniz mi diyecektim. Öyle gün gelir ki o anahtar onlarda olduğu için şükredersiniz. Size bariz kötülüğü dokunmuyorsa, kötü insanlar değillerse takılmayın hiç böyle şeylere.

Tatlım bize anahtarını ver demediler direkt kv anahtarımı çektirip anahtarlığına asmış yani benim anahtarımda kv maalesef var. Bize sorsalar keşkeeeeee.

Aynen öyleee yok bişey olur yok bilmem ne bilmem ne. Aşağıya inmek için bahane oluyo onlarada. Şundan girdik diyerek olayı meşrulaştırıyolar...

Ben mi fazla rahatım bilmiyorum ama kendim verdim kayınvalideme yedek anahtarı. Bir yerde kalmam gerekiyorsa arada evi havalandırır mısın derim. Ne bileyim ufak oğlum var düşüp bayılsam eve girebilsinler isterim. Bunlar olmasa bile evime girmeleri beni rahatsız etmiyor. Evi dağınık bıraktıysam kayınvalidem toplar bazen. Bundan da rahatsız olmam ki kendisi titizdir söylenir :)

Bakın böyle konularda biraz geniş düşünmek lazım. Aile apartmanında oturuyorsunuz. Ben çok fazla zorluğunu da yaşıyorum ama hasta olsam gelip işimi yaparlar. İşim olmasa yemek yapamazsam gider bir kap yemek alırım. Eminim size de faydaları, yardımları dokunuyordur. Evinize girip tabak bırakması bu kadar sorun olmamalı.

He yine de rahatsız oluyorsanız, bunu kendinize dert etmek yerine açıkça söyleyin. Sınırlarınızı belirleyin. Sizi anlıyorum. Ben de aile apartmanına ilk taşındığımızda eşime "asla anahtar vermem" diye rest çekmiştim. Sonra bir gün cenazem oldu gittim günlerce. Oğlumu da eşimin ailesine bıraktım mecbur. Anahtarı verdim oğlumun ihtiyacı olan bir şey olursa alsınlar diye. Benim en acı günlerimde oğluma bakan insanlara niye evime girdiniz mi diyecektim. Öyle gün gelir ki o anahtar onlarda olduğu için şükredersiniz. Size bariz kötülüğü dokunmuyorsa, kötü insanlar değillerse takılmayın hiç böyle şeylere.

Kayınvalidemde iyidir çok. Ama benim yapım bu rahat edemiyorum. Haklısınız belkide sizin dediklerinizde doğru. Ama sorsa daha iyi olmazmıydı kendinde bu hakkı nasıl görüyor onu anlamıyorum. Ben kardeşimin evine girmem ya

Kayınvalidemde iyidir çok. Ama benim yapım bu rahat edemiyorum. Haklısınız belkide sizin dediklerinizde doğru. Ama sorsa daha iyi olmazmıydı kendinde bu hakkı nasıl görüyor onu anlamıyorum. Ben kardeşimin evine girmem ya

Evet sorsa daha iyi olurdu tabi. Ama bazı insanlar ince düşünemiyor. Özür dilediğine ve geri adım attığıma göre belli ki kötü niyetli biri de değil. "orası benim abimin de evi" diye cevap verecek yüzlerce cahil insan var bu memlekette. Bu durumu onaylayan eşler de var. Bence siz kendinizi çok doldurmayın bu konuda. Eşiniz zaten rahatsızlığınızı belirtmiş. Yine habersiz geleceğini sanmam ama gelirse de daha net ifade edersiniz kendinizi. Biraz yaş alınca ve anne de olunca insan daha farklı düşünüyor böyle konularda :) ama dediğim gibi kötülüğü dokunmayan insanlar ise ki dediğinize göre iyi biriymiş kayınvalideniz.

ben kendi annemle ve kardeşimle aynı apartmanda oturuyorum. Hiç birinin anahtarı bende yok , benim anahtarım da onlarda yok annem de olsa kardeşim de olsa neden anahtarımı vereyim ki ya da onlarınkini neden alayım. Bence çok saçma. Anahtarınızı alın

Size sormuyorlarsa bir bahane ile kilidi değiştirin. Anahtar içinde gerek yok diyin. Evden alıp tekrar çıkarttıracak değiller ya. Ne kadar saçma. İki gün sonra izinsiz eşyalarınızıda götürsünler madem eve. Her şeyin bi usülü var.

Size sormuyorlarsa bir bahane ile kilidi değiştirin. Anahtar içinde gerek yok diyin. Evden alıp tekrar çıkarttıracak değiller ya. Ne kadar saçma. İki gün sonra izinsiz eşyalarınızıda götürsünler madem eve. Her şeyin bi usülü var.

Benim eşimin annesi beni sulu dereye götürür susuz geri getirir canım. Şeytandan 2 gün önce doğmuş.Bir yolunu bulur, maazallah ben uğraşamam onunla.

Anahtar herkesteyse şikayet edemezsiniz istediğiniz zaman girin demek bu. Yok değiştiremiyorum derseniz evi değiştirin onlardan uzağa gidin yapacak başka bir şey yok

Anahtarı verdiyseniz girecek tek çözüm vermemek. Anahtar vermek zaten ben evde yokken girin demek değil mi ? Siz evdeyken anahtarı ne yapsınlar? Benim kayınvalidemin ve annemin evinin anahtarı bende var ikisi de kendisi verdi istemedim ama ne olur ne olmaz dursun dediler ben ikisine de vermedim öyle bir zorunluluğum yok. Ha giriyormusunuz evlerinde onlar yokken derseniz evet giriyorum, kayınvalidemle aynı sokaktayız kendisi çalışıyor evine gidip bazen temizliğini yapıyorum silip süpürüp kilitleyip çıkıyorum , ama ben vermedim kendi evimin anahtarını tercih meselesi..

Onlar napar eder anahtarı alır. Alsınlar eyvallah yarın öbür gün çocuk olunca zaten alıcaklar. Ama bu hafsizlik bix daha yeni evliyiz belki herşeyimiz ortada insalık hali olabilir çok yoruldum artık kızlar
Niyeki?
Almasınlar,herkesin kapısı ayrı.
Bu konuya açıklık getirin,anahtar olayını bitirin.
Çocuk olunca düşünürsünüz gerisini

Anahtarı alma , yedeklemiştir belki de.Direkt kilidi değiştirin.Bugün tabak bırakan yarın başka şey yapar.Gerek yok , ne alaka ya görümce gelip evinize giricek.

Anahtar herkesteyse şikayet edemezsiniz istediğiniz zaman girin demek bu. Yok değiştiremiyorum derseniz evi değiştirin onlardan uzağa gidin yapacak başka bir şey yok

Anahtar bana sormadan rvlenmeden önce verilmiş zaten ev değiltirmek mi? Kayınpederim vefat edeli 7-8 ay oldu eşim ölse şurdan şuraya gitmez

Back
X