- 30 Temmuz 2017
- 219
- 486
- 33
- Konu Sahibi Diyetisyenanne
-
Kızım çok uslu bir bebek zaten ama ailem yanımda değil eşimin işi sıkıntılı ne olacağı belli değil. Ben de çalışmıyorum şu anda. Çok büyük şok oldu evet. Hiç beklemiyordum... Teşekkür ederim mesajınız için.Siz onleminizi almışsınız, buna rağmen Allah vermiş. Rızkını da verecektir. Inşallah çok uslu kolay bebekler olur ikisi de, birlikte birbirleriyle sizi uzmeden büyürler. Eminim büyük şok olmuştur ama kötü dusunmeyin, herseyin iyi olmasi için bol bol dua edin
Neden karissin ki kötü bir şey mi söyledim. Koşa koşa bebeğimi aldırmaya gitmeyeceğim zaten oldukça zor ve üzücü bir karar benim için...Burası karışır...
Ben henüz hormonlar vs sebebiyle düşüncelerinizin henüz sağlıklı olmadığını tahmin ediyorum.
Bence de oldukça kötü bir durum nasıl yaparım yapabilir miyim bilmiyorum fakat mantıklı düşünmeye çalışınca sartlarim hiç uygun değil. Şu an ben çalışmıyorum eşim yeni iş kurdu ve ne olacağı belli değil. Ailem yanımda değil. Ne bileyim çok zor olacak benim için.Aldırma kısmına hiç girmiyorum bence cinayet
Doğunca acayip iyi anlaşacaklar. Benim araları bi bucuk yas baya bildiğin kanka oldular. İmkan varsa bi yardımcı bulun.
Benimde öyle oldu kaymış ria hamile kaldım .
Kızım 12aylıktı .
Çok ağladım hazır değildim ne maddi ne manevi .
Aldırmadım iyi ki doğdu şimdi eşim ile ayrıyız bana destek yanımda uyuyor hep iyi ki var rabbim bana bağışlasın diye dua ediyorum .
Çocuklarım olmasaydı yaşamayı göze alamazdım.
Aldırmayın lütfen Allah veriyor onun rızkını .
Ben hiç daralmadım.
Bende spiralle hamile kalmistim ama dusuk olmustu.Korunmaniza ragmen kalmissiniz.Hakkinizda hayirlisi olsun .Bebeğim henüz çok küçük daha yeni beş aylık olacak ve ben şüphelenip az önce test yaptım kopkoyu ikinci çizgi çıktı. Spiral taktırmış tim... Bu bebeğe henüz hiç hazır değiliz çok kötüyüm aldırmayı düşünüyorum bir taraftan da hiç istemiyorum aldırmayı çok mutsuzum. Hem maddi hem manevi anlamda hazır değiliz bu bebeğe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?