- Konu Sahibi Diyetisyenanne
-
Bebeğim henüz çok küçük daha yeni beş aylık olacak ve ben şüphelenip az önce test yaptım kopkoyu ikinci çizgi çıktı. Spiral taktırmış tim... Bu bebeğe henüz hiç hazır değiliz çok kötüyüm aldırmayı düşünüyorum bir taraftan da hiç istemiyorum aldırmayı çok mutsuzum. Hem maddi hem manevi anlamda hazır değiliz bu bebeğe
her konuya bu mantıkla bakmıyorum isterseniz eski yorumlarımı okuyabilirsiniz. sadece bu konuya bu mantıkla baktım, başka hiç kimseye bu zamana kadar bu konuyu şunun için açmışsın amacın ortalık karıştırmak dememişimdir. kimseye de bu konunun yeri burası değil demedim bugüne dek. bu hariç. benim kendi şahsi düşüncemdir zaten, ben bu konu hakkında böyle düşünüyorum ve koskoca bir kadın hamile kalmayı biliyorsa sonrasında ne yapması gerektiğini de yakınlarına, kendisini tanıyan samimi olduğu kişilere sorması gerektiğini bilmeli. o da biliyor mutlaka ama amaç burada ortalık karıştırmak.Bu mantıkla bakarsak bütün konulardan bize ne bütün sorunlar eşe aile bireylerine danışılsın.
Konu sahibi zor durumda buradaki bütün üyeler gibi sadece konu açmış amacının çocuğu olmayan kadınları "bir anne " olarak sinir etmek olduğunu zannetmiyorum
Ama malesef bu gebelik son verme vermeme mevzularında konular çok alevleniyor. Keskin görüş ayrılıkları var. Katil diyende var cinayet işliyorsun diyende yazanların çoğu da anne o zaman onlarda konu sahibini düşünsün sizin mantığınızla
Konu sahibi kendi psikolojisi için konuyu zaten kapattırsın. Yemediği etiket kalmadı.
Ben farklı düşünüyorum açıkça belirttimher konuya bu mantıkla bakmıyorum isterseniz eski yorumlarımı okuyabilirsiniz. sadece bu konuya bu mantıkla baktım, başka hiç kimseye bu zamana kadar bu konuyu şunun için açmışsın amacın ortalık karıştırmak dememişimdir. kimseye de bu konunun yeri burası değil demedim bugüne dek. bu hariç. benim kendi şahsi düşüncemdir zaten, ben bu konu hakkında böyle düşünüyorum ve koskoca bir kadın hamile kalmayı biliyorsa sonrasında ne yapması gerektiğini de yakınlarına, kendisini tanıyan samimi olduğu kişilere sorması gerektiğini bilmeli. o da biliyor mutlaka ama amaç burada ortalık karıştırmak.
Hamile kalmayi biliyosa derken? Spiralle gebe kalmis yani korundugu halde.. umarim bi gun sizde bu bayanin yasadiklarini yasamazsiniz.. cunku hap bile yuzde yuz guvenilir degil.,her konuya bu mantıkla bakmıyorum isterseniz eski yorumlarımı okuyabilirsiniz. sadece bu konuya bu mantıkla baktım, başka hiç kimseye bu zamana kadar bu konuyu şunun için açmışsın amacın ortalık karıştırmak dememişimdir. kimseye de bu konunun yeri burası değil demedim bugüne dek. bu hariç. benim kendi şahsi düşüncemdir zaten, ben bu konu hakkında böyle düşünüyorum ve koskoca bir kadın hamile kalmayı biliyorsa sonrasında ne yapması gerektiğini de yakınlarına, kendisini tanıyan samimi olduğu kişilere sorması gerektiğini bilmeli. o da biliyor mutlaka ama amaç burada ortalık karıştırmak.
bilmiyorum konu sahibi kötü niyetli değilse kk'da çok yeni o zaman ki böyle konuların buralara geldiğini bilmiyor. aksi durumda bilmemesi imkansız burada takılan bir üyenin. bildiği halde bu konuyu açtıysa bariz art niyet vardır o yüzden dedim ortalık karıştırmak istemiş o zaman diye. temmuz 2017'de kayıt olmuş ama sahte hesap da olabilir, burayı uzun zamandan beri üye olmadan takip eden ama sonradan üye olan biri de olabilir. zaten dikkat ettiyseniz ben kürtaj şu mu bu mu konusuna hiç değinmedim bile. kürtaj hakkında yorum yapma gereği duymam çünkü yapanı ilgilendirir yani bütün sorumluluğu vs. bu eğer çok büyük bir günah ya da vicdansızlıksa yine ona aittir. böyle düşünmese bile kürtaj olmak bir kadın için zordur sonuçta bir operasyon bu ve psikolojiyi de olumsuz etkileyen bir durum. ben kürtaj olan hiçbir kadının "amaan bu da nerden çıktı şimdi, aldırayım gitsin bana ne" kafasında olduğunu sanmıyorum. ama buradakiler çok sert bakıyor bu olaya. kürtaj olacak olan varsa bu kendisini ilgilendirir. burada bunun kavgası her zaman çıkar yani.Ben farklı düşünüyorum açıkça belirttim
Sizin tek taraflı yazmanız dikkatimi çekti ve alıntıladım
Kimsenin de konu sahibine cinayet işleme katilsin deme hakkı yok eğer gebeliğe son verirse bunun 5 aylık bebeğini öldürmekten farksız olduğunu söyleyen var yazarken bile irite oluyorum bu konu bunları getirmemeli
tamam ben de onu diyorum işte, hiçbir korunma yönteminin yüzde yüz etkili olmadığını biliyor olması gerekirdi. komşu sevişti diye olmadı o çocuk değil mi, yine yapan kendisi. planlasa da planlamasa da. onu kastediyorum. bilinçsiz herhalde ki burada konusunu açıp bir yığın hakaret yemekle tüy dikmiş. beni şaşkına çeviren cehaletler bunlar.Hamile kalmayi biliyosa derken? Spiralle gebe kalmis yani korundugu halde.. umarim bi gun sizde bu bayanin yasadiklarini yasamazsiniz.. cunku hap bile yuzde yuz guvenilir degil.,
Bebeğim henüz çok küçük daha yeni beş aylık olacak ve ben şüphelenip az önce test yaptım kopkoyu ikinci çizgi çıktı. Spiral taktırmış tim... Bu bebeğe henüz hiç hazır değiliz çok kötüyüm aldırmayı düşünüyorum bir taraftan da hiç istemiyorum aldırmayı çok mutsuzum. Hem maddi hem manevi anlamda hazır değiliz bu bebeğe
bu kadar anne olmak isteyen varken aldırmaya düşünüyoruz demeniz hosuma gitmedi. Allah rızkını verir. Karar sizin tabiBebeğim henüz çok küçük daha yeni beş aylık olacak ve ben şüphelenip az önce test yaptım kopkoyu ikinci çizgi çıktı. Spiral taktırmış tim... Bu bebeğe henüz hiç hazır değiliz çok kötüyüm aldırmayı düşünüyorum bir taraftan da hiç istemiyorum aldırmayı çok mutsuzum. Hem maddi hem manevi anlamda hazır değiliz bu bebeğe
Ria varken doğum nasıl oluyo tehlikesi falan oluyormu veya sezeryanla mi aliyolarBenimde öyle oldu kaymış ria hamile kaldım .
Kızım 12aylıktı .
Çok ağladım hazır değildim ne maddi ne manevi .
Aldırmadım iyi ki doğdu şimdi eşim ile ayrıyız bana destek yanımda uyuyor hep iyi ki var rabbim bana bağışlasın diye dua ediyorum .
Çocuklarım olmasaydı yaşamayı göze alamazdım.
Aldırmayın lütfen Allah veriyor onun rızkını .
Ben hiç daralmadım.
Zaten kürtaj sürecini geçmiş hayırlı olsunBebeğim henüz çok küçük daha yeni beş aylık olacak ve ben şüphelenip az önce test yaptım kopkoyu ikinci çizgi çıktı. Spiral taktırmış tim... Bu bebeğe henüz hiç hazır değiliz çok kötüyüm aldırmayı düşünüyorum bir taraftan da hiç istemiyorum aldırmayı çok mutsuzum. Hem maddi hem manevi anlamda hazır değiliz bu bebeğe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?