- 28 Eylül 2015
- 3.218
- 40.494
- 438
- Konu Sahibi Diyetisyenanne
-
Kadın zaten üzgün şu yorumunuzun zarardan başka ne faydası olabilir ? Çok tehditvari..Korunmana ragmen vermiş Allah. Onun nasibi çoktan yazıldı. Allah sınar adamı. Dikkatli ol ona göre karar ver derim...
Korunmana ragmen vermiş Allah. Onun nasibi çoktan yazıldı. Allah sınar adamı. Dikkatli ol ona göre karar ver derim...
Tabi ki kötü bir şey söylediniz. Bebeğinizi aldırmayı düşünüyorsunuz, kötü bir şey değil mi?Neden karissin ki kötü bir şey mi söyledim. Koşa koşa bebeğimi aldırmaya gitmeyeceğim zaten oldukça zor ve üzücü bir karar benim için...
Evet cnm aynen öyle. Tebrik ederim...Sırlar kapısı tadında bir mesaj olmuş
Allahım tez zamanda size sağlıklı hayırlı güzel bir evlat nasip etsin cânı gönülden dua ediyorumyapmayin lütfen kiymayin, biz bebek için tedavi görüyoruz öyle zor birşey ki... Allah in takdiri onu size önlem aldığiniz halde yollamış, keşke bir tane de bize yollasa
Merhaba , bende spiralle hamile kaldım evet bebeğiniz küçük ama birlikte büyüyecrkler buda çok güzel değilmi?Bebeğim henüz çok küçük daha yeni beş aylık olacak ve ben şüphelenip az önce test yaptım kopkoyu ikinci çizgi çıktı. Spiral taktırmış tim... Bu bebeğe henüz hiç hazır değiliz çok kötüyüm aldırmayı düşünüyorum bir taraftan da hiç istemiyorum aldırmayı çok mutsuzum. Hem maddi hem manevi anlamda hazır değiliz bu bebeğe
Evet ilk bebeğimi ben de çok istemiştim 1 yıldan fazla olmadı. Allah aramasın çok zor bir durum henüz karar vermedim yani kafam o kadar karışık ki ne yapacağımı bilmiyorum eşim de çok istekli değil. Anneme falan kimseye de söylemedim henüz randevu aldık yarın Dr a gideceğiz şu şoku atlatıp mantıklı düşünmek istiyorum.Ve ayrıca ne büyük ne acı bir durumdur . Bir derdim var kısmına tıkladım alt alta iki konu duruyor şu an .
Biri sizin konunuz : yine hamileyim
Biri de başkasının : biz hiç evlat sahibi olamayacak miyiz
İnanın bebekleriniz yan yana durunca beraber el ele gezince bugünü gülümseyerek hatırlayacaksınız iyi ki o hatayı yapmadım diyeceksiniz
2. Yi sartlatim duzelirse düşünüyordum 4-5 sene sonra ama şartlar düzelmezse düşünmüyordum. Beni korkutan yorulmak falan da değil açıkçası onlara güzel bir gelecek sağlayabilir miyim ? Karnımdaki doğunca kızım 1 yaşında olacak ikisine yetebilir miyim bundan korkuyorumŞu an içimizdeki canlı kucağınızda duran 5 aylık bebekle aynı. İyi düşünün, asla 2.yi düşünmüyorum mu diyorsunuz, şimdi mi istemiyorsunuz. 2.yi eğer düşünüyorsanız doğru vakit şimdidir...
Bakın şu an gercekten oldukça zor bir durumdayim. Aklıma gelen veya dusunduklerim için beni suclayamazsinjz. Lohusa değilim ayrıca. Birlikte büyüdüklerinde iyi olacağını biliyorum ama bu durumu kendi sartlarim doğrultusunda daha ayrıntılı değerlendirmem gerekiyor. Nne olmaya henüz alıştım ve başka problemlerimiz de var. Her şeyi değerlendirmek zorundayım.Tabi ki kötü bir şey söylediniz. Bebeğinizi aldırmayı düşünüyorsunuz, kötü bir şey değil mi?
Ben böyle şeyleri yargılayan biri değilim ama hem lohusalık hem hamilelik, düşünmenizi engelliyor olabilir
Belki iki bebeğinizin birlikte büyümesinin iyi olacağını düşüneceksiniz, ileride pişman olacaksınız.
Hayır tabiki ikiz olsa o şekilde kabullenecektim. Henüz karar vermiş değilim ve emin olun içim acıyor ...İlk gebeliğin ikiz olsa tekini sonlandırarak mıydın canım? Farz et ki ikiz bebeğin var...
Hakkınizda hayırlısı olsun. İnşallah bari kendi düşer hiç değilse...
yapmayin lütfen kiymayin, biz bebek için tedavi görüyoruz öyle zor birşey ki... Allah in takdiri onu size önlem aldığiniz halde yollamış, keşke bir tane de bize yollasa
Ben mi sizi yargıladım??????Bakın şu an gercekten oldukça zor bir durumdayim. Aklıma gelen veya dusunduklerim için beni suclayamazsinjz. Lohusa değilim ayrıca. Birlikte büyüdüklerinde iyi olacağını biliyorum ama bu durumu kendi sartlarim doğrultusunda daha ayrıntılı değerlendirmem gerekiyor. Nne olmaya henüz alıştım ve başka problemlerimiz de var. Her şeyi değerlendirmek zorundayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?