- Konu Sahibi Diyetisyenanne
-
Saat 12 de embriyo transferin var.. cok istiyorum tutunsun amne olayim... sizse istemiyorsunuz.. hayat iste ne garip... Hakkinizda hayirlisi.. onlemini almissimiz o Allahin yine bir hediyesi.. uzmeyin kendiniziBebeğim henüz çok küçük daha yeni beş aylık olacak ve ben şüphelenip az önce test yaptım kopkoyu ikinci çizgi çıktı. Spiral taktırmış tim... Bu bebeğe henüz hiç hazır değiliz çok kötüyüm aldırmayı düşünüyorum bir taraftan da hiç istemiyorum aldırmayı çok mutsuzum. Hem maddi hem manevi anlamda hazır değiliz bu bebeğe
aldırmayın bunun vebali dünyada yaşadığınız sıkıntılardan daha ağır olur emin olun, Allah yardımcınız olsun.Bebeğim henüz çok küçük daha yeni beş aylık olacak ve ben şüphelenip az önce test yaptım kopkoyu ikinci çizgi çıktı. Spiral taktırmış tim... Bubebeğe henüz hiç hazır değiliz çok kötüyüm aldırmayı düşünüyorum bir taraftan da hiç istemiyorum aldırmayı çok mutsuzum. Hem maddi hem manevi anlamda hazır değiliz bu bebeğe
Böyle konuları görünce diyorum ki Allah’ım isteyen bakabilecek kullarına nasip etbize de nasip et 5 sene oldu evleneli bir an bile çıkmıyor aklımdan tvde reklamlara bile ağlar oldum umarım en doğru kararı verirsiniz ve hiç pişman olmazsanız kararınızdan çünkü herkes kendi yaşadığını bilir. Burdan aldır ya da aldırma demek çok anlamsız. Sadece iyi dikeklerimle sizin için dua edebilirim. Allah yardımcınız olsun
Saat 12 de embriyo transferin var.. cok istiyorum tutunsun amne olayim... sizse istemiyorsunuz.. hayat iste ne garip... Hakkinizda hayirlisi.. onlemini almissimiz o Allahin yine bir hediyesi.. uzmeyin kendinizi
Benim elti tüpleri bağlı olmasına rağmen 4. çocuğa hamile kaldı. Üçüncü çocuğu da istememişti zaten. Ağladı sızladı aldıracağım diye. Dedim ki sen sanıyor musun ki Rabbimin hiçbir şeye gücü yetmez. Tüpleri bağlı ola ola seni gebe bıraktıysa bu senin imtihanın. Kadere karşı gelme, sabırlı ol, tevekkül et, herşey güzel olacak demiştim. 3 aylıkken karnında öldü bebeği. Aldırsaydı günahına girmiş olacaktı. Sende sabır et kardeşim. Ha 5 aylık evladını öldürmüşsün ha karnındakini. Benim gözümde farkı yok. Bol bol dua et kardeşim, kimbilir hangi kısmetle gelecek...
doktor da şaşırdı ama sanırım yara iyileşene kadar dikkat etmesi gerekiyormuş küçük bebeği olduğu için dikkat edemedi. Sanırım yara kapanmadığı için kordon yeniden kaynamış.ne zaman oldu bu,
yeni yöntemle tüpler bağlıyken hamile kalmak imkansız çünkü.
bildiğin yakıyorlar tüpleri, nasıl olabilir ki
Yanlış mı biliyorum olağan üstü bir durum olmadıkça kurtaj hukuken yasak.Bu karar bebeğe bakıp büyütecek olan anne babanın ve yasak değil.
Aynen ben de tüp bebek tedavi sürecindeyim, çok üzülüyorum böyle konuları okudukça. Allahın işi. Biz çırpınıyoruz olsun diye, istemeyip korunanlara veriyor Allah. Herşeyin hayırlısı. Sizin de Allah yardımcınız olsun inşallah tutunur bebeğiniz. Benim bugünkü ultrasonda polip görülüp takibe alındı, tüm tedavinin iptal olma riski var. Üzüntümü anlatmam imkansız şu an. Bebek işi bir mucize, kime verip kime vermeyeceğine hiçbirimiz müdahale edemiyoruz. Hepimizin hakkında en hayırlısını, en sağlıklısını versin inşallah.Saat 12 de embriyo transferin var.. cok istiyorum tutunsun amne olayim... sizse istemiyorsunuz.. hayat iste ne garip... Hakkinizda hayirlisi.. onlemini almissimiz o Allahin yine bir hediyesi.. uzmeyin kendinizi
Yanlış mı biliyorum olağan üstü bir durum olmadıkça kurtaj hukuken yasak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?