Yine hamileyim :(

Saat 12 de embriyo transferin var.. cok istiyorum tutunsun amne olayim... sizse istemiyorsunuz.. hayat iste ne garip... Hakkinizda hayirlisi.. onlemini almissimiz o Allahin yine bir hediyesi.. uzmeyin kendinizi

Allah vermiş onu sana korunmana ragmen. Aldırıp vicdan azabı çekme. Benim annemde aldırmış ve hala canı yanıyor pişman olursun yazık o bebege. Allah rızkıyla gönderir aldırma

aldırmayın bunun vebali dünyada yaşadığınız sıkıntılardan daha ağır olur emin olun, Allah yardımcınız olsun.

Saat 12 de embriyo transferin var.. cok istiyorum tutunsun amne olayim... sizse istemiyorsunuz.. hayat iste ne garip... Hakkinizda hayirlisi.. onlemini almissimiz o Allahin yine bir hediyesi.. uzmeyin kendinizi

İkiniz içinde hayırlısı olsun inşallah...
Haklısınız kimi ne kadar istemese ve önlem alsa da hamile kalıyor,kimi ne kadar çok istiyor yine olmuyor. Aldır demek kolay herkes ne yaşıyorsa içinde yaşıyor.
Kim bilir ben ne yaşayacağım ne hissedeceğim hiç bilmiyorum ki biliyor ki.
Umarım bebeğinizi kucağınıza almanız nasip olur.

ne zaman oldu bu,
yeni yöntemle tüpler bağlıyken hamile kalmak imkansız çünkü.
bildiğin yakıyorlar tüpleri, nasıl olabilir ki

ne zaman oldu bu,
yeni yöntemle tüpler bağlıyken hamile kalmak imkansız çünkü.
bildiğin yakıyorlar tüpleri, nasıl olabilir ki
doktor da şaşırdı ama sanırım yara iyileşene kadar dikkat etmesi gerekiyormuş küçük bebeği olduğu için dikkat edemedi. Sanırım yara kapanmadığı için kordon yeniden kaynamış.

Şu anne baba kararı olayına bitiyorum. E o zaman çocuk 40li iken çok ağlıyor bakamıyorum deyip öldürelim. Bu bebek anne karnında beyni var vücudu var kalbi atıyor. Ey parçası değil bunu anlamak çok mu zor. Tecavüz sonucu olur, annenin ölümüne yol açar vs vs olağan üstü haller var o konular ayrı ama evli anne babanin sağlıklı ilişkisi sağlıklı bebeği. Bunu kadın haklarına bağlayıp benim bedenim benim kararım diyenlere üzülüyorum. Çünkü siz kadın olarak hakkınızı savunabiliyorsunuz ama bebeğin haklarını bebekler savunmuyor. Ceza alırsam alayım bu canilik. Bi de aksini düşünenler lütfen senin çocuğun olmuyorla vurmaya çalışmayın daha da acınacak hale düşüyorsunuz.
Bakamadigimiz sokak hayvanlarını da öldürelim bu mantıkla. Tevbe est. Her canlının yaşama hakkı vardır.

Bence asla aldırma canım Allah senn önlem almana rağmen vermiş. Bende yeni doğum yaptım önlem de almadım ama yok mesela Allah dilemiş ve olmuş imtihan bence sakın canına kıyma derim

Aynen ben de tüp bebek tedavi sürecindeyim, çok üzülüyorum böyle konuları okudukça. Allahın işi. Biz çırpınıyoruz olsun diye, istemeyip korunanlara veriyor Allah. Herşeyin hayırlısı. Sizin de Allah yardımcınız olsun inşallah tutunur bebeğiniz. Benim bugünkü ultrasonda polip görülüp takibe alındı, tüm tedavinin iptal olma riski var. Üzüntümü anlatmam imkansız şu an. Bebek işi bir mucize, kime verip kime vermeyeceğine hiçbirimiz müdahale edemiyoruz. Hepimizin hakkında en hayırlısını, en sağlıklısını versin inşallah.

Sen önlemini almışsın ona rağmen olmuş. Allah rızkını verir mutlaka. Sakın aldırmayı düşünme. Şimdi yeni öğrendiğin için şoktasın tabi haklı olarak ama olayın şokunu atlatınca kabullenirsin yavaş yavaş.
İkiz gibi olurlar. Birbirlerine arkadaş olurlar. Başta zorlanırsın biraz ama sonrası rahat olur

Benim 2.bebeğim yeni doğdu.Bende spiral düşünüyordum ama böyle duyunca korkuyorum güvenli değilmi diye.Senin 2.bebeğin aldırma bence hem bir kardeşi olsun çocuğunun.Zor bir durum haklısın ama aldırırsanda ömür boyu çıkmayacak aklından.Allah çok büyüktür yardım eder.Inşallah şans ve bereket getirir bu bebek sana.

En güzeli eksisini artısını bir bir gözden geçirin net kararınız her hâlükârda pişmanlığınız , acabanız olmasın.

Gebeligin ilk 10 haftasinda kurtaj olabilirsiniz ne tibben ne hukuki olarak bir engel yok.
Anne karinindaki 5 haftalik embriyo ile dogmus buyumus 5 aylik bebegi bir tutanlari da asla anlayamayacagim, 5 haftalik hamileyken bir sekilde bebegini kaybetmekle 5 aylik bebegin ölümü onlar için ayni olabiliyorsa, ikisinin de yasaminin sonlandirilmasini ayni kefede degerlendirebilirler, ben bir anne olarak asla boyle bakamiyorum.

ay aldırma yaa ben tedavi sonucu(tüp bebek) hamile kalıp 2 bebek kaybettim. çok üzülüyorum böyle bir şey duyunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…