Yine hamileyim :(

O iki cizgiyi gormek icin senelerini veren o kadar cok kadin var ki. Siz onlemini almissiniz allah yine nasip etmis bu bebisi size. Bence bunda da vardir bi hayir. Cok cok cok buyuk sorunlariniz yoksa kiymayin ona annesi. Maddi manevi hazir deilim demissiniz. Guzel suprizler getirir size :)

Henuz organlari var sayilmaz kalbi de 22.gune kadar atmaz. Once bunlari bilelim.
Bir de ustte bir uye cok guzel yazmis allah korusun anne karninda birkac haftalik bebegi kaybetmekle 40 gunluk bebeginizi kaybetmek bir mi? Ayni aci mi? Bunu dusunun.

Kardeşim o iki çizgiyi görmek için senelerini veren kadınlar var. Lütfen doğurup onlardan birine ver. Hey allahım ya. Hangi akıllı insan başkalarının çocuğu olmuyor diye bakamayacağı çocuğu doğurur?

Arkadaşım bakamıyorsanız doğurmayın. Çocuk rızkıyla falan gelmiyor. Sokakta bir sürü aç çocuk var. Çocuklar kötü hayatları haketmiyor. Onları siz seçiyorsunuz ve iyi hayat vermeye mecbursunuz.

Iki cesit spiral var.. biri sade spiral digeri ise hormon salgilayan spiral.. bu ikincisibde adette olmuyorsun..ve cift koruma gibi birsey.. benim bi tanidigimda spiralke hamile kaldi..

Kesinlikle her cocuk rizkiyla gelir.vicdanli yada vicdansiz insanlar vardir...
Kimi yurekten ister anne olmayi bebegini mukemmel yetistirir kimi sadece anne olmak icin dogurur. O rizki gorup guzel yetistirebilene ne mutlu...

Bebeğin kaç haftalık olduğunu nereden anladınız da kalbi beyni oluşmuş mu diye tahmin ettiniz? O "bebek" alınırsa ruhu bile duymayacak, ne hak savunması yahu ne kadar dramatize ediyorsunuz. Kaldı ki o bebek bile değil embriyo sadece. Yaşayan sokak hayvanları veya bebeklerle anne karnında henüz ağzı burnu bile oluşmamış nefes bile almayan varlıkları aynı kefene koymak da garip
O bebek hayata geldiğinde anne babasından ilgi göremese, maddi durumlar yüzünden hiçbir istediği olamasa.. Keşke doğmasaydım dese bu günah değil mi sizce?

organları, beyni oluşmamış bir embriyoyla 40 günlük bebeği nasıl bir tutabiliyorsunuz. Kimse kürtaj yaptırdı diye katil olmaz doğmuş ve hayata gelmiş bir canlıyı öldürmekle aynı şey değil. Ve evet anne babanın kararıdır durumu yoksa ve istemiyorsa aldırabilir bu kimseyi cani yapmaz. İnsnaların durumlarını bilmeden hassas dönemlerinde böyle kırıcı yorumlar yapmayın lütfen

sanki bu konunun yeri burası. bıktım şu bilinçsiz kadınlardan yahu. bize ne sen aldıracak mısın doğuracak mısın? zaten çocuk gibi bir konuda buradakilerin lafına göre hareket ediyorsanız yandık. konuyu burada milleti birbirine katmak için açmışsınız bu çok belli. bakın insanlar sizin yüzünüzden tartışıyorlar, belki birileri ban yiyecek. sizin gibi bilinçsiz tipler yüzünden neyi tartışıyorlarsa... ben böyle konu açanların bdv'yi tamamen kötü amaçla kullandıklarını düşünüyorum. üstelik burada çocuğu olmayan onlarca kadın olduğunu da biliyorsunuz. çocuğu olmayan kadınların ne kadar üzüldüklerini çok iyi bilerek buraya gelip insanları sırf sinir etmek için ay hamileyim ama bakamayacağız, aldırsam mı???? diye konu açmanın başka bir niyeti olamaz. git kocanla konuş, aile bireylerine danış, en yakın dostuna danış. bundan bize ne?

MİLLET BİRBİRİNE GİRSİN başka bir amaç yok bence bu konuda.

Evet çok katılıyorum. Çocuk dünyaya getirmek veya getirmemek konusunda internette tanımadığı insanların fikrine neden ihtiyaç duyar insan? Çocuk isteyenleri de üzüyor gereksiz yere.

Aldırmayın bence nasibiyle gelir inşaallah. Olacağı varmış, korunuyormuşsunuz da çünkü.

Daha geçen ay hamileyim diye havalara zıplarken cuma günü dış gebelik oldugunu ve iç kanama başladıgını ögrendim amaliyat oldum ölümlerden döndüm senin şikayet ettiğin başkalarının hayali lütfen böyle düşünme Rabbim kucagina almayı nasip etsin evlat hasretiyle kimseyi imtihan etmesin

Bu kadin fikir almak icin acmis konuyu..her ne kdr etrafimizda insanlar olsada bazen tanimadiklarimizin fikirkerine ihtiyac duyariz.. hos gerci bu konuda aldir desek aldiracak mi bu kadin bilemiyorum.. spiral tek basina iyi bir yontem degil belliki.. ve bazilarinin istemedikleri begenmedikleri bi baskasinin hayalidir..hayat boyle birsey degil midir? Dogum aninda ettigim bir dua var.. Allahim her isteyene saglikli hayirli evlatlar ver dedim..etrafimda var sorunlu olanlar..bende hep tedavi gorerek kavustum yavrularima.. bu yuzden bu konuda hassas arkadaslari cok iyi anlayabiliyorum..

Istenmeyen gebeligin insanda ne gibi etkileri olabilecegini cok iyi biliyorum ama dogduktan sonra bir cok sey degisir diye dusunuyorum...

Aynı benim gibi ya benimde geçen ay ara bi kanama geldi bende koşa koşa Dr a gittim (ve adetimde gecikti o kanamadan sonra ) dr endişelenme olur spiralde ara kanama spiral yerinde bi sorun yok dedi. Bende eşimde geri çekiliyor vs dedim saçmalama spiral neden var ozaman bu kadar sıkıntı yapma dedi. Bu ay yine ara bi kanama oldu hatta böyle bariz pıhtı pıhtı geldi. Ve spiralden sonra ilk kez eşimle Kendini çekmeden birlikte olduk. Çok pişman oldum doktorun gazına geldim ama olacağa çare olmıyor. Benimde eşimle çok sıkıntılarım var. O yüzden manevi olarak çok zorlanırız. aldırma derim bakarsın bu bebek Uğur getirir size evet zor olur ama can sonuçta.

Bu mantıkla bakarsak bütün konulardan bize ne bütün sorunlar eşe aile bireylerine danışılsın.

Konu sahibi zor durumda buradaki bütün üyeler gibi sadece konu açmış amacının çocuğu olmayan kadınları "bir anne " olarak sinir etmek olduğunu zannetmiyorum

Ama malesef bu gebelik son verme vermeme mevzularında konular çok alevleniyor. Keskin görüş ayrılıkları var. Katil diyende var cinayet işliyorsun diyende yazanların çoğu da anne o zaman onlarda konu sahibini düşünsün sizin mantığınızla

Konu sahibi kendi psikolojisi için konuyu zaten kapattırsın. Yemediği etiket kalmadı.

Kuzenimin ve eşinin başına geldi aynısı şuan iki bebişleride çok sağlıklı tabii anne biraz yıprandı ama akrabalar çok yardımcı oldu şuan herşey yolunda. Bence Allah onu size bahşettiyse vardır bır hayır derim. Allah yardımcınız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…