Yine hatalı ben miyim? :(

krgzzynp

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2015
554
228
53
32
Merhaba yine ben, yine kırgınlıklarım sizden başka paylaşacak kimseyi de bulamıyorum.

Yine sevgilimle kavga ettik. Arkadaşlar gerçekten kendime çok yükleniyorum. Hep kendimi suçluyorum, çünkü suçlanıyorum.sevgilime fazlasıyla değer veriyorum, onu fazlasıyla seviyorum. Onun da sevgisine inanıyorum.bana önceden aşırı bağlıydı fakat artık böyle değil. Kendisi de söylüyor eskiden seni merkezim yapmıştım ama bu yanlış merkezde ben varım dedi. Kendimi senden önceye almam gerektiğini anladım dedi. Haklı da tabi ama artık öyle bir hale geldiki her şeyde ben diyor. Mesela bana ilgisiz mi davrandı ben üzülüp bunu dile getiriyorum. Şikayetçisin memnuniyetsizsin kavgacısın çok konuşuyorsun yetinmiyorsun ben buyum bütün zamanımı sana veremem.ergen gibi ilişki yaşamayı bekleme benden, ben buyum beni böyle kabullen.. Türlü türlü cümleler.

Benim de öyle kötü bir huyum var ki canım yandığı zaman çok konuşurum, kırgınlığımı susarak değil konuşarak anlatırım. Çenenin dibine vururum. İki saat konuşurum. Karşımdaki de yorulur bıktım çenenden. Sırf seni sevdiğim için katlanıyorum falan der.

Yine böyle bir zaman da iyi dedim susuyorum. Ben üzüntüye gelemem benim keyfim kaçarsa senin de kaçar triplerini çekemem bi ilişki huzur verir sen kavga veriyorsun demişti. Ben de çok kırıldım ve hiçbir şekilde aramadım. İki gün sonra aradı, öyle böyle konuştuk. İyi sayılırdık ki bugün bi baktım facebooka resim atmış, bir motosiklet.. Resmen motosiklet almış ve ben bunu sosyal medyadan öğrendim. Ben buna kırıldım. Çünkü benimle paylaşmasını bekledim. Bana da fikrimi aorsun istedim. Heyecanlandı mı bana anlataın istedim. Ona da böyle deidm kavga etmek yerine güzel konuşsaydın dedi ve yine başladı kavga. Ben yine iki saat konuştum. Niye bu kadar konuşuyorsun derseniz sebebini söyledim bir sebebi de inatla beni suçlaması kendinde asla hata bulmaması. En son başladın yine carlamaya bu kadar konuşma ya of dedi ben de kapattım.

Ya ben kırılmakta haksız mıyım? Çok mu alınganım? Çok mu berbat bir insanım ki benden bu kadar uzak kalıyor? Ben gerçekten sorunlu muyum? Naısl baş ederim hiç bilmiyorum. Ayrılmaya cesaretim yok onu çokça çok seviyorum ve onsuz yapamıyorum. Ben nasıl bir yol izlemeliyim?
 
Yapı meselesi bu. Kimi aşırı ilgi ister kimi ilgiden hoşlanmaz.
Mesela ben ilgiden sıkılırım ve ilgi göstermeyi sevmem. Ben eşimin motor aldığını Facebook dan görsem kırılmak aklıma bile gelmez. İlk sorum kaça aldın olurdu.
Farklı karakterlersiniz. O yüzden ortak noktada buluşmanız lazım. Buluşamıyorsanız bu ikinize de zarar verir.
 
Ortak noktada buluşmak için çaba harciyorum. Ama sadece ben harcıyorum. Ona diyorum ki bak sen de emek ver ekstra ne bekliyorsun buyum ben böyleyim değişemem diyor
 
Biri akıl verip gazlamış sevgilinizi bence "ya oğlum sen bu kıza çok yüz veriyorsun , kız kısmına sert yapacaksın bak gör kuzu olur " şeklinde yönlendirmeler yüzünden bu halde gibime geldi ...bir süre izleyin olmazsa kapı göstereceksin başka çare yok..
 

Katılıyorum.Karakterler farklı olunca yaşanacak ilişkinin de bir değeri kalmıyor..
 
Yani çevresinde böyle tipler var evet. Ama benden çok rahatsız yani kavga ediyorum diye. Srunu kendimde görmeye başladım
 
Sadece ben mi böyle düşünüyorum bilmiyorum ama ''carlama'' falan bunlar çok saygısızca ve kırıcı. Motor meselesine bende kırılabilirdim, yani önceden her şeyi paylaşıyordunuz da sonradan böyle olduysa. Sizin de hatalarınız var zaten farkındasınız. Yukarda bir arkadaşın dediği gibi bende sevgilinizin arkadaşları tarafından gaza getirildiğini düşündüm.
Bir gerçekte var ki farklı karakterlersiniz.
 
Zaten o kelimelere aynı şekilde kırılıyorum. Aslında iyi zamanlarda yine , hala paylaşır.bugün de dediğii şey kavga ettik ve o süreçte sana bunu demek istemedim. Çok suçlıyor, sürekli beni şikayetçi görüyor ama asıl benden şikayetçi olan kendiai. Ortak bir dilimiz yok. arkadaş gazını çok düşünmemiştim. Ama olabilir. Ben ona karşı nasıl bir tavır göstermeliyim bilmiyorum.
 
Üstüne düştükçe havası daha da artacak söylemiş olayım. O kadar şikayetçiyse gösterin kapıyı gitsin, sinir oluyorum daha sevgiliyken girdikleri şu hallere bak. Göstereceğiniz tavır hayatınıza devam etmek, merkezden sevgilinizi çıkararak tabi ki.
 
Evet üstüne çok düştüm ve böyle oldu. İşin kötüsü hala daha düşüyorum. Uzun süreli bir ilişki onu merkezden nasıl çıkarırım bilmiyorum. Ama öğreneceğim. Böylesi en çok bana zarar. O şu an keyfindeyken ben üzüülüyorum
 
Çenenin dibine vururum. İki saat konuşurum. Karşımdaki de yorulur bıktım çenenden. Sırf seni sevdiğim için katlanıyorum falan der.
birincisi siz kirginliklarinizi anlatirken bunu diyen biri varsa silip atin zaten. Oyle sevgi bence olmaz.

buna kirilmakta son derece haklisiniz. Acikcasi ben olsam beni hayatindan iyice cikardigini dusunurdum. Benim icin bir iliskide olmasi gereken ilk ve en temel sey heyecanlarimizi, korkularimizi, mutluluklarimizi ve uzuntulerimizi paylasabilmek. Bunun icin birlikte degil miyiz zaten? Acikcasi bu dediginiz benim icin bu paylasimlarin bittiginin, yani aslinda iliskimin bittiginin gostergesi olurdu.
 
Kesinlikle üstüne düşmeyin sonra kendilerini vazgeçilmez sanıp hadlerini daha da aşıyorlar. Kimse bulunmaz hint kumaşı değil, anası altından doğurmadı ya. Yaşlar kaç bilmiyorum ama birçok şey yapabilirsiniz, işinize odaklanın, kurslara gidin, spor yapın ilgilenmeyin.
 
Biri ben buyum resti çekiyorsa o kisi sevmiyodur.
 
Ya diyorum ki ben yokum görüyorum, neden bitsin demiyorsun. Zorla tutmuyorum seni memnun değilsen, benden rahatsızsan, sevgin yoksa git. Rahatsız olan ben değilim sensin, bitmesi için bir sebep görmüyorum, varlığınla mutluyum kavga edince sevmiyor gibi davranıyorum biliyorum ama çok yorduğun için diyor. Gitmeyi bilmediği gibi kalmayı bilmiyor, ama en kötüsü ben bu kararı ona bırakıyorum çünkü ondan vazgeçemiyorum
 
Cok zor bir ruh hali bu. Ama sanirim seyi dusunmek lazim. Onun tarafinda bu paylasimlar cok azalmis, belki bitmis. Ama ayrilmaya da hazir degil. Bir sure sonra buna hazir oldugunda terk edilmek daha uzucu olabilir. İliski icinde mutlu oldugunuz vakitler mutsuz olduklarinizdan daha azsa ayrilik isini iyice dusunun derim ben. Kac senedir gorusmeyen eski arkadas gibi motor haberini facebooktan almak falan bence cok garip.
 
Bir yıl önce beni terk etmişti ve bensiz yapamadığını söyleyerek geei gelmişti. İnanıp kabyl ettim, şimdi cesaret edemiyor çünkü ya yine pişman olursam düşüncesi var. Kendi de diyor senle de mutsusuzum sensiz de. Ama sensizlik daha dayanılmaz diyor. Ben de aaa bak seviyor diyip kapılıp gidiyorun peşinden. Ama daha mantıklı adımlar atıcam artık. Demen gibi arkadaştan bile daha uzak hissettim. Kavga ettik söylemedim çok komik bir bahane.
 
Hiçbir erkek çok konuşan kadından haz etmez hele ki kavga anında hiç çekilmez.herşeyi ayarında yapsanız neden hal ettiğinden fazla sevgi ilgi gösteriyorsunuz ki.bemce artık sıkılmış ve yorulmuş yakında bitirmek isteyebilir
 
Sevgilisiniz sonucta isterse 15 senelik iliski olsun herkesin hayatı ayrı. Bu kadar hayatına müdahil olmaya çalışmayın. Bırakın o mucadele etsin hayatina müdahil etmeye. Erkekler basit varliklar, ful kaçıp ızdırap edeceksin o zaman senden degerlisi yok
 
Bu kavgaları etmeye zorluyor ve bunu görmüyor.bitir istemiyorsan dediğimde de öyle bir şey yok diyor. Yakında görürüm artık. Mesele ben hatalı mıyım onu anlamıyorum
 
Evet tam bu yapıda biri. Sen kaç ben kocalarım bile demişti bi ara pot kırıp. Ama ben beceremiyorum bunu. Sevmiyorum bu oyunları. Aşırı sevmem onu rahatsız ediyor ve tabi arrık beni de. Bunun önüne umarım geçerim
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…