Yine Hüsran

Çünkü bunu. İçin ellerinde bir şey olmalı. Demekki yok ki çıkarmıyorlar

Yaptım başka hatlardan aradı .Fake hesaplardan yazdı .Bende dayanamadım hakaretlere .Tabı adamda o bana takıktı muhabbetı cekmıs .Olemı dedım .Al kım kıme takık gör dedım.

Kvkk kapsamında yaptığı suç. Bunu cezası firmalarda çok yüksek meblağlar. Görevini kötüye kullanma var
işini bilmiyoruz ya ondan emin olamadım.belki de adamın bilgilerine ulaşmada bir sorun yokturr.aynı işyerind edeğilde nasıl ulaştı.nufusta emniyette tapuda vs çalışması lazımmm konu sahibininn

Çünkü bunu. İçin ellerinde bir şey olmalı. Demekki yok ki çıkarmıyorlar
İşte benımde anlamadıgım o .Çok ıyı bır calısandım.Gercekten ozcerı ıle yaptım işimi yıllarca.Yonetıcım once senı ıte kopege yedırmem dedı .Sonrada sıraladı bana haberler çok kotu dıye .Hıcbırını kabul etmedıgımı noterden bana bılgı aktarabıleceklerını soyledım.Asla kabul etmıyorum ıstıfayı dedım.

Geçenlerde bir yerde okudum, emniyet mensubu biri kız arkadaşının kimlerle nerede kaldığını öğrenmek için geçmiş otel kayıtlarına ulaşmış. Sonra kıza hesap sormuş, kız olayı yargıya taşımış ve erkek arkadaşı hapis cezasına çarptırılmış. Böyle olaylar da var. Senin yerinde olsam uzlaşır önüme bakarım. Hala öfkeyle düşünüyorsun. Keskin sirke küpüne zarar.

işini bilmiyoruz ya ondan emin olamadım.belki de adamın bilgilerine ulaşmada bir sorun yokturr.aynı işyerind edeğilde nasıl ulaştı.nufusta emniyette tapuda vs çalışması lazımmm konu sahibininn
Burada soleyemem onu .Ama dıorum ya daha once siyasi lıderlere bakıldı onlara ıyarı verıldı denetımlı serbestlık aldılar.Alupta adamın bılgılerı ıle iş yspmadım .Ogrendım sadece .

Tabıkı oyle .Ama yargı karar versın .

Bir tanıdık çağrı merkezinde çalışıyor. 2 personel covid testi yaptırıyor sonucu söylemiyorlar kimseye. Sonra diğer kızlar sistemden bakıp testin pozitif olduğunu görüp hesap soruyor. Pozitif olan kızlar müdüre şikayet ediyor özel blgilerimize bakıldı diye. Ve kızlar uyarı alıyor

Daha once işyerınde boyle olaylar oldu .Sadece bu muamele bana .Eşitsizlik işkesıbe aykırı.Avukatlar uyarı vermek zorundalar dio .

İşte sadece uyarı alınması gerekıyor .

Yaptım başka hatlardan aradı .Fake hesaplardan yazdı .Bende dayanamadım hakaretlere .Tabı adamda o bana takıktı muhabbetı cekmıs .Olemı dedım .Al kım kıme takık gör dedım.
Adam ortaligi iyice kizistirmis desenize. Kendini kadina aklamak, sutten cikmis ak kasik gibi gostermek icin o bana takik demis. O zaman adamin mesajlarinin ekran fotograflarini gonderseydiniz. Bundan sonra beni bir daha rahatsiz ederseniz savciliga sikayet edicegim sizi diyebilirdiniz. Yani aslinda yapilacak baska seyler varmis. Fake hesaptan yazsa da cevap vermeseydiniz.

Sorun evlılık fln deıl.Kimsebın yuvasında gozum yok .Bunu bana yapan ınsan 14 yıllık tanıdıgım bırıydı .Nasıl bır essız calısma yaptıysa evlendıgını duymadım.Beden evlılere nısanlılara yazayım yuvalarını bozayım.Psıkopatmıyım ben.

Daha once işyerınde boyle olaylar oldu .Sadece bu muamele bana .Eşitsizlik işkesıbe aykırı.Avukatlar uyarı vermek zorundalar dio .
kadına ya da adama dava açmaya kalkmayınn siz suçlu çıkarsınız bilesinizzzzz.hukuk dışı bilgileri ele geçirme ve kötüye kullanma suçundann

14 yıldır tanıdığınız adamın evlendiğinden haberiniz olmadı mı

netten tanışıp kandırılsanız ben direkt sadece adamı suçlardım.bu tür adamlar dolanıyor sanalda çünküü maallesef.ama 14 yıldır tanıdığınız adamın evli olduğunu nasıl bilmezsiniz yahuuu ?

Bence olması gereken de bu ama konu sahibi işin ciddiyetini kavrayamadı henüz. Birilerinin özel bilgilerine erişmek ve onları taciz etmek bu kadar kolay olmamalı. Neyse ki yaptırımı var

Yaptım zaten .Al canım kocanın yazdıkları dedım.Bırdaha rahatsız edersen savcılıga gıdecegım dedım.Sonra adamın arkadasları bızım ısyerınde calısıo.Ne oldu be bıtttı bdıl sıkayet edılır bılıo.Kurnaz evlı oldugunu sıstemden ogrendıgımı anlıo .Sonra kadına ne anlatıosa anlatıo.Kadında benım ve esımın bılgılerıne baktı dıye dıkayet edıo.Kafıba bakmadım ama esıne baktıgım gorunuyor.Sonrakadın arayıp ozur dılıyor ama ne fayda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…