Yine Hüsran

Ben bir ara amalıyat gecırdım .2 beyın amalıatı .ıyılesmem cok gec surdu.Sonra evlendım.Boşandım derken.Bır cok problem yasadım.Çok cabuk yorulup hayattan kopmuştum.Inanmıyosunuz belkı ama bılmıodum.
 
Bence olması gereken de bu ama konu sahibi işin ciddiyetini kavrayamadı henüz. Birilerinin özel bilgilerine erişmek ve onları taciz etmek bu kadar kolay olmamalı. Neyse ki yaptırımı var
Tabıkı oyle ama daha once ısyerınde boyle olaylar oldu.Benım gıbı sıkayette edıldı.Sadece uyarı verıldı .Bana da uyarı verebılırlerdı .Dur bakalım ne olucak.O kadar emegımı yedırmem kımseye .Adam oldurmedımkı .Alıpta bılgıletını sallandırmadımda.
 
evet inanmadım.ben de ağır bir beyin ameliyatı geçirdim.10 gün hariç gayet de şuurum yerindeydi.bir çok problem yaşamanıza üzüldüm hepimiz yaşadık yaşıyoruz ama bu evli adamıı onun eşini aramanızıı işyerinde boş yere başınızı belaya sokmanızı açıklamıyor değil mi?
 
Oo tamam bu kişi farklı değil tam tahmin ettiğim gibi kızlar boşuna yorum yapmayın çünkü konu sahibi hani eski nişanlı sevgilisinden bahsedıyor takmış aynı kişiye. Bacım bu adam sana nişanlanıcam bırak dıyordu sen bile bile görüşüyordun hatta adam senden kurtulmak için elinden geleni yapmıştı nişanlanıcam demişti. Nişanlandı kadına yazdın boşanmasını bekledin resmen ama olmadı. Şimdide kadını yine taciz ediyorsun. Kusura bakma ama sen bu adam yıllardır takıltın o istemiyor seni dıye evlenmıştın. Boşandın yıne gıttın ona sevgılı oldun ama adam sana açıktı hatta kurtulmaya çalışıyordu. Nişanlanıcam dediğinde bile yanına gitmiştin sürekli
 
Anlıorum sizi.Tabıkı acıklamaz.Alacagım derslerı aldım.Destek vermek zorunda degılsınız.Çok gevmıs oldun.Umarım ıyısınızdır.
 
Neye ınanmak ıstersenız ona ınanın .
 
Anlıorum sizi.Tabıkı acıklamaz.Alacagım derslerı aldım.Destek vermek zorunda degılsınız.Çok gevmıs oldun.Umarım ıyısınızdır.
iyiyim teşekkürler size de geçmiş olsun ama hayatınızı boşa harcıyorsunuzzz zaman hızla akıyor sizse izliyorsunuzzz maaleseffff.silkinin artık bu son hatanız olsunn olur mu?
 
iyiyim teşekkürler size de geçmiş olsun ama hayatınızı boşa harcıyorsunuzzz zaman hızla akıyor sizse izliyorsunuzzz maaleseffff.silkinin artık bu son hatanız olsunn olur mu?
İnsallah .Bu defa çok pahalıya patlafı .Umarım iştem cıkarılmam .Bir daha seytan gorsun yuzlerını.
 
Koca aldatır dostuna yazılır, sevgili evli çıkar karısına yazılır, kadının kadından başka düşmanı yok dedikleri bu olsa gerek. Arkadaş adam suçlu adam, adama yazacaksın! Bi de büyük konuşmak istemiyorum ama aynı şehirdeysen adamın evli olduğunu anlamamak mümkün değil gibi geliyor bana.
 
hepsi aynı adam mı yaniii?ben şokkkk
 
eski konularını okudum ama farklı farklı adamalr sandım ben.birinde nişanlı diyor diğerin de evli çünkü
 
Aynı şehırdeyım.Anlamadım .Buyuk konuşmayın bencede.
 
şu an ıftıra atıosunuz.
 
Bundan sonra bulaşmayın boşverin artık
 
Ben senin yalancınım, gerisini bilemiycem.

Geçmiş konularla karıştırmayın bu ayrı biri diyen sensin.

Ne doğru ne yalan sende karıştırdiysan demek
Ay delirdim yine. Sürekli evli adamlarla fingirdeyip sonra ayrılmaları için karılarını eşlerini taciz edip hiçbiri eline kalamayınca bu derece hırs yapmak.
hayır adamla boşanma aşamasında olsam askıya alırım sırf gıcıklığına vallahi. Bu üyenin konularını okuyunca tepemdeki cinler kolbastı falan oynuyo sinirdenfkgöglgkgk. Yine kocasız kaldım hüsranı bu.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…