Yine Hüsran

Bilsem devam edermıydım ogrendıgımdede zaten kadıba haber ettım ama durmadı yılmadı kac kere soleyecegım .Evlilerden mı hoşlandıgımı fln sanıosunuz.Gercekten bunu sorabılıosunuz.Ben bi dert anlatıyorum siz olmayan seylerı çıkarıp hakaret edıosunuz.Yok gecmıstede bu vardı yok su vardı dıye .Ne soruluosa ona cevap verılır.Bıldıgın arastırmacı gazetecıler gıbı gecmısı kontrol edıolar.Ben 4 yıl once boşandım .4 yıldır yazıodu bana.Bır ara sevgılı olduk .Sen dulsun ben bekarım aılem senı ıstemez dedı .Kapattım konuyu.Ama o bırakmafı .Yazmaya devam ettı .Bende bılgılerıne bakıp evlı oldugunu ogrendım.Yanı benı yıllarca kandırmıs.Bende karısına soyledım sevgılı eşin bole yaptı dıye.Kadında durmadı yazdıda yazdı.Hakaret ettıde ettı.Eee benımmagzımda boş durmadı.Insan hakarete bellı bır sure dayanabılır.Ama burada sabahtan berı demedınız sey kslmadı.Ben ne anlatıyorum .Siz ne konuşuosunuz.Lutfen bı kendınıze gelın tıca edıorum.Canınız sıkılıosa ıftıra atmayın.Evlı adamla işim olmaz.Alkah yazdıysa bozsun.Kandırılan ben .Hakarete ugrayan ben.Burada demedıgınız bırakılmayan ben.Neye ınsnırsanız ınsnın.Ben kendımden emınım.

Peki canım .

İftira mı? Siz kendiniz yazmadınız mı? 4 aydır kadın niye sizi rahatsız etsin içip içip kadına mesaj atmışsınız. Ne yapmasını bekliyorsunuz

İftira mı? Siz kendiniz yazmadınız mı? 4 aydır kadın niye sizi rahatsız etsin içip içip kadına mesaj atmışsınız. Ne yapmasını bekliyorsunuz
Hayır dedım ya .Ben yazdım gerı cekıldım .Donra bana farklı hesaplardan kufur hakaret yazdı .Bende karsılık verdım sonunda.Ben nıye kendım yazayım.Aklımmı gıt?

Boşverın sız yargılamak kolay yargılayın .Hakaret davası acıcam zaten .Ben ıyılık yaptım kadına.Bundan sonrası ınanın umrumda deıl .

Abla sen biraz garip geldin bana ya.
Sürekli sürekli kandırılıyorum deme buradakiler yemez. Bütün evliler, nişanlılar seni mi buluyor?
Ben hiç evli ya da nişanlı bir erkekle olmadım mesela. Ama olmayacağım anlamına gelmez. Bende kandırılabilirim. Kandırılınca da sonraki ilişkilerimde daha dikkatli olurum. Sen hep aynı hataya düşüyorsun ve üzgünüm sen iyi niyetli değilsin. O kadınlara yazma amacınında doğruyu söylemek olduğunu sanmıyorum.

Tamam .Sag olun .Yorumunuz ıcın.

Bir adam size bekar oldugunu soyluyor. Size yaziyor. Bir ara flort ediyorsunuz. Sonra ayriliyorsunuz ama adam hala yaziyor. Yanlis mi anladim? Sonra adamin verilerinden evli oldugunu ogreniyorsunuz. O anda adami heryerden engelleyebilirdiniz. Esine neden durumu bildirdiniz ki? Konuyu orada kapatmaniz gerekiyordu.

eski konusuna baktım şimdi bir de nişanlı adam varmışş o nişanlı kadınla da kavga etmişş.anlam veremedimmm kadınların ne suçu var

Sindiremedım sanırım

eski konusuna baktım şimdi bir de nişanlı adam varmışş o nişanlı kadınla da kavga etmişş.anlam veremedimmm kadınların ne suçu var
O nişanlı adamda aynı seyı yaptı benımle gorusurken nişanlanıcam dedı .Biz sevgılıyken .Bende kadına dıkkatlı ol daha 1 hafta oncesıne kadar sevgılıydık dedım .Budur konu yani .

Sindiremedım sanırım
Adamin esinin bir sucu yok ki. Suclu olan adam. Karisini aldatan adam. Kadin evinde isinde. Bu durumda kadindan ne istiyorsunuz? Adam karaktersiz, iki kadini ayni anda idare ediyor. Kadinlarin hicbirsryden haberi yok. Bu durumda hesap adamdan sorulmaliydi. Yapilacak tek sey adama seninle isim olmaz deyip yol gostermekti. Iletisimi tamamen koparmakti.
Siz ne yapmissiniz peki? Kadina sanki " çekil aradan" der gibi yazmissiniz da yazmissiniz. Kadinin ne sucu var? Kendinizi kadinin yerine koysaniza. Evlisiniz ve bir gun biri arayip kocanizin kendisiyle sizi aldattigini soylese ne dusunurdunuz, ne hissederdiniz?
Sindiremedim demissiniz de aslinda esas dunyasi alt ust olan kisi kadin. Sizin kimseye bagliliginiz yokmus ki. En fazla adami hayatinizdan cikarirsiniz o kadar. Biraz da size adamin durust davranmadigi icin kendinizi kandirilmis hissedersiniz. Ama kadinin yasayacaklari hisler bunlardan kat ve kat fazla.
Diyecegim o ki yanlis kisiyle muhatap olmussunuz. Hatta yanlis yolu secmissiniz. Ogrendikten sonra bu karaktersiz adami tamamen hayatinizdan cikarsaydiniz, bu yapilacak en dogru sey olurdu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…