Bilsem devam edermıydım ogrendıgımdede zaten kadıba haber ettım ama durmadı yılmadı kac kere soleyecegım .Evlilerden mı hoşlandıgımı fln sanıosunuz.Gercekten bunu sorabılıosunuz.Ben bi dert anlatıyorum siz olmayan seylerı çıkarıp hakaret edıosunuz.Yok gecmıstede bu vardı yok su vardı dıye .Ne soruluosa ona cevap verılır.Bıldıgın arastırmacı gazetecıler gıbı gecmısı kontrol edıolar.Ben 4 yıl once boşandım .4 yıldır yazıodu bana.Bır ara sevgılı olduk .Sen dulsun ben bekarım aılem senı ıstemez dedı .Kapattım konuyu.Ama o bırakmafı .Yazmaya devam ettı .Bende bılgılerıne bakıp evlı oldugunu ogrendım.Yanı benı yıllarca kandırmıs.Bende karısına soyledım sevgılı eşin bole yaptı dıye.Kadında durmadı yazdıda yazdı.Hakaret ettıde ettı.Eee benımmagzımda boş durmadı.Insan hakarete bellı bır sure dayanabılır.Ama burada sabahtan berı demedınız sey kslmadı.Ben ne anlatıyorum .Siz ne konuşuosunuz.Lutfen bı kendınıze gelın tıca edıorum.Canınız sıkılıosa ıftıra atmayın.Evlı adamla işim olmaz.Alkah yazdıysa bozsun.Kandırılan ben .Hakarete ugrayan ben.Burada demedıgınız bırakılmayan ben.Neye ınsnırsanız ınsnın.Ben kendımden emınım.evli biriyle birlikte olan kişiyle arkadaşlık etme demişsiniz o konunun sahibine,yani bunu siz de yanlış bulmuşsunuz. ama kendiniz defalarca evli erkeklerle birlikte olmuşsunuz?? üstüne bir de karısıyla uğraşmışsınız bir tanesinin??
sizce de tezat yok mu?
yok sağoll öyle şeylerle işim olmaz.burda bile 7 yıldır aynı hesap ve aynı nick leyimmmNe guzel acayım mı bitane
Peki canım .Senin bırak iş yerinden tazminat almayı üstüne TCK ya göre ceza alman gerekiyor. Belki Adamın eşi biraz araştırır da tacizden ve kişisel verileri usulüne aykırı ele geçirmek ve kullanmaktan ceza alırsın. Burda destek olan bir iki kişiyi de şaşkınlıkla okudum. Konu sahibi gibi imkanı olan sizin numaranızı bilmem hangi verilerinizi istedikleri gibi alıp kullansınlar o zaman ne güzel. Bir de mesajların işinize gelen kısmını hatırlıyorsunuz gelmeyen kısımlarını hatırlamıyorsunuz. Yok kadın size bir sürü hakaret etmiş ama siz efendiliğinizi hiiiiççç bozmamış aslaa kötü bi şey söylememişsiniz hmmmmm peki. Sürekli evli nişanlı insanlara denk geliyorsunuz hadi iyi niyetli düşünüyoruz şans diyelim de ne diye aldatılmış mağdur kadına habire yazıyorsunuz kalan huzurunu da kaçırıyorsunuz. yaşattığınızı yaşarsınız umarım. Bir de içtim hatırlamıyoruma kimseyi inandıramazsınız. Hatırlamayacak kadar sarhoş insan mesajları nasıl siliyor. Yani nerden baksan tutarsızlık.
İyi başarılarının devamını dilerim.Aferin sanayok sağoll öyle şeylerle işim olmaz.burda bile 7 yıldır aynı hesap ve aynı nick leyimmm
Bunu bırakmam yanlarına .Asla da bırakmıcam .Ben cezam beyse cekerım ama onlarda cekıcek .Amacım korkutmak değil ama insanları daha fazla tahrik etme, uzlaşmaya çalış ki başına daha fazla dert açılmasın
İftira mı? Siz kendiniz yazmadınız mı? 4 aydır kadın niye sizi rahatsız etsin içip içip kadına mesaj atmışsınız. Ne yapmasını bekliyorsunuzBilsem devam edermıydım ogrendıgımdede zaten kadıba haber ettım ama durmadı yılmadı kac kere soleyecegım .Evlilerden mı hoşlandıgımı fln sanıosunuz.Gercekten bunu sorabılıosunuz.Ben bi dert anlatıyorum siz olmayan seylerı çıkarıp hakaret edıosunuz.Yok gecmıstede bu vardı yok su vardı dıye .Ne soruluosa ona cevap verılır.Bıldıgın arastırmacı gazetecıler gıbı gecmısı kontrol edıolar.Ben 4 yıl once boşandım .4 yıldır yazıodu bana.Bır ara sevgılı olduk .Sen dulsun ben bekarım aılem senı ıstemez dedı .Kapattım konuyu.Ama o bırakmafı .Yazmaya devam ettı .Bende bılgılerıne bakıp evlı oldugunu ogrendım.Yanı benı yıllarca kandırmıs.Bende karısına soyledım sevgılı eşin bole yaptı dıye.Kadında durmadı yazdıda yazdı.Hakaret ettıde ettı.Eee benımmagzımda boş durmadı.Insan hakarete bellı bır sure dayanabılır.Ama burada sabahtan berı demedınız sey kslmadı.Ben ne anlatıyorum .Siz ne konuşuosunuz.Lutfen bı kendınıze gelın tıca edıorum.Canınız sıkılıosa ıftıra atmayın.Evlı adamla işim olmaz.Alkah yazdıysa bozsun.Kandırılan ben .Hakarete ugrayan ben.Burada demedıgınız bırakılmayan ben.Neye ınsnırsanız ınsnın.Ben kendımden emınım.
Hayır ne aynı iş yeri .Aynı işyerınde bende bılırım.aynı işyerinde değil miydiniz?ben aynı işyerinde çalıştığım herkesin medeni durumunu bilirimm
Hayır dedım ya .Ben yazdım gerı cekıldım .Donra bana farklı hesaplardan kufur hakaret yazdı .Bende karsılık verdım sonunda.Ben nıye kendım yazayım.Aklımmı gıt?İftira mı? Siz kendiniz yazmadınız mı? 4 aydır kadın niye sizi rahatsız etsin içip içip kadına mesaj atmışsınız. Ne yapmasını bekliyorsunuz
Boşverın sız yargılamak kolay yargılayın .Hakaret davası acıcam zaten .Ben ıyılık yaptım kadına.Bundan sonrası ınanın umrumda deıl .İftira mı? Siz kendiniz yazmadınız mı? 4 aydır kadın niye sizi rahatsız etsin içip içip kadına mesaj atmışsınız. Ne yapmasını bekliyorsunuz
Tamam .Sag olun .Yorumunuz ıcın.Abla sen biraz değişiksin ya.
Sürekli sürekli kandırılıyorum ayağına yatma, buradakiler yemez. Bütün evliler, nişanlılar seni mi buluyor? Hobi olarak milletin nişanlısıyla kocasıyla mı görüşüyorsun napıyorsun?
Ben hiç evli ya da nişanlı bir erkekle olmadım mesela. Ama olmayacağım anlamına gelmez. Bende kandırılabilirim. Kandırılınca da sonraki ilişkilerimde daha dikkatli olurum. Sen hep aynı hataya düşüyorsun ve üzgünüm sen iyi niyetli değilsin ya. O kadınlara yazma amacınında doğruyu söylemek olduğunu sanmıyorum.
eski konusuna baktım şimdi bir de nişanlı adam varmışş o nişanlı kadınla da kavga etmişş.anlam veremedimmm kadınların ne suçu varAbla sen biraz garip geldin bana ya.
Sürekli sürekli kandırılıyorum deme buradakiler yemez. Bütün evliler, nişanlılar seni mi buluyor?
Ben hiç evli ya da nişanlı bir erkekle olmadım mesela. Ama olmayacağım anlamına gelmez. Bende kandırılabilirim. Kandırılınca da sonraki ilişkilerimde daha dikkatli olurum. Sen hep aynı hataya düşüyorsun ve üzgünüm sen iyi niyetli değilsin. O kadınlara yazma amacınında doğruyu söylemek olduğunu sanmıyorum.
Sindiremedım sanırımBir adam size bekar oldugunu soyluyor. Size yaziyor. Bir ara flort ediuorsunuz. Sinra ayriliyorsunuz ama adam hala yaziyor. Yanlis mi anladim? Sonra adamin verilerinden evli oldugunu ogreniyorsunuz. O anda adami heryerden engelkeyebilirdiniz. Esine neden durumu bildirdiniz ki? Konuyu orada kapatmaniz gerekiyordu.
O nişanlı adamda aynı seyı yaptı benımle gorusurken nişanlanıcam dedı .Biz sevgılıyken .Bende kadına dıkkatlı ol daha 1 hafta oncesıne kadar sevgılıydık dedım .Budur konu yani .eski konusuna baktım şimdi bir de nişanlı adam varmışş o nişanlı kadınla da kavga etmişş.anlam veremedimmm kadınların ne suçu var
Ama konumuz şu anda o deil .Neyse artıkeski konusuna baktım şimdi bir de nişanlı adam varmışş o nişanlı kadınla da kavga etmişş.anlam veremedimmm kadınların ne suçu var
neyse olanlar olmuş artıkyeni bir iş yeni bir çevre edinin beyaz bir sayfa açın.bir daha da aynı hataları yapmayınn.bu olaylarda tek zarar gören sizsiniz aslında farkında değilsinizzzAma konumuz şu anda o deil .Neyse artık
Herkes hayatına devam ediyorneyse olanlar olmuş artıkyeni bir iş yeni bir çevre edinin beyaz bir sayfa açın.bir daha da aynı hataları yapmayınn.bu olaylarda tek zarar gören sizsiniz aslında farkında değilsinizzz
Adamin esinin bir sucu yok ki. Suclu olan adam. Karisini aldatan adam. Kadin evinde isinde. Bu durumda kadindan ne istiyorsunuz? Adam karaktersiz, iki kadini ayni anda idare ediyor. Kadinlarin hicbirsryden haberi yok. Bu durumda hesap adamdan sorulmaliydi. Yapilacak tek sey adama seninle isim olmaz deyip yol gostermekti. Iletisimi tamamen koparmakti.Sindiremedım sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?