Evet oyle oldu .Ama hayırlısı budur belkı.Belkı daha ıyı kapılar acılır.neyse olanlar olmuş artıkyeni bir iş yeni bir çevre edinin beyaz bir sayfa açın.bir daha da aynı hataları yapmayınn.bu olaylarda tek zarar gören sizsiniz aslında farkında değilsinizzz
Evet danıştım.10 tane avukata gittım.Artik olan olmus. Simdi en iyisi bir avukata danisin bence. Nasil bir yol izlemeniz gerektigini ogrenin.
bu pek doğru olmadıııı gibii.dayım da kuzenim de avukatt.danışma ücretinden bile batarsınız yahuuu 10 avukatla görüşmek ne demekkkEvet danıştım.10 tane avukata gittım.
Ole yapmalıydım.Kadın dusnadı her gun hakaret ettı .Sus dedıler bana cok az susabıldım .Sonrada olanlar oldu.Hakaret davasıda acacagım.Adamin esinin bir sucu yok ki. Suclu olan adam. Karisini aldatan adam. Kadin evinde isinde. Bu durumda kadindan ne istiyorsunuz? Adam karaktersiz, iki kadini ayni anda idare ediyor. Kadinlarin hicbirsryden haberi yok. Bu durumda hesap adamdan sorulmaliydi. Yapilacak tek sey adama seninle isim olmaz deyip yol gostermekti. Iletisimi tamamen koparmakti.
Siz ne yapmissiniz peki? Kadina sanki " çekil aradan" der gibi yazmissiniz da yazmissiniz. Kadinin ne sucu var? Kendinizi kadinin yerine koysaniza. Evlisiniz ve bir gun biri arayip kocanizin kendisiyle sizi aldattigini soylese ne dusunurdunuz, ne hissederdiniz?
Sindiremedim demissiniz de aslinda esas dunyasi alt ust olan kisi kadin. Sizin kimseye bagliliginiz yokmus ki. En fazla adami hayatinizdan cikarirsiniz o kadar. Biraz da size adamin durust davranmadigi icin kendinizi kandirilmis hissedersiniz. Ama kadinin yasayacaklari hisler bunlardan kat ve kat fazla.
Diyecegim o ki yanlis kisiyle muhatap olmussunuz. Hatta yanlis yolu secmissiniz. Ogrendikten sonra bu karaktersiz adami tamamen hayatinizdan cikarsaydiniz, bu yapilacak en dogru sey olurdu.
Danışma ucretı ıstemedıler.Çevremde çok tanıdık var .Kımseye guvenemıorum .Bılıosunuz avujat çok onemlı .bu pek doğru olmadıııı gibii.dayım da kuzenim de avukatt.danışma ücretinden bile batarsınız yahuuu 10 avukatla görüşmek ne demekkk
Neden yalan söyleyım hanımefendı .Verın numaranızı ozelsen hepsıyle yazışmalarımı atayım .Evet danıştım.10 tane avukata gittım.
10 tane bedava danışabileceğim avukat ben bile tanımıyorum valla tebriklerrrrDanışma ucretı ıstemedıler.Çevremde çok tanıdık var .Kımseye guvenemıorum .Bılıosunuz avujat çok onemlı .
Çevrem çok sag olsunlar.Esnaf akrabalarım var onların calıştıkları avukatlar var .Hepsı yonlendırdı sag olsunlar.2 tanesı olumsuz konuştu .10 tane bedava danışabileceğim avukat ben bile tanımıyorum valla tebriklerrrr
Evet .Ben işimden olmak uzereyım.Gercı daha bellı deıl kendım cıkayım diye ucretsız ızın verdıler .Herkes hayatına devam ediyor
Olumsuz konuşanlara inanÇevrem çok sag olsunlar.Esnaf akrabalarım var onların calıştıkları avukatlar var .Hepsı yonlendırdı sag olsunlar.2 tanesı olumsuz konuştu .
İşten çıkarma yasağı devam ediyor hali hazırda. O yüzden ücretsiz izin vermişlerdir. Ne iş yapıyordunuzEvet .Ben işimden olmak uzereyım.Gercı daha bellı deıl kendım cıkayım diye ucretsız ızın verdıler .
karısına hakaret davasını kazanamaz çünkü arayan kendisii ve adamın sevgilisi olan da kendisi.ama işyerine açabilir hakkını arayabilirOlumsuz konuşanlara inan
Göreceğiz .Bu işler bellı olmaz.Adam oldurmedımkı.Kımsenın bılgısını akıp uzerınden iş te yapmadım .Sadece baktım .Bu kadar.Kabul ediorum bu hata.Ana daha once ısyerınde boyle seyler olmuştu oblara sadece uyarı verılmıştı.Ve bu ınsanlar siyasetten kişilerdi .Emsal gosterecegım.Olumsuz konuşanlara inan
İşimi soyleyemem .Tanınabılırım.Her cevreden ınsan var burada.İşten çıkarma yasağı devam ediyor hali hazırda. O yüzden ücretsiz izin vermişlerdir. Ne iş yapıyordunuz
Kvkk kapsamında yaptığı suç. Bunu cezası firmalarda çok yüksek meblağlar. Görevini kötüye kullanma varkarısına hakaret davasını kazanamaz çünkü arayan kendisii ve adamın sevgilisi olan da kendisi.ama işyerine açabilir hakkını arayabilir
Olsun ben yınede yutmucam .Sen duksun .Tabıkı konuşur.Sen or...n .Ben namusluyum dedı .Hepsının hesabını verıcek .karısına hakaret davasını kazanamaz çünkü arayan kendisii ve adamın sevgilisi olan da kendisi.ama işyerine açabilir hakkını arayabilir
Kotuye kullanmadımkı sadece baktım .Kvkk kapsamında yaptığı suç. Bunu cezası firmalarda çok yüksek meblağlar. Görevini kötüye kullanma var
Hadi bir hata yaptiniz kadina kocasinin dogru durmadigini soylediniz, uyardiniz. Ondan sonra kadin mesela bir kez daha aradi diyelim. Sonrasinda artik beni aramayin esinizle işim olmaz evli oldugunu bilmiyordum, bundan sonra esinizle muhatap olun deyip kadini engelleyebilirdiniz heryerden. Su adami paylasilamayan konumuna sokmussunuz resmen. Adamin da egosu tavan olmustur, kendini bulunmaz hint kumadi sanmistir. Siz iki kadin karaktersiz bir adam icin savas ilan etmissiniz gibi olmus. Neyse gecmis olsun.Ole yapmalıydım.Kadın dusnadı her gun hakaret ettı .Sus dedıler bana cok az susabıldım .Sonrada olanlar oldu.Hakaret davasıda acacagım.
İşten cıkıs yapılabılır 29 kodu ıle .Ahlak ve ıyı nıyet kurallarına aykırı davranıştan .Bu kodla yasak deıl çıkış yapmsk .Ama yapmıolar.Benım ıstıfa etmemı beklıolar .Çok beklerler .İşten çıkarma yasağı devam ediyor hali hazırda. O yüzden ücretsiz izin vermişlerdir. Ne iş yapıyordunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?